Hogyan telepítsük a Hotspot Shield-et a FireStick-re?

Fel tudok állni? Hotspot pajzs a FireStick-en? Az Amazon Fire TV és a FireStick két nagyszerű streaming eszköz. Ezekkel nézheti meg kedvenc csatornáit, filmjeit és TV-műsorait. A VPN használata lehetővé teszi a tartalmak streamingjét például az olyan alkalmazásokban Netflix, Amazon Prime, Hulu és Kodi biztonságosan a második generáción FIRESTICK. Míg egyes VPN-ek Fire TV Stick-en működnek, mások egyszerűen. A Hotspot Shield működik-e egy Amazon FireStick-en? Olvassa el az alábbi útmutatót, hogy megtudja.


Hogyan telepítsük a Hotspot Shield-et a FireStick-re?

A Hotspot Shield telepítése a FireStick-en?

HotSpot pajzs – FireStick kompatibilitás

A Hotspot Shield webhely szerint VPN-alkalmazásuk elsősorban működik Windows PC, Mac, Android és iOS eszközök. Nincs említés az Amazon Fire Stickről.

Ezért ezt nyugodtan feltételezhetjük Hotspot pajzs nem kompatibilis a Fire TV Stick-ekkel. Számos más VPN sem hivatalosan támogatja a FIRESTICK. Néhány hiteles ügyfél azonban elkötelezett ügyfelekkel rendelkezik a népszerű platform számára.

Tehát, ha VPN-kapcsolatot szeretne létrehozni a Fire TV Stick-en, regisztrálnia kell egy VPN-t, amely kompatibilis VPN-alkalmazásokat kínál. ExpressVPN és BulletVPN tökéletes példák.

Annak ellenére, hogy a legjobb VPN-k használhatók a FireStick számára, vannak más szolgáltatók, amelyek minőségi szolgáltatásokat kínálnak ezen a platformon. Nézze meg őket az alábbi táblázatban, és nézzük meg, hogyan telepíthetünk VPN-t a Fire Stick eszközre.

Hogyan telepítsük a VPN-t a FireStick-re – lépésről lépésre

A lépések meglehetősen egyszerűek. Az ExpressVPN mint példa segítségével végigvezeti Önt a folyamaton. Ennek oka elsősorban az, hogy a szolgáltatást már jó ideje használom.

Tehát további megfontolás nélkül a következőképpen telepítheti az ExpressVPN-t FireStick-eszközére:

  1. Először menjen tovább ExpressVPN és regisztrálja a VPN-fiókját.
  2. Indítsa el a Fire Stick vagy az Amazon Fire TV-t.
  3. Lépjen a kezdőképernyő tetején található “Alkalmazások” oldalra.Lépjen az Alkalmazások oldalra
  4. Most válassza a „Kategóriák” lehetőséget. -> ‘Hasznosság’.Válassza a Segédprogramot
  5. Válassza az ExpressVPN alkalmazást. Ha nem találja a „Segédprogram” szakaszt a FireStick eszközön, egyszerűen használja a keresési funkciót, és keresse meg az ExpressVPN-t az Amazon Store-ban.Válassza az ExpressVPN FireStick lehetőséget
  6. Ezután válassza az „Letöltés” ​​gombot az alkalmazás letöltéséhez.Kattintson a Letöltés ExpressVPN elemre
  7. Miután letöltötte és telepítette, válassza az „Open” lehetőséget.
  8. Ezután jelentkezzen be a VPN alkalmazásba az ExpressVPN felhasználónévvel és jelszóval.
  9. Végül válassza ki azt a VPN-kiszolgáló helyét, amelyhez csatlakozni kíván.Csatlakozás az ExpressVPN-hez
  10. Miután létrejött a VPN-kapcsolat, egyszerűen kattintson a Kezdőlap gombra a Fire Stick távirányítón.

ExpressVPN – a végső hotspot pajzs alternatívája

ExpressVPN logóMegkérdezheti magától: Miért ajánlom? ExpressVPN a Hotspot pajzs helyett? Nos, eltekintve attól, hogy rendelkezzen egy különálló Fire Stick alkalmazással, nagyon sok olyan funkció vár, amelyre várom.

Az ExpressVPN-nél több 3000 szerver 94 országban, míg a Hotspot Shield csak fedezi 70+. Nem olyan nagy üzlet, de számukra fontosak azok, akik szeretnék feloldja a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását a lehető legtöbb országban.

A szolgáltató emellett közismerten az iparág egyik legfontosabb szolgáltatása. Ez elfogadja a szigorú bejelentkezési tilalom és többnel jön biztonsági protokollok a végső biztonság garantálása az állandó internet-felhasználók számára.

Ezenkívül a sebesség a legjobb az ExpressVPN-nél, mivel szolgáltatásai rendkívül fejlett és a HD streaming, torrent és az online játékok elkötelezettjei. Ha a titkosítás zavarokat okoz az adatfolyam közben (ami nem fordul elő az ExpressVPN esetén), akkor mindig választhatja a Intelligens DNS szolgáltatás.

Ilyen módon feloldhatja azt a csatornát, amelyet a szolgáltató támogat minimális sebességveszteség. El fogja veszíteni a hozzáadott biztonság a folyamatban, de ennek ára az áradó streamerek hajlandó fizetni a jó streaming élményért.

Végül az ExpressVPN rendelkezik egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Rendben, a Hotspot Shield hosszabbat kínál (45 nap), de mégis, ez nincs dedikált ügyfele az Amazon Fire eszközökhöz. Más szavakkal, a prémium VPN, például az ExpressVPN a legjobb megoldás.

Hogyan telepítsük a Hotspot pajzsot a FireStick-re – Végső gondolatok

Összességében a Hotspot Shield nem olyan VPN, amelyet általában ajánlunk, függetlenül attól, hogy melyik készüléket kívánja használni. Megállapítást nyert, hogy felhasználói adataikat harmadik fél hirdetőinek adják el.

Nem is beszélve arról, hogy szervereik használata lelassítja az internetkapcsolatot. Ha VPN-t szeretne használni a FireStick eszközén, regisztráljon a következővel ExpressVPN vagy BulletVPN.

Próbálkozzon egyet ezek közül, kockázatmentes (30 napos pénz-visszatérítés), és az alábbi megjegyzés részben mondja meg, hogy melyikkel döntött. Ezenkívül hagyjon fel minden kérdést, hogy hogyan állítsa be a VPN-t a Fire Stick eszközön és örömmel válaszolok.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me