Hogyan telepíthetem a Kodi iPhone-ra vagy iPadre Jailbreak nélkül

A Kodi egy nyílt forrású médialejátszó, amelyet nem könnyű megtalálni az App Store-ban. Ha A Kodi nem érhető el neked letölthető, akkor is telepítse az eszközére. Noha a jailbreaking volt az első lehetőség a Kodi elérhetetlenségi problémájának megoldására, más módszerek segíthetnek abban, hogy a médiaközpontot iPhone-jára vagy iPadjére helyezzék..

Ebben a cikkben megmutatom, hogyan kellTelepítse a Kodi-t az iPhone-ra vagy az iPadre jailbreaking nélkül. Amint megkaptad, a Kodi-on keresztül azonnal tartalmat közvetíthetsz az iOS-eszközökön.

Hogyan telepíthetem a Kodi iPhone-ra vagy iPadre Jailbreak nélkül

Hogyan telepíthetem a Kodi iPhone-ra vagy iPadre Jailbreak nélkül

Mindig használjon VPN-t

Az elmúlt hónapokban a Kodi-felhasználók sok melegben részesültek illegális és kalóz adatfolyamok letöltése harmadik féltől származó Kodi kiegészítőkön keresztül. A szerzői jogok trollok képesek voltak elérni ezen etikátlan gyakorlatok mélységét, és sok felhasználónak szembe kellett néznie bizonyos következményekkel. Ezért javaslom elrejteni az IP-címét kiderül, hogy ki vagy és hova kapcsolódik.

Ha azonban álcázza online identitását, képes leszel böngészhet név nélkül az interneten és töltse le az összes kívánt Kodi-kiegészítőt megfigyelés nélkül. Mit kell tennie, hogy ez megtörténjen, az feliratkozás egy VPN alkalmazásra majd csatlakoztasson egy VPN szerverhez. Ha az IP-címét egy másikra cseréli, minden előnyt élvezhet, amelyet a VPN kínál:

 • Töltse le a földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítőket: Sok Kodi kiegészítő nem működik, hacsak nem abban a helyen vannak, ahol eredetileg tervezték. A VPN segítségével azonban megkerülheti ezeket a regionális korlátozásokat, és hozzáférhet a választott kiegészítőkhöz.
 • Bypass ISP fojtószelep: Az internetszolgáltató leállítja a kapcsolat fojtását, és lehetővé teszi online tartalom továbbítását pufferolás vagy késés nélkül.
 • Biztonság és adatvédelem: Ha VPN-hez csatlakozik, akkor az adatait robusztus titkosítási protokollokkal csomagolja, amelyek mindenkor biztonságban vannak..
 • VPN alkalmazások: Könnyen beállíthat VPN-kapcsolatot a PC-n, Mac-en, Androidon, iOS-en és FireStick-en elérhető felhasználóbarát VPN-alkalmazásokkal..

A legjobb VPN a Kodi telepítéséhez

Az ExpressVPN kiváló választás hozzáférés a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz mint Kodi, add tovább. Szintén a szolgáltató a sávszélesség korlátozása nélkül lehetővé teszi a torrentot vagy adathasználat. Személy szerint az ExpressVPN bizonyult az legjobb VPN szolgáltatás a piacon, különösen a Kodi-val.

A társaság a szerverek optimalizálva vannak hogy jobban működjön együtt a Kodi kiegészítőkkel, és ezt nem minden VPN-szolgáltatónál talál. De ha ragaszkodik más lehetőségek feltárásához, ellenőrizheti a a legjobb VPN-k 2019-ben.

A Kodi telepítése iOS rendszeren a TweakBox segítségével

Erre az erõfeszítésnek erõteljes módja van a Kodi telepítése iOS-eszközökön:

 1. Az iPhone vagy iPad készüléken, Látogasson el a TweekBox webhelyére.
 2. Koppintson a Telepítés most elemre.
 3. Ezután üzenetet kap a hozzáférés engedélyezéséhez.
 4. Kattintson engedélyezése.
 5. Lehet, hogy kell írja be a jelszavát.
 6. Kattintson ismét a Telepítés elemre.
 7. Az alkalmazás telepítése után, válassza a Kész lehetőséget a kilépéshez.
 8. A TweakBox alkalmazás most megjelenik a kezdőképernyőn.

