Hogyan telepítsük a Fusion Repository-t a Kodi-ra

Keresel ITV a Kodi-on? Nos, nem fogja megtalálni a hivatalos Kodi-tárhelyen, az biztos. A helyedben voltam egy ideje, és megtaláltam a tökéletes tárolót, amely nemcsak az ITV-t tartalmazza hanem a BBC iPlayer. Igen, ez fantasztikus, amit tudok. Ezt hívják magfúzió. Nagyon izgatott voltam? Nos, akkor megmutatom neked a Fusion Repository telepítése a Kodi-n? Gyerünk.

A Fusion telepítése a Kodi 17 Krypton rendszeren

Hogyan telepítsük a Fusion-t a Kodi-ra

Tegye meg az első lépést – Telepítse a Kodi alkalmazást

Ha még nem telepítette a Kodi-t streaming-eszközére. Kövesse az alábbi útmutatásokat. Ha már beállította az alkalmazást, ugorhat tovább a következő lépésre.

 • Telepítse a Kodi-t a FireStick-re.
 • A Kodi beállítása a Chromecaston
 • Telepítse a Kodi PC-jére.
 • Állítsa be a Kodi-t Mac-re.

A Fusion telepítése a Kodi-on – Egyszerű útmutató

A Fusion beállítása a Kodi-n nem olyan nehéz. Amire szüksége van, a megfelelő útmutató, amely segít Önnek. Kövesse ezeket a lépéseket a következőhöz: telepítse a Fusion-t a Kodi-ra.

 1. Mielőtt bármit megtenne, Az ismeretlen forrásokat engedélyezni kell. Ezért lépjen a Beállítás gombra a bekapcsolással Fogaskerék alakú ikon és egyenesen Rendszerbeállítások.Rendszerbeállítások menü
 2. Most kattintson a mellette lévő gombra Ismeretlen források.Kodi ismeretlen források
 3. Figyelmeztető értesítést kap. Kattintson az Igen gombra, és lépjen tovább.
 4. Ideje telepíteni a harmadik fél adattárát, a Fusion-t. Keresse meg a Fájlkezelőt.Kodi fájlkezelő
 5. Kattintson duplán a Forrás hozzáadása szakaszra.
  Add a forrás Kodi
 6. Ezt követően érvényes URL-t kell benyújtania a telepítés működéséhez. Begépel „Http://fusion.tvaddons.co/.”
  Add Source Fusion
 7. Használjon nevet annak a fájlnak, amelyre mindig emlékszik.
 8. Most vissza a főoldalra. Kattintson az Open Box ikonra, csakúgy, mint az alábbi képen.
  Kodi csomag
 9. Érintse meg Telepítse a ZIP-fájlból.
  Telepítse a ZIP-fájlból
 10. Látod a Fúziót? Kattintson duplán.
  Válassza a Fúzió lehetőséget
 11. Most már elérhető a Fusion Repository tartalma a Kodi-on.

Szerezze be az ITV egyenesen a fúziós tárolóból

Az alábbi utasításokban a ITV-kiegészítő, de ugyanezt az eljárást alkalmazhatja más videó kiegészítők telepítésére is, beleértve a BBC iPlayer, a Disney Junior és még sok más.

 1. Amint a fúziós tároló készen áll a használatra, kattintson a gombra „Kodi-Repos”.Kodi Repos
 2. Ezután válassza a Angol fájl ezt követi „Repository.Catchup4kodi-.1.4.zip”.Kattintson a Zip File elemre
 3. Amint rákattint, értesítést kap arról, hogy a LittleWIz Repo engedélyezve van.
 4. Mi legyen a következő? Menj Kiegészítői és keresse meg Telepítés a tárházból.Telepítés a tárházból
 5. Ez nyilvánvaló. választ Littlewiz Repo.LittleWiz Repo
 6. kettyenés Videó kiegészítők és keresse meg ITV.ITV Fusion
 7. Telepítse az ITV kiegészítőt a Kodi-ra. Megtalálja a kezdőképernyőn.
  ITV Addon
 8. Minden kész. Most már tudja, hogyan kell telepíteni a Fusion és további kiegészítőket.

Kodi VPN-vel?

Nem számít, milyen kiegészítőt sikerül megszereznie, néhányuk a jelenlegi tartózkodási helyétől függően még nem fog működni. Látod, A Kodi kiegészítőkre földrajzi korlátozások vonatkoznak. Ez azt jelenti, hogy szolgáltatásaikat csak Európában tudják felajánlani meghatározott országokban. Ha teljes hozzáférést szeretne kapni ezekhez a kiegészítőkhez, VPN-t kell használnia. Ilyen biztonsági eszköz lehet módosítsa online tartózkodási helyét hogy megjelenjen egy másik országban, amelyet választott. Ez annak a kiszolgálónak a függvényében történik, amelyhez csatlakozik.

Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoznia kell egy kiszolgálóhoz, ahol a kiegészítő elérhető, és voila, akkor is használhatja. Vegyük például az ITV-t; a csatorna csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ezért csatlakozzon a Brit szerver, és kapsz egy Egyesült Királyság IP-címe helyett most öltözött. Most már továbbadhatja az ITV-t anélkül, hogy aggódnia kellene a blokkolás miatt.

A VPN használatának másik oka az, hogy legtöbbjüknek megvan a szokása ezt használni nem hivatalos kiegészítők. Az ilyen lehetőségek biztosítják illegális és szerzői joggal védett tartalom. Önnek azonban kötelessége megkérdezni; A Kodi legális? Nos, érintetlen formájában igen. De amikor elkezdi illegális kiegészítők használatát, problémákba ütközhet. Még a Maga a Premier League is kijelentette.

Ha nem akarja megkapni a szerzői jogok megsértéséről szóló értesítést, akkor használjon hiteles VPN-t, mint például ExpressVPN Kodival. Nem támogatom az illegális tartalom felhasználásával kapcsolatos döntését; Itt vagyok egy jó Kodi-élmény kedvéért, ami minden. Az alábbiakban megnézheti a Kodi többi fő VPN-jét is.

Fúziós tároló – mit fogsz kapni

Ha nem tudod, hogy a Fusion hogyan fogja javítani Kodi tapasztalatait, hadd világosítsam meg. Íme, amit kap, ha telepíti a Fusion Repository-t a Kodi-ra:

Hogyan telepítsük a Fusion-t a Kodi-ra?

Minden alkalommal, amikor a Kodi frissíti a szoftvert, könnyebb megérteni. Bármennyire könnyű is, néhányan közületek valószínűleg nem olyanok a techbe. Ezért vagyok itt, hogy segítsek. Mindent megadtam neked, amiről tudhat Hogyan telepítsük a Fusion-t a Kodi-ra. Most, ha bármilyen akadályba ütközik az úton, feltétlenül vegye fel a kapcsolatot az alábbi megjegyzésekkel. Örülök, hogy megoldhatom mindazt, amit megy keresztül.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me