Kako ažurirati Kodi 18 Vodič za preuzimanje i instaliranje

Kako ažurirati Kodi 17 na Kodi 18 Leia? Napolje s Kryptonom, zdravo Leia. Verzija Kodi 18 pogodila je tržište za preuzimanje. Izvršeno je nekoliko izmjena i hvala programerima Kodi-a, neki od nas dobili su mali ukus kada je beta verzija bila unaprijed objavljena. Međutim, sada je pravi dogovor. Dakle, ovdje je sve što trebate znati o Kodi 18 i kako ga instalirati na bilo koji uređaj.

Kako preuzeti i instalirati Kodi 18

Kako preuzeti i instalirati Kodi 18

Kako preuzeti i instalirati Kodi 18 Update?

Kodi se može naći na Windows, Mac, Android, Linux, Raspberry Pi, iOS i drugim uređajima. Sada je vrijeme za postupak ažuriranja. Koraci su prilično jednostavni. Da biste se kretali kroz vas, evo koraka korak po korak.

 1. Posjetite službenu stranicu za preuzimanje Kodi-ja.
 2. Odaberite uređaj koji koristite.Instalirajte Kodi 18 Leia Nightly Build
 3. Primijetit ćete skočni prozor, kliknite “Preporučeno.
 4. Dodirnite plavi gumb.Kako instalirati Kodi 18 Leia
 5. Pričekajte dok se datoteka Kodi 18 ne preuzme.
 6. Otvorite preuzetu datoteku i počnite instalirati.

Jednom kada na svom streaming uređaju postavite Kodi 18 Leia, sve što trebate učiniti je instalirati nekoliko dodataka Kodi 18 Leia. Imajte na umu da u slučaju da već imate instaliranu prethodnu verziju Kodi-ja, trebate slijediti isti postupak naveden gore da biste ga ažurirali na Kodi 18. Sve prethodne postavke i dodaci koje ste dodali bit će sačuvani..

Kako instalirati Kodi 18 na FireStick

Na FireSticku se može pronaći velika količina multimedijskog sadržaja. Međutim, postoji neki premium sadržaj koji dolazi s nekim visokim cijenama.

To je jedan od najvećih razloga zašto korisnici instaliraju Kodi na Fire Stick. Smatra se da je jedna od najboljih Amazon FireStick aplikacija koja otvara sasvim novi svijet besplatnog sadržaja.

Kao Kodi obožavatelji, vjerojatno ga imate na svom Fire Stick-u. Stoga možete slijediti ovaj vodič o tome kako instalirati Kodi Leia na FireStick.

Kodi 18 – Što je novo

Prema službenoj web stranici Kodi, novo ažuriranje sadrži sljedeće ispravke:

 • Ažurirajte dokumentaciju u vezi s razvojem Pythona i kože.
 • Popravite pad sustava na određenim glazbenim datotekama koje sadrže ID3v2 UFID okvir.
 • Riješite nijedan odziv pri smanjivanju na Mac OSX.
 • Popravite put za traženje vanjskih titlova.
 • Riješite pad sustava pritiskom na “x” za zaustavljanje DVD .iso slike kad se prikaže “Podaci o procesu igrača”.
 • Snimka zaslona: pojednostavite logiku i isključite ako nije postavljena mapa.
 • Promjena rezolucije (ako je potrebna) na aplikaciji se pokreće (ispravlja probleme s rješavanjem XBXO).
 • Android: Poništavanje kalibracija ako se promijeni GUI ograničenje.
 • Android: riješite probleme sa podnaslovom.
 • Popravite probleme s popisom dopuštenih rješenja za Windows.
 • Opcija proširenja za sakrivanje spojlera poput teksta ili slika iz prikaza biblioteke.
 • Dodajte podršku za nove iOS uređaje.

Najbolji VPN za Kodi 18 Leia

Mnoge web stranice za strujanje blokirat će vam pristup na temelju vaše lokacije. Oni mogu odrediti gdje se nalazite tako što će zaviriti u vašu IP adresu. Stoga je upotreba VPN-a prilično bitna kada radite sa Kodi-jem. Pomoću virtualne privatne mreže sakriti ćete trenutnu IP adresu i preuzeti novu sa sjedištem u zemlji u kojoj određeni kanal ima prava pokrivanja.

Jednom kada se povežete s poslužiteljem u toj regiji, imat ćete puni pristup web mjestu za strujanje bez obzira na to gdje se nalazite. I ne samo to, već VPN nudi i druge pogodnosti. Evo nekoliko:

 • Zaobići regionalna ograničenja: Kodi omogućava svojim korisnicima da instaliraju dodatke za potrebe struje. Međutim, neki od njih mogu biti ograničeni na svoju regiju, što strancima onemogućuje pristup. Pomoću VPN-a moći ćete doći do tih dodataka i slobodno ih koristiti gdje god se nalazili.
 • Izbjegavajte umetanje internetskih usluga: Vaš pružatelj internetskih usluga ima mogućnost smanjenja brzine vaše veze. Ono što ljudi zovu “Throttling”, volim zvati neugodno, pogotovo za streamer. Ipak, pomoću VPN-a morate sakriti svoj identitet i šifrirati svoj promet tako da vaš davatelj internetskih usluga bude blokiran od svakog pokušaja prigušivanja..
 • Bolja privatnost i sigurnost: VPN podiže vašu sigurnost i privatnost najnovijim enkripcijama vojnih ocjena.
 • VPN aplikacije: Ugledni VPN pružatelji usluga nude aplikacije prilagođene korisnicima na većim uređajima. VPN klijente možete pronaći na FireSticku, Androidu, iOS-u, PC-u i Mac-u.

Umoran sam ExpressVPN sebe. To je najbolja VPN usluga koju možete koristiti s Kodi-jem. Ovaj VPN ima poslužitelje širom svijeta, tako da možete zajamčiti savršen doživljaj strujanja kad ga koristite. Pogledajte naš pregledni popis najboljih Kodi VPN-ova u nastavku.

Kodi 18 Vodič za preuzimanje i instaliranje – Finalne misli

Instalacija nove Kodi Leia nikad nije bila jednostavnija uz ovaj vodič. Sve što trebate sada je sjediti leđa i uživati ​​u mnoštvu nevjerojatnih streaming sadržaja koji nudi Kodi, ma gdje bili.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me