Hogyan telepítsük a VPN-t a FireStick-re – Ultimate Guide

Kíváncsi, hogyan telepíthet egy VPN-t FireStick-re gyökér vagy jailbreak nélkül? A Fire TV az egyik legjobb streaming eszköz. Gazdag könyvtárával rendelkezik a legnagyobb streaming csatornákról, és egyre több szolgáltatást adunk a listához. Ezek tartalmazzák Netflix, HBO, Hulu, ESPN, CBS, és még sok más. Sajnos a Fire TV Stick teljes kihasználásához az USA-ban kell laknia. Tehát el tudod képzelni a csalódásomat, amikor megpróbáltam a The Handmaid’s Tale-t külföldről nézni, csak hogy megtudjam, hogy Hulu földrajzilag blokkolva van. Szerencsére van megoldás. A VPN használatával elronthatja a Fire Stick online tartózkodási helyét, és úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban található. Ezért, ha tudni akarja, hogyan kell állítson be VPN-t a FireStick eszközön, Olvass tovább.


Hogyan telepítsük a VPN-t a FireStick-re

Hogyan telepítsük a VPN-t a FireStick-re

A VPN telepítésének legegyszerűbb módja a Fire Stick-re

Az ExpressVPN kiváló VPN-szolgáltató, amelyet bármilyen eszközre telepíthet. Valójában ez volt az egyik első szolgáltatás, amelynek dedikált VPN-alkalmazása volt az Amazon Fire TV és a FireStick számára. Ezért nincs probléma a beállításával. Töltse le az alkalmazást ingyenesen a saját webhelyükről, de létre kell hoznia egy ExpressVPN fiók bejelentkezni.

 1. Először az kell, hogy menjen ExpressVPN, és Regisztráció. Egyszerűen válassza ki a tervet, írja be az e-mail címét, válassza ki a fizetési módot, majd állítsa be a jelszót.
 2. Ezután nyissa meg a Fire Stick vagy az Amazon Fire TV készüléket, majd kattintson a “Alkalmazások a kezdőképernyő tetején.
  Lépjen az Alkalmazások oldalra

  Lépjen az Alkalmazások oldalra

 3. Most menjen a “Kategóriák ->Hasznosság’.
  Válassza a Segédprogramot

  Válassza a Segédprogramot

 4. Válassza az ExpressVPN alkalmazást. Használhatja a „Keresés’ mezőt az alkalmazás megkereséséhez az Amazon Store-ban, abban az esetben, ha nem találja meg Hasznosság szakasz.
 5. Most nyomja meg a „Kap‘ nak nek letöltés és telepítés az alkalmazás. Miután a folyamat befejeződött, nyomja meg a „Nyisd ki„.
 6. Következő lépés az, hogy bejelentkezik az ExpressVPN-be, beírva a Felhasználónév és Jelszó.
 7. És végül csak annyit kell tennie válassza ki, melyik szerverhez csatlakozni szeretne.
 8. Miután létrehozta a VPN-kapcsolatot, kattintson a Kezdőlap gombra a Fire Stick távirányítón.

A VPN használatának előnyei a Fire TV-n

Sok rejtett funkciót feloldhat egyszerűen egy VPN aktiválásával az Amazon Fire-n. Valójában csak azok, akik az USA-ban laknak, teljes mértékben kihasználják a Fire TV előnyeit. Ami az amerikai határokon kívül van, akkor nem fogja teljes mértékben élvezni ezt a szolgáltatást. Még mindig kétséges? Ez az oka annak, hogy VPN-t kell használni a Firestick segítségével:

 • Az USA streaming csatornáinak feloldása: Az Egyesült Államokon kívüli utazás miatt a továbbiakban nem férhet hozzá a legtöbb amerikai streaming csatornához geo-korlátozás. Showtime, Hulu, HBO GO, ABC Go, NBC Sports és még sok más ki a határokon kívülre. De a VPN segítségével megváltoztathatja online helyét azáltal, hogy átirányítja a forgalmat egy amerikai szerverre. Így bármilyen csatornát megnézhet, ahonnan szeretne bárhol.
 • Hozzáférés az amerikai Amazon azonnali videóhoz: Az Amazon Prime Video szinte mindenhol elérhető, kivéve az Kínai anyaország, Kuba, Irán, Észak-Korea, Szíria. A tartalom azonban régiónként különbözik, ami azt jelenti, hogy nem minden felhasználó fér hozzá ugyanahhoz a könyvtárhoz. Ezért VPN szükséges elrontja a helyét és zárja fel a kívánt műsor blokkolását.
 • Az Egyesült Királyság csatornáinak feloldása: Csakúgy, mint amerikai társaik, az Egyesült Királyságban az olyan streaming csatornák, mint a BBC iPlayer, az ITV és a Channel 4 nem érhető el a saját régiójukon kívül. Ez azt jelenti, hogy nem nézheti őket, ha van az Egyesült Királyságon kívül. A megfelelő VPN használatával azonban feloldhatja őket, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.
 • Videók közvetítése a Kodi-on keresztül névtelenül: Virtuális magánhálózatok rejt az eredeti IP-cím és titkosítása internetforgalmát, ami azt jelenti, hogy személyazonossága és online tevékenysége megmarad rejtett az internetszolgáltatók vagy a szerzői jogok tulajdonosai kíváncsiságú szemétől.

