Hogyan telepítsük a Kodi 19 Matrix-ot az Amazon Fire Stick-re

Ki a régi, az új, XBMC fejlesztők végre kiadták a Kodi legújabb verzióját. Mint tudod, a verzió további teszteléséig nem lesz stabil. Mindannyian szeretjük a frissítéseket és az elérést Kodi 19 tiéden FIRESTICK nem olyan egyszerű, ami elvezet minket ehhez az útmutatóhoz. Ma megmutatunk neked mindent, amit tudnunk kell a Kodi 19 Matrixról és a hogyan lehet letölteni az Amazon Fire Stick-re.

A Kodi Matrix telepítése a Fire Stick-re

A Kodi Matrix telepítése az Amazon Fire Stick-re

A Kodi v19 (kódnév: Matrix) néhány hónappal ezelőtt indult el, sok új funkcióval, amelyek előnyei lehetnek. A hivatalos webhelyükön letöltési linkeket találnak a következőhöz: Windows, Mac, Android, Linux és Raspberry Pi.

A Fire Stick alkalmazás megszerzéséhez azonban szükség van bizonyos technikai ismeretekre, amelyek itt már megtalálhatók theVPN.guru. Maradjon velünk és tanulja meg, hogyan kell letölteni Kodi 19: Mátrix az alábbi Amazon FireStick-en:

Az ES File Explorer módszer

Nem fogja megtalálni a Kodi alkalmazást az Amazon Store-ban, ami azt jelenti, hogy megoldást kell alkalmaznia az alkalmazás beszerzéséhez. Az első módszer: ES File Explorer, melyik tud telepítse, törölje és kezelje az alkalmazásokat és még sok más a készüléken. Itt van a tennivaló:

 1. Indítsa el a Fire Stick készülék.
 2. Nyissa meg a keresősávot, és keressen rá ES File Explorer, majd magát az alkalmazást választja ki.ES File Explorer letöltése
 3. Ezután kattintson a gombra Kap.Szerezze be az ES File Explorer programot
 4. Amikor a letöltés befejeződött, futtassa az ES File Explorer alkalmazást.
 5. Kattintson a Download Manager elemre.ES File Explorer letöltéskezelő
 6. Ezután nyomja meg a „+ Új jel” a képernyő alján.Új ES File Explorer hozzáadása
 7. Megjelenik egy felbukkanó ablak. Írja be a következő linket: http://bit.ly/3ceob8n.Töltse le a Kodi Matrix ES-t
 8. Találat Letöltés most és várja meg, amíg a folyamat befejeződik.
 9. Indítsa el és élvezze Kodi 19 a FireStick-en.Kodi mátrix a Fire Stick-en

Most a Kodi 19 van a Fire Stick-en. Keresse meg a kiegészítők és streaming szolgáltatások széles választékát egy helyen.

Downloader módszer

Másik módszer a Kodi alkalmazás letöltésére a FireStick-re, és a Downloader alkalmazás. A szoftvernek több mint 5 millió felhasználó mivel lehetővé teszi számukra, hogy fájlokat könnyen letölthessenek az internetről az eszközükre.

Ez nagyon elengedhetetlen, ha megpróbálja letölteni az alkalmazásokat a Fire Stick eszközén, különösen, ha az APK fájlokat érinti. Mindezekkel így szólsz így Használd a Downloader alkalmazást a Kodi 19 megjelenítéséhez a Fire TV-n.

 1. Először indítsa el a Amazon Fire Stick.
 2. Menj tovább a Beállítások panel és a My Fire TV, válassza a Fejlesztői beállítások lehetőséget.FIRESTICK-DeveloperOptions-1
 3. Válassza a „Engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat.FIRESTICK-Ismeretlen-Sources-1
 4. Kattintson Bekapcsol.Bekapcsol
 5. Most nyissa meg a keresősávot, és írja be Downloader.Írja be a Downloader alkalmazást
 6. A következő oldalon válassza a Downloader alkalmazás.Get Downloader
 7. Ezután nyomja meg Letöltés.Töltse le a Downloader alkalmazást
 8. Miután letöltötte az alkalmazást, futtassa az Megnyitás gomb.Nyissa meg a Downloader alkalmazást
 9. Abban a pillanatban, amikor aktiválja az alkalmazást, azt kérni fogja engedély fájljainak eléréséhez. Engedd.A letöltő hozzáférés engedélyezése
 10. Helyezze be a következő linket az URL-szakaszba: http://bit.ly/3ceob8n.Downloader link a Fire Stick-en
 11. Miután bekapcsolta Megy, várja meg, amíg a letöltési folyamat véglegesíti és telepíti az alkalmazást az eszközre.A Kodi telepítése a FireStick-re
 12. Miután elkészült, a Kodi alkalmazás képes lesz dob magában.Kodi mátrix a Fire Stick-en
 13. Most már van Kodi 19: Mátrix az Amazon Fire Stick-jén.Kodi 19 elindult

Valamilyen oknál fogva a Fire Stick verziója nem mutatja a Kodi 19 kódnevét, de az általunk elvégzett tesztek szerint teljesen működőképes.