Most a Kodi telepítéséhez, a következőket kell tennie:

 1. Indítsa el a TweakBox alkalmazást.
 2. Nyomja meg az Alkalmazások gombot és válassza az Appstore Apps lehetőséget.
 3. A keresősávon, típusú Kodi.
 4. Válassza ki a Kodi-t, és nyomja meg a telepítést.
 5. Amikor megpróbálja megnyitni a Kodi-t, egy megbízhatatlan vállalati fejlesztő figyelmeztetést kap.
 6. Nyissa meg a Beállítások elemet, majd kattintson az Általános elemre.
 7. Válassza a Profilok lehetőséget & Eszköz kezelés.
 8. Válassza ki az Enterprise App alatt található szöveget.
 9. Kattintson a Bizalom elemre.
 10. Amikor megkérdezi, kattintson ismét a Bizalom elemre.
 11. Menj vissza, és szabadon használd a Kodi-t iPhone-on és iPad-en.

Telepítse a Kodi iPhone-ra vagy iPadre a Cydia Impactor segítségével

Az egyik legegyszerűbb módszer telepítse a Kodi-t iPhone vagy iPad készülékére a Cydia Impactoron keresztül egy ismert alkalmazás, amely mind a Windows, mind az Apple eszközökhöz elérhető. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a tulajdonosok számára a nem App Store / nem Windows Store alkalmazások letöltését és telepítését. A kezdéshez meg kell tennie Letöltés Cydia ütközésmérő  valamint a legfrissebb Kodi.IPA fájl.

 1. Csatlakoztassa iPhone vagy iPad készülékét számítógépéhez vagy Machez. Ha az iTunes automatikusan megnyílik, amikor csatlakoztatja az iOS-eszközt, zárja ki, mielőtt továbbmenne.
 2. Indítsa el a Cydia Impactor alkalmazást majd húzza át az alkalmazásba a korábban letöltött Kodi IPA fájlt.
 3. Győződjön meg arról, hogy az iOS-eszköz van kiválasztva majd a legördülő menüben kattintson a Start gombra.
 4. Az alkalmazás kérni fog egy Apple ID bejelentkezés. Ezt az Apple ellenőrzi, és csak az IPA fájl aláírására használják, de te is megteheted használjon alternatív Apple ID-t ha az adatvédelem aggodalomra ad okot.
 5. Amint telepíti az alkalmazást, menj a beállításokhoz > Tábornok > profilok & Eszköz kezelés (ez kissé eltérhet az iOS verziójától függően).
 6. Azonosítsa a profilt a saját Apple ID-jével és nyisd ki.
 7. Koppintson a Megbízhatóság gombra hogy bízhasson az új Kodi alkalmazásban Apple-eszközén.
 8. Indítsa el az alkalmazást és élvezze a Kodi felhasználók számára elérhető számos előnyt.

Megpróbáltuk az utasításokat a lehető legegyszerűbbé tenni. Ha azonban a módszer nem működik, olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan teheti meg telepítse a Kodi-t iPhone vagy iPad készülékére Xcode használatával egy másik kompatibilitást, amely lehetővé teszi az alkalmazást.

Telepítse a Kodi iPhone-ra vagy iPadre az Xcode használatával

Az Xcode használatához három dologra van szüksége:

 • A Kodi deb fájl: Szerezd meg innen a hivatalos Kodi oldal.
 • Az iOS alkalmazás aláírója: Folytassa a v1.9 letöltésével, majd bontsa ki a fájlt.
 • Az Xcode 8 App a Mac App Store-ból.

