IP elrejtése az Android TV Box bemutatóján

Az IP elrejtése az Android TV Boxon


Az IP elrejtése az Android TV Boxon

De először!!

Néhány követelményre van szüksége, mielőtt tovább folytathatja a folyamatot. Nem akarom kijelenteni, hogy nyilvánvaló, de szüksége lesz a sajátjára Android TV Box mint fő eszköz. Csatlakoztassa és dugja be. A másik dolog, amire szükséged van Internet kapcsolat. Ellenkező esetben ez az egész folyamat hiábavaló.

Végül fel kell fizetnie a VPN szolgáltatás mielőtt elkezdenénk. Technikai szempontból a VPN az egyetlen módja az IP-cím elrejtésének. Tehát folytassa és iratkozzon fel hiteles VPN szolgáltatással. De mielőtt ezt megtenné, győződjön meg arról, hogy megtalálja a dedikált alkalmazás a TV-dobozodhoz a Google Play Áruházban.

Kompatibilis Android TV dobozok

Csak azért, hogy tudatja Önnel, mielőtt folytatná, az alább említett eszközök nem csak a VPN-vel kompatibilisek. Több tucat más nevet találsz odakint, csak azt mondom, hogy a legjobbak, amikor kipróbáltam.

 • Android 9 TV Box, Leelbox Q2 PRO S
 • EASYTONE Android 7.1.2 TV Box
 • SkyStream Three
 • NVIDIA SHIELD TV Gaming Edition
 • MINIX NEO U1
 • G-Box Q3 Plus TV doboz
 • Q Plus Android 9.0 TV Box
 • T95Z Plus Android TV Box
 • Dolamee X2 A95X Max
 • VANKYO TB80 4K Android 7.1 TV Box
 • HAOSIHD T9 Android 8.1 TV Box

Ajánlott: Az 5 legfontosabb Kodi streaming eszköz áttekintés.

A legjobb VPN az Android Box-okhoz

Rengeteg hal van a tengeren. A cikk e része jobban megvilágítja, mely VPN-ket válasszon, és melyeket kerülje el. Első, ne bízzon egy olyan VPN-ben, amely ingyenes szolgáltatásokat kínál, bízz bennem, ez a saját javára szól. Soha nem történik meg az adataid, miután megszerezték őket. Adja el nővéreinek? Adjon el információkat a kormánynak?

Ami a prémium VPN-t illeti, akkor fontolóra kell vennie, hogy mi a legmegfelelőbb. Minden a végén az Ön igényeitől függ. Lehet, hogy néhány nagyszerű VPN-szolgáltató nem tartalmazza a keresett funkciókat. Ezért az alábbiakban felsoroltam a Az Android TV 4 legjobb VPN-je hogy segítsen neked video streaming, a földrajzilag korlátozott tartalom feloldása és a biztonság fokozása. Nézze meg őket, biztos lesz benne, hogy elégedett leszel.

Miért rejti el az IP-címet az Android TV Boxon??

Ez egy fontos kérdés. Ha át akarja venni ezt a problémát, akkor joga van tudni, hogy mit fogsz elérni a sor végén. Nos, ha nem ismeri a VPN fogalmát, engedje meg, hogy felvilágosítsam téged:

 • Először: egy VPN képes módosítsa az áruház helyét egy másik országba. Kényszerítse le, törölje a gyorsítótárat, és csatlakozzon például az Egyesült Államok VPN szerveréhez, és letöltheti a saját területén a Hulu kedvelőit..
 • Egy másik előny a következő formában jelentkezik: blokkolt streaming csatornák elérése. Az Android TV dobozok teljesen új szintre emelik a streaming élményt. A VPN-sel olyan streaming szolgáltatásokhoz férhet hozzá, amelyek csak meghatározott régiókban működnek. Vigyél a végső példára. Tudok közvetíteni BBC iPlayer, ITV, USA Netflix, és még sok más, mivel VPN van a TV-dobozamon.
 • Torrent letöltése még soha nem volt könnyebb és biztonságosabb, ha VPN-sel működik. Rejtett IP-címmel névtelenül szörfözhet az interneten.
 • Tudod, hogy az Ön IP-je megadhatja a tényleges helyét? Ez már nem jelent problémát. Amikor te köpesse le IP-címét, még az ISP (internetszolgáltató) sem tudja megtudni, hogy hol vagy, és mire készülsz mostanában online.