Mi újság?

Kodi alapja volt Python 2, ami már majdnem teljesen halott. Mostanáig a Kodi 19 „Mátrix” a Python 3 tolmács mindent futtatni Python-alapú kiegészítők, amely a szoftver korábbi verzióinak teljes frissítése.

Más szavakkal, ez minden Kodi felhasználó számára előnyös, akár kiegészítő fejlesztők, akár a fogyasztók számára. Miért? Nos, a Kodi kiegészítő fejlesztői most kipróbálhatják munkájukat a legfrissebb Kodi építményekkel, és a felhasználók is képesek telepítse és működtesse őket.

Szerintük hivatalos honlapján, a Kodi mátrix verziója még fejlesztés alatt áll. Bizonyos problémákat tapasztalhat annak használata közben, különösen a Windows klienssel.

A webhely ezt mondja:

„Vannak olyan kérdések is, amelyek javításához alapvető fejlesztői ismeretekre van szükség. Mivel a Python 3-ra költözött, vannak nehézségek különösen az összes Windows platformon. A Kodi for UWP (Xbox) verziója egyáltalán nem fordul elő, és szüksége van valakire, aki megvédi azt.

Vannak problémák bizonyos könyvtárakkal is, pl. Párna, PyCryptodome, cTypes stb. Hiányzik vagy nem kompatibilis verziók, tehát azoktól függő kiegészítők nem futnak és nem tesztelhetők Windows rendszeren.

A dolgok kissé nyersek lesznek a szélektől, amíg ezeket a dolgokat megjavíthatjuk, tehát vigye magával, és ha van készségeid, és fel tud lépni, és hozzá tud járulni, kérjük, tedd meg. “

Az állítás ellenére néhányan közületek kockáztatnának és kipróbálnák a szoftvert, ezért először álltunk elő az útmutatóval.

A Kodi fejlesztõinek sokat kell tennie a szoftver stabilitásának tökéletesítése érdekében, különösen miután a Python 2 programot leállították.

Az új szolgáltatások

Tehát a mindenki által feltett kérdés, mit vártál az új és továbbfejlesztett Kodi szoftverrel? Megvilágítunk egy kis dolgot az ügyben. Itt van mi Kodi 19 Matrix az üzletekben van az Ön számára:

 • Belső böngésző támogatás
 • Továbbfejlesztett AirPlay támogatás
 • Hivatalos integráció harmadik féltől származó alkalmazásokkal, mint például a Netflix, az Amazon Video, a Hulu és mások
 • Samsung Smart TV támogatás
 • Továbbfejlesztett 3D videó képességek
 • Javított intelligens otthon integráció

Legjobb Kodi 19: Matrix kiegészítők:

Az emberek Kodi-ot kapnak a különféle kiegészítők miatt, de meg kell jegyeznünk, hogy nem mindegyik törvényes. Megtalálod illegális kiegészítők amelyek lehetővé teszik, hogy ingyen hozzáférhessen a legújabb filmekhez, műsorokhoz, sporthoz, zenéhez és még sok mindenhez.

Az illegális kiegészítők videotartalma azonban ilyen lekapart és szerzői jogvédelem alatt áll, ami miatt veszélyes a használata, mivel az internetszolgáltató figyeli az összes tevékenységet.

Ha az internetszolgáltató úgy dönt, hogy adatait a kormánynak adja át, akkor ez a fajta tevékenység bajba kerül. Ezért javasoljuk, hogy használja hivatalos kiegészítők ehelyett, még ha ezek közül néhány dollárba kerül.

Mindezekkel felkerekítettünk néhány kiegészítőt, amelyeket használhat a Kodi 19-en, nézd meg őket:

 • Popcornflix
 • FilmRise
 • SnagFilms
 • Pluto.TV
 • Kiabálni a gyári TV-t
 • Klasszikus mozi
 • Dailymotion
 • Ropogás
 • BBC iPlayer
 • Youtube
 • ITV
 • USTV most
 • Fox Sports
 • NHL.tv
 • ViaPlay
 • DAZN
 • iTunes podcastok
 • CBC Radio
 • Rai Play
 • ABC család
 • ránt
 • Funimation
 • ZDF
 • Felnőtt úszni

Töltse le és használja a Kodi kiegészítőit

Az egyik dolog annak megfogalmazása, hogy mit kaphat a Kodi-on, és megszerezni őket egy másik. Ebben a részben megtanuljuk, hogyan kell telepíteni a Kodi kiegészítőket és működtetni őket a világ bármely pontján.