Amint elmenti a deb fájlt az asztalára és a többi Mac számítógépen, elkezdem utasítani:

 1. Kezdje az iPad / iPhone csatlakoztatása a Mac-hez. Egyszer kész, nyissa meg az Xcode-t.
 2. Válassza az „Új Xcode projekt létrehozása” lehetőséget. Ellenőrizze, hogy az ‘Alkalmazás’ van-e kiemelve a bal oldalon válassza az „Egyetlen nézet alkalmazás” lehetőséget. Kattintson a Tovább gombra.
 3. Továbbmenni azonosítsa a létrehozni kívánt alkalmazást. Írja be a termék nevét Kodi néven, a szervezet azonosítóját pedig mint valami egyedi számot. Hagyja a többi mezőt vagy opciót a jelenlegi formájában, és válassza az alkalmazást univerzálisvá. Kattintson a Tovább gombra.
 4. Válasszon egy helyet a Git-tárhelyhez a következő dobozban. Te tudnál úgy dönt, hogy elmenti az asztalra. Kattintson a Tovább gombra.
 5. Válassza ki, hogy megtagadja-e az Xcode hozzáférést a kapcsolatokhoz.
 6. Az Xcode képernyő közepén hibaüzenet jelenik meg. A következőt kell olvasni: “Nem található kódjelző identitások”. Kattintson a „Javítás javítása” elemre, majd a következő párbeszédpanel Hozzáadás… elemére. Írja be Apple ID-jét és jelentkezzen be.
 7. A főképernyőn a következő üzenet jelenik meg: „A probléma kijavításához válassza ki a fejlesztéshez szükséges fejlesztői csoportot”. Válassza ki az egyik fejlesztői csoportot ott van, és az Xcode el fog foglalkozni “a problémák megoldásával”. Pár perc alatt minden rendben kell lennie.
 8. Indítsa el az App Signer alkalmazást a mentett ikonra kattintással az asztalra az letöltés után. Keresse meg a Kodi deb fájlt és nyomja meg az Open gombot. A megjelenő aláíró tanúsítványt már ki kell tölteni, de a biztosítási profilhoz, válassza ki a kívánt azonosítót. Ezután kattintson a Start gombra.
 9. Írja be a fájlnevet a Mentés másként mezőbe, és kattintson a Mentés gombra. Az App Signer kicsomagolja az adatokat, és elmenti a fájlt. Ha befejezte, azt mondja: Kész.
 10. Menjen vissza az Xcode-hoz, és válassza az Eszközök lehetőséget. Válassza ki az iOS-eszközét. Egyszer kész, görgessen le a kis pluszjelig, és kattintson rá. Ne feledje, hogy megtalálja a jobb oldali ablaktáblán. Keresse meg és válassza ki az ipa fájlt Az iOS alkalmazás aláírója a 9. lépésben generált, majd kattintson a Megnyitás gombra. A Kodi alkalmazás a Telepített alkalmazások alatt jelenik meg, amint a telepítés befejeződött.
 11. Húzza ki az iOS-eszközt. Ahogy átnézed, látni fogja a Kodi ikont, és ha megérinti, megjelenhet egy „Nem megbízható fejlesztő” üzenet.. Hagyja figyelmen kívül ezt a Mégse gomb megérintésével. Ezt követően, menj a Beállításokhoz>Eszköz kezelés>Fejlesztői alkalmazás, és válassza a bizalmat “[felhasználónév].” Koppintson ismét a Bizalom elemre, és soha többé nem kap értesítést a megbízhatatlan fejlesztőről.
 12. Végeztél! Forduljon vissza a kezdőképernyőhöz, és érintse meg az ikont az alkalmazás futtatásához.

Telepítse a Kodi-t iOS 10-re – Végső gondolatok

Ha követi ezeket az utasításokat, könnyedén telepítheti a Kodi készüléket iPhone-jára vagy iPadjére, és élvezheti a kínált csatornák sokféleségét. Ha bármilyen problémája merül fel, hagyjon nekem egy megjegyzést az alábbiakban a lekérdezéssel, és a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk veled..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me