Telepítse a VPN-t a FireStick-re az ES Explorer programmal

Mielőtt részletesen elmondom neked, hogyan telepítheti az Amazon Fire TV VPN-t gyökér nélkül, el kell mondanom, hogy nem minden általam tesztelt VPN-szolgáltató működött megfelelően a Fire TV-n. Az IPVanish volt a legjobb a csoportból. Tehát, ha engedélyezni szeretné a VPN-t a készüléken, azt javaslom feliratkozás az IPVanish-ra. Ha kész, végezze el ezeket a lépéseket.

1. lépés: Az ES File Explorer telepítése a Fire TV Stick-re

Az ES File Explorer telepítéséhez a Fire TV Stick-re a “Beállítások’ -> ‘Eszköz’ -> ‘Fejlesztői beállítások.’ Akkorengedélyezze „Ismeretlen forrásokból származó alkalmazások engedélyezése” hogy letölthesse az alkalmazást. Ban,-ben ‘Keresés‘Bár, írja be ES Explorer és kattintson az ikonra a letöltés és telepítés folyamat.

Most már szabadon megteheted indítsa el az ES Explorer alkalmazást.

2. lépés: Telepítse a Fire TV VPN-t az ES Explorer segítségével

Az ES Explorer segítségével Fire Fire VPN-t is telepíthet. Itt van a tennivaló:

 1. Lépjen az ES Explorer menübe, és kattintson a „Eszközök,”, Amelyet„Letöltéskezelő‘A bal oldali menüben.
 2. Ezután kattintson a „+ ÚjAz alsó menüből.
 3. Ban,-ben ‘Pálya’ szakasz, típus https://thevpn.guru/ipvanish.apk majd nyomja meg a ‘rendben”.
 4. Ami a „Név‘, begépel ‘IPVanish„.
 5. Kattintson a „Letöltés most‘A letöltés megkezdése IPVanish telepítési fájl.
 6. Amikor az IPVanish apk fájl a letöltés befejeződött, nyomja meg a „Fájl megnyitása‘ nak nek állítsa be az Amazon Fire TV-jére.
 7. Most térjen vissza a Fire TV kezdőképernyőjére és nyissa meg az IPVanish alkalmazást.
 8. Végül jelentkezzen be fiókjába, és csatlakozzon bármilyen tetszőleges VPN-kiszolgálóhoz.

Fire TV VPN telepítése az Apps2Fire használatával

Azok számára, akik Android okostelefont vagy eszközt használnak, azt javaslom, hogy használja a második telepítési folyamatot. Ezzel a módszerrel telepíthet egy alkalmazást a Google Play Áruházból, amely lehetővé teszi, hogy az Android készülékén található alkalmazásokat elhagyja a Fire TV-ről..

1. lépés: Az Apps2Fire telepítése az Android készülékre

 1. Nyissa meg a Google Play szolgáltatást Android-eszközével. 
 2. Ban,-ben Keresés bár, típus Apps2Fire akkor kattintson az ikonra. Ezután nyomja meg a gombot telepítés.
 3. Töltse le a IPVanish Android alkalmazás ha nincs meg.