Az ITV-t fogjuk példának venni. Az alábbiakat kell tennie az ITV Hub kiegészítő telepítéséhez a Kodi-n:

 1. Dob Kodi 19.
 2. Válassza ki a kiegészítőket, majd kattintson a csomag ikonra a képernyő bal felső sarkában.Kodi csomag
 3. Ezután válassza a lehetőséget „Telepítés a tárházból.”Telepítés a tárházból
 4. választ Kodi kiegészítő tároló.Kodi kiegészítő tároló
 5. Keresése Videó kiegészítők és megütötte.Videó kiegészítők
 6. Keresse meg a listát, amíg meg nem találja iPlayer WWW, amely a BBC iPlayer kiegészítő.BBC iPlayer kiegészítő
 7. Kattintson a Telepítés gomb és várja meg, amíg a folyamat befejeződik.Telepítse a BBC iPlayer Kodi programot
 8. Dob BBC iPlayer és élvezze az Egyesült Királyság legjobb televízióját az újonnan telepített Kodi 19 készülékkel.

Kodi földrajzi korlátozásai

Még a Kodi alkalmazás használatakor is meg kell vizsgálni a megtekintett csatornákat geo-korlátozás. A BBC iPlayer az Egyesült Királyságon kívül nem működik, és a platform az IP-cím megvizsgálásával meghatározhatja az Ön tartózkodási helyét.

Egyesült Királyság IP nélkül, ez hiba üzenet felbukkan:

“A BBC iPlayer TV műsorok csak az Egyesült Királyságban érhetők el.”BBC iPlayer Error Kodi

A BBC telepítésével könnyen megkerülheti a BBC iPlayer és bármely más Kodi kiegészítő korlátozásait Virtuális magán hálózat a készüléken.

Az ilyen szoftverekkel megtévesztheti online helyét annak a kiszolgálónak a alapján, amelyhez csatlakozik. Egy VPN fog irányítsa át az adatait és elrejteni személyazonosságát. Lezárja az Ön IP-címét, és helyettesíti egy ideiglenesvel az országban, ahol a szerver található.

Például, ha az Egyesült Királyságban van, kapsz egy Egyesült Királyság IP-címe. Így bárhol tartózkodhat, hozzáférhet a BBC iPlayerhez. Ugyanez vonatkozik minden földrajzilag korlátozott csatornára, feltéve, hogy az adott ország szerveréhez kapcsolódik.

A legjobb VPN a Kodi számára

Ha fel kívánja oldani a földrajzilag korlátozott tartalmak blokkolását a Kodi-n, akkor előfizetnie kell egy hiteles VPN-re. Látja, olyan szolgáltatások, mint a BBC iPlayer azt is meghatározhatja, hogy VPN-t használ-e vagy sem, ami segít nekik a hozzáférés blokkolásában.

Egy bizonyos VPN értékelésekor szigorú értékelési eljárást alkalmazunk annak hatékonyságának meghatározására. Eddig, ExpressVPN elérte a legfontosabb helyet a Kodi számára a legjobb szolgáltatók listáján.

A VPN-nél több van 128 szerverhely 94 országban, megkönnyítve ezzel a tartalom feloldását, függetlenül attól, hogy melyik országban van korlátozva.

Ezenkívül az ExpressVPN betartja a szigorú bejelentkezési tilalom, ami azt jelenti, hogy nem tárolja az Ön adatait és eladja harmadik személyeknek vagy feladja a kormányának.

Fejlett biztonsági és adatvédelmi szolgáltatásaival az ExpressVPN teljes ígér ügyfeleinek online biztonság és névtelenség. Ezenkívül az első előfizetők is részesülhetnek előnyükben 30 napos visszatérítési politika. Tehát, ha meggondolja magát, 30 napos határidőn belül kérheti a teljes visszatérítést.

Most, bár az ExpressVPN az, amit ajánlunk, vannak más is top Kodi VPN-k odakinn nézni. Íme néhány ezek listája.

Hogyan telepítsük a Kodi Mátrixot a Fire Stick-re – elválasztó szavak

A Kodi az egyik legjobb lehetőség a tartalom streamingjéhez. Mindenféle szórakoztatáshoz megfelel, ami rajongói kedvencévé teszi. Ez a népszerűség arra készteti a Kodi fejlesztőit továbbfejleszteni és továbbfejleszteni szoftverüket időről időre.

A Kodi Matrix már nem működik és készen áll a telepítésre. A Fire Stick felhasználóknak azonban szükségük van egy kis technikai know-how-ra a folyamat befejezéséhez. Ez az útmutató mindent tartalmaz, amelyről tudnia kell Kodi Matrix, milyen kiegészítőket lehet telepíteni és hogyan telepítse maga az alkalmazást a Fire Stick-re.

Ha további kérdése van, kérjük, dobja őket a megjegyzés szakasz lent. Biztosan válaszolunk a lehető leghamarabb.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me