Kako ažurirati Kodi 17.6 Vodič za preuzimanje i instaliranje

Još uvijek Jarvis? Ma dajte, momci, vrijeme je za nadogradnju. novi Kodi Krypton je izašao; trebali biste to odmah dobiti. Oh, ovdje ste jer ne znate kako ažurirati svoj softver. Ne brini. Ovdje sam da pomognem. Neka vam novi Kodi 17.6 bude pokrenut i pokrenut. Slijedite moje vodstvo.


Kako instalirati Kodi Krypton 17.6

Kako instalirati Kodi Krypton 17.6

Kodi 17.6 Ažuriranje – Proces instalacije?

Slijedite korake u nastavku do ažurirajte i instalirajte Kodi 17.6 na PC, Mac ili Raspberry Pi. U slučaju da koristite Android TV kutija, možete se alternativno uputiti Google Play trgovina i izvršiti ažuriranje od tamo. Dodaci koje ste već instalirali i vaša prethodna Kodi konfiguracija ostat će ako instalirate ažuriranje Kodi 17.6.

 1. Dođite do odjeljka službena web stranica Kodi za pokretanje postupka preuzimanja.
 2. Sada odaberite ikonu koja predstavlja vaš uređaj. Pronaći ćete WIndows, Linux, Android, iOS, Raspberry Pi, Mac, i više.Instalirajte Kodi 17.6
 3. Sada kliknite na preporučena kartica.
 4. Za nekoliko sekundi preuzimanje će započeti. Ako to nije učinio, dodirnite Kliknite ovdje.Kako instalirati Kodi 17
 5. Vaša je datoteka spremna. Samo otvorite ga i započnite instalaciju.
 6. Sve gotovo. Sad jesi Kodi Krypton.

Kodi 17.6 na FireSticku? Jednostavno je

Koristite li Fire Stick ili Fire TV? Moguće je dobiti i Kodi Krypton. Evo što trebate učiniti:

 1. Da biste ga započeli, morate Dopusti Aplikacije iz nepoznatih izvora. Stoga, prijeđite na Mogućnosti za razvojne programere navigacijom kroz postavke i onda Sustav.FireStick-DeveloperOptions-1
 2. Nakon toga dodirnite Aplikacije iz nepoznatih izvora da to omogući.FireStick-Nepoznati-izvori-1
 3. Sada, koristite odjeljak za pretraživanje za potražite ES File Explorer.ES File Explorer
 4. Klik preuzmite, a zatim instalirajte aplikaciju.
 5. Nakon toga aktivirajte ES Explorer i prijeđite na Alatke nakon čega Downloader.
  Izbornik MX Player File Explorer
 6. Zatim dodirnite +Novi dugme.Dodavanje novog preglednika datoteka
 7. Umetnite sljedeće: https://thevpn.guru/kodi-17-6.apk u odjeljku staze i pritisnite Ok.
 8. Odaberite naziv datoteke. Bolje krenite kodi.
 9. Nakon toga kliknite Preuzeti sada i postupak će započeti.
 10. Sada, otvori datoteku tako da ga možete instalirati na svoj Amazon uređaj.
 11. Pričekajte nekoliko sekundi i krenite natrag Početni zaslon.
 12. Pokrenite Kodi Krypton i uživajte.

Kodi 17.6 – Što je novo

Novo ažuriranje dolazi s puno novih i svježih dodataka. Evo što službena web stranica Kodi Države:

 • Popravite mogući pad u dijaloškom okviru kontrolera.
 • Ažurirajte standardne strugače.
 • Ispravite moguće probleme s internim poslužiteljem
 • Popravite pad sustava kada je onemogućen dodatak periferne upravljačke palice.

Kodi Krypton – Još bolje s VPN-om

Bez obzira koju verziju Kodija imate, vaš pristup neograničenom sadržaju izuzetan je geografski ograničenja. Znam da ima više od toga 900 službenih dodataka na Kodi, ali većina je ograničena na odabir zemalja. Uzeti MLB, March Madness Live i američki Netflix, na primjer. Sve su to usluge dostupan samo u Sjedinjenim Državama.

Da biste zaobišli ovaj geo-problem, morate koristite VPN. To vam pomaže lažiranje vašeg internetskog mjesta na kojem se nalazi u bilo koju zemlju u kojoj postoje poslužitelji. Sve što trebate učiniti je povezati se s poslužiteljem u regiji u kojoj je kanal dostupan, a vi ste ga dobili. Vi ćete dobiti IP adresu koja vrijedi na tom području i potpuni pristup mrežnom sadržaju zemlje.

S druge strane, to ste vjerojatno čuli Kodi je nezakonita upotreba. Baš suprotno, sama aplikacija vrlo je legalna. Inače je ne biste pronašli na Google Play trgovina. Međutim, nezakonitost proizlazi iz načina na koji ljudi imaju tendenciju upotrebe aplikacije. Kodi je open-source. Svatko bi mogao razviti dodatak i odgurnuti ga negdje u spremište.

Većina tih dodataka krše zakone o autorskim pravima i omogućiti pristup besplatnom streamingu. Zapravo, neki od korisnici su tužili zbog korištenja takvih dodataka. Ne rizikuj. Možda ne znate je li dodatak službeni ili ne, ali za početak koristite odgovarajuće mjere opreza. Iskoristite VPN, sakrijte svoj identitet, i koristite Kodi što je sigurnije moguće.

Čak je opasno koristiti takve dodatke. Vidite, tko ih je napravio nije Robin Hood. Ne daje ih besplatno. Većina ih je kriminalci čekaju zaraditi novac nezakonitim sredstvima. Budi oprezan. To može rezultirati u kibernetičkog kriminala, to je put koji nikad ne želite krenuti.

Najbolji VPN za Kodi Krypton

ExpressVPN jedno je od najboljih VPN-ova u industriji. Ako radite s ovim, nesumnjivo ćete dobiti drugačije Kodi iskustvo. Prvo, ima poslužitelje širom svijeta, što znači da možete preuzeti najbolje dodatke i pristupiti njihovom sadržaju bez ikakvih problema. mislim 3000+ poslužitelja u 94 zemlje, to je veliki raspon.

Što se tiče sigurnosti, imate najbolji posao u poslu. Šifriranje na visokoj razini, zajedno s nekoliko protokola izabrati od. Toplo vam preporučujem da zadržite zadani – OpenVPN. Najsigurniji je među svima. I ne samo to, već i ExpressVPN podržava P2P, što ga čini izvanrednom opcijom za puno Kodi dodataka.

Što se tiče privatnosti, dobro se postupaš. To je zato što ExpressVPN ne čuva trupce vaših aktivnosti pregledavanja. To je savršeno ako želite da vaš rad ostane privatan. Ni vlada to neće moći prikupiti svoje podatke. Što bi dobili ako se prije svega ne daju za podariti? Još važnije, ExpressVPN ima automatski prekidač. Prekinut će vašu internetsku vezu kada dođe do naglog pada VPN veze. Ne brinite, ExpressVPN; u sigurnim ste rukama.

Međutim, to ne znači da je jedini prikladan za Kodi. Postoje i drugi top Kodi VPN-ovi Tamo vani. Pogledajte ih u tablici ispod.

Kodi 17.6 Vodič za preuzimanje i instaliranje – Finalne misli

Jarvis je vani, a Krypton je u. Nastavite unaprijediti svoj Kodi na najnoviju verziju, sada imate sredstva. Dao sam vam sve što trebate znati kako instalirati Kodi Krypton. Obavezno me uputi u odjeljku za komentare i reci mi sve o svom novom Kodi iskustvu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me