Kikötheti IP-címét az Android TV-n – 1. módszer

Szóval, ez a legegyszerűbb módja a VPN beállításának az Android TV-n. Tartózkodási helyének és IP-címének elrejtéséhez VPN-kliensre van szüksége a dobozában. Nos, ez olyan, mintha bármilyen más fájlt letöltne az Androidon, csak lépjen a saját oldalára A Play Áruház. Vessen egy pillantást a következőkre:

 1. Először kapcsolja be a dobozt, és induljon oda A Play Áruház.
 2. Ezután keresse meg a letöltött VPN-t. Nagyon ajánlom ExpressVPN mivel ez az egyik legjobb az Android TV számára.
 3. Most, amikor a név megjelenik, nyomja meg a letöltés gombot, és a telepítés megkezdődik.
 4. Közben, iratkozzon fel a szolgáltatásra és jelentkezzen be a hitelesítő adataival, amint az alkalmazás telepítve van.
 5. Lehet, hogy felkérik a ellenőrző kód. Keresse meg e-mail címét, és nézze meg ott.
 6. Válasszon VPN-kiszolgálót a dedikált listájából annak alapján, hogy melyik országba szeretné változtatni az IP-címét.
 7. Amint a csatlakozási gomb zöldre vált, nézzen meg IP-hitelesítő tesztelni, hogy létrejött-e kapcsolat.
 8. Most már hivatalosan más IP-címmel rendelkezik a mostani öltözteted helyett.

IP elrejtése az Android TV Boxon – Második bemutató

Noha a tengeren rengeteg hal van, előfordulhat, hogy néhányan nem úsznak az utadon. Néhány VPN-nek bármilyen okból nincs kliense az Android TV Box-okhoz. A kompatibilitás nagymértékben a tv-készülék funkcióitól függ.

Ennek azonban nem kell akadályoznia a kapcsolat biztosítását és a regionális korlátozások megkerülését. Mindig van egy B terv, és mosolyogva a kezembe fogom adni. Kezdjük, kezdjük meg?

 1. Ha még nincs ES File Explorer az Android TV-n, töltse le most.
 2. Ezután a Box használatával menjen tovább a ‘Beállítások’ -> ‘Rendszer’ -> ‘Fejlesztői beállítások.’
 3. Most engedélyezze Ismeretlen források.
 4. Aktiválja az ES File Explorer alkalmazást, majd kattintson a gombra Eszközök -> Letöltéskezelő
 5. Érintse meg a + Új opciót a menüben.
 6. Most nyújtsa be az alábbiakat „Útként”: https://thevpn.guru/ipvanish.apk. Kész? Találat rendben.
 7. A letöltés azonnal elindul.
 8. Ezután nyissa meg a letöltött fájlt indítsa el a telepítést.
 9. Ha kész, indítsa el a TV-készülék Kezdőképernyőjén található alkalmazást.
 10. Jelentkezzen be VPN-fiókjával, és csatlakozzon a kívánt szerverhez.
 11. Most rejtett IP-címe van az Android TV Box-on

IP-cím elrejtése az Android TV Boxon

Amint az a fenti útmutatóból látható, a VPN konfigurálása az Android TV-n nem igényel műszaki know-how-t. Valójában az egész folyamat nagyban különbözik a többi Android alkalmazás telepítésétől. Ezért nincs mentsége, hogy ne elrejteni az IP-t és titkosítani az összes Android TV Box internetes forgalmat, különösen, ha olyan országokban él, ahol az internetszolgáltatók folyamatosan értesítést küldenek a szerzői jogok megsértésére. Csak arra az esetre, ha további segítségre van szüksége a telepítés során ExpressVPN az Android TV Boxon, adj kiáltást a megjegyzés részben alább, örömmel segíthetek téged.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me