2. lépés: Telepítse a Fire TV VPN-t az Apps2Fire segítségével

 1. Először indítsa el a Fire TV-t, és lépjen tovább a “Beállítások’ -> ‘Rendszer’ -> ‘Fejlesztői beállítások.’ Ezután engedélyezze „Engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokatKöveti „ADB hibakeresés”.
 2. Most nyomja meg ‘Beállítások’ -> ‘Rendszer’ -> ‘Ról ről’ -> ‘Hálózat’ és írja be a Fire TV IP-címét.
 3. Android-eszközén nyissa meg az Apps2Fire alkalmazást, és nyomja meg a ‘Beállít„. Emlékszel az előzőleg írt IP-címre? Itt kell beírnia. 
 4. Most keresse meg az IPVanish alkalmazást a „Helyi alkalmazások” szakasz, majd kattintson rá és válassza a lehetőséget ‘Telepítés.’
 5. Kapsz egy értesítés a Fire TV-től amikor az IPVanish telepítése befejeződött.

Telepítse a VPN-t a FireStick Video Tutorial-ra

A VPN beállítása az Amazon Fire TV-hez – Alternatív módszerek

Vannak két másik Amazon Fire TV VPN telepítési módszer akkor használhatja, ha a jelenlegi VPN-szolgáltatója nem rendelkezik Fire TV alkalmazásokkal, vagy abban az esetben, ha Ön első generációs FireStickvel rendelkezik. Felhívjuk figyelmét, hogy mindkét alternatíva nagyobb erőfeszítést és időt igényel.

Készítsen saját virtuális útválasztót

Ha számítógépet vagy Mac-t használ, akkor használhatja saját VPN-kapcsolatát, és megoszthatja azt az egész házban. Szó szerint a PC-t vagy a Mac-et virtuális útválasztóvá teheti néhány egyszerű lépés végrehajtásával. Ha már kész virtuális útválasztó beállítása a PC-n / Mac-en, elindíthat egy VPN-kapcsolatot, és közvetlenül megoszthatja a Fire TV-vel.

Telepítse a VPN-t a DD-WRT routerre

A VPN-szolgáltatók korlátozhatják, hogy hány eszköz csatlakozhat egy előfizetés alatt. Van azonban egy kiskapu, amelyet szeretnék tanítani. Ha te Állítsa be a VPN-t a DD-WRT útválasztón, az otthoni Wi-Fi-hez csatlakoztatott összes eszköznek VPN titkosított kapcsolata lesz. Ez természetesen magában foglalja a Tűz TV-jét is.

Állítsa be az intelligens DNS-t közvetlenül a Fire Stick-re

Ez a megközelítés nagyon különbözik a VPN használatától. Először, az intelligens DNS nem titkosítja az Ön adatait, ami azt jelenti, hogy teljes sebességgel fog működni, amikor feloldja a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását. Sőt, a Smart DNS átirányítja az internetes forgalom egy részét. Ennek eredményeként megkerülheti a regionális korlátozásokat, és ugyanakkor megőrizheti a hozzáférést a helyi csatornákhoz. A folyamat meglehetősen egyszerű. Csak kövesse ezeket a lépéseket, és tanuljon meg a DNS konfigurálása a Fire Stick segítségével:

 1. Indítsa el a Fire Stick-et.
 2. Menj ‘Beállítások’ amelyet „Tűz TV-jem ” akkor ‘Ról ről’.
 3. Írja le a kapcsolat adatait.
 4. Elindulni Beállítások -> Hálózat újra.
 5. választ Felejtsd el a hálózatot.
 6. Keresse meg újra a hálózatát, és kattintson rá.
 7. Írja be a Wi-Fi jelszavát, de most nyomja meg a gombot Fejlett .
 8. Írja be a 3. lépésben visszajelölt hitelesítő adatait Gateway, IP cím és Alhálózati maszk (Ha az utolsó számjegy 0 volt, akkor írja be a 24. számot. Ha ez 255, akkor 32 az Ön száma).
 9. Helyezze be az új Elsődleges és Másodlagos DNS.
 10. Minden kész.

A legjobb VPN a Fire Stick számára – 2019 áttekintés

Ha nagyszámú megbízható VPN-szolgáltatót kínál, akkor megbocsátana neked, mert nem tudta megfontolni, melyik VPN-szolgáltatást választja. Alapos kutatást és felülvizsgálatokat végeztem. Nézze meg a A legjobb VPN-szolgáltatók, amelyeket 2019-ben használhat a Fire Stick vagy a Fire TV-n.

Hogyan telepítsünk VPN-t a FireStick-re gyökér nélkül

Valójában nem fogja valóban értékelni a Fire TV-jét, ha nem telepíti rá a VPN-t. Az elérhető új csatornák száma valóban lenyűgöző. Ha további segítségre van szüksége, miközben az Amazon Fire TV telepítése root vagy jailbreak nélkül, csak dobj meg egy megjegyzést az alábbiakba, és segítek.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me