Kako gledati filmove na Kodi 17 – Otkriveni najbolji dodaci u filmovima

Kako besplatno strujati filmove na Kodi-ju? Kodi je odličan multimedijski zabavni centar. Omogućuje vam gledanje filmova, TV emisija, pa čak i kanale uživo s bilo kojeg mjesta na svijetu. Da biste maksimalno iskoristili svoj Kodi, morate instalirati službeno Kodi dodaci filmovima kao što su Crackler, PS Vue, iPlayer WWW, ITV ili Popcornflix. U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako instalirati ove službene dodatke i strujati filmove na Kodi u HD-u. Tutorial u nastavku djeluje na bilo kojem uređaju koji podržava Kodi, uključujući PC, Mac, Android, FireStick, Chromecast, Nvidia Shield, i Raspberry Pi. Evo najboljih dodataka za gledanje filmova na Kodiju.


Kako besplatno strujati filmove na Kodi-u?

Kako gledati filmove na Kodi besplatno?

Deblokirajte više sadržaja – koristite VPN

Mnogi Kodi dodaci djeluju samo u određenim regijama kao što su SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija i Njemačka. Da biste zaobišli navedena regionalna ograničenja i gledali uživo i sadržaje na zahtjev na bilo kojem Kodi dodatku koji želite bilo gdje želite da biste spoprijemili svoju mrežnu mrežu putem VPN-a. Ispod su neke od prednosti koje dobijete kada koristite VPN s Kodi-jem.

 • Deblokirajte Geo-ograničene Kodi dodatke: Postoji puno Kodi dodataka koje možete koristiti samo u određenim regijama. Pomoću VPN-a možete zaobići regionalna ograničenja.
 • Zaobići ISP protocanje: Jeste li ikad primijetili da je brzina vašeg interneta pristojna ako pregledavate web stranice, ali iznenada pada kada gledate videozapise putem interneta? Ako je to slučaj, vaš ISP vjerojatno smanjuje brzinu vašeg interneta. Korištenje VPN-a u osnovi vam omogućuje da to izbjegnete.
 • Vrhunska privatnost: Dodajte dodatni sloj privatnosti i sigurnosti svim svojim mrežnim aktivnostima.
 • VPN aplikacije: Ne morate biti tehnološki nakaza za postavljanje VPN veze zahvaljujući prijatnim VPN aplikacijama na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u i FireSticku.

Iz osobnog iskustva, ExpressVPN je najbolja VPN usluga koju možete koristiti s Kodi. Optimizirali su svoje VPN aplikacije kako bi bolje funkcionirali s Kodi dodacima i imali pravila o nepostojanju zapisa. Pogledajte naš popis najboljih Kodi VPN-ova u 2017. Za detaljni vodič svake od ovih usluga pogledajte ovaj pregled.

Kako gledati filmove o Kodiju – najbolji službeni filmski dodaci

Sljedeći popis sadrži najbolje filmske dodatke koje možete instalirati na Kodiju za gledanje filmova na Kodi 17.4 Krypton. Svi se ti dodaci mogu naći u službenom skladištu dodataka Kodi. To znači da su i legalni i sigurni za upotrebu.

Najpopularniji dodaci za Kodi film

 • Crackler
 • Popcornflix
 • PS Vue
 • FilmRise
 • Plex
 • iPlayer WWW
 • Youtube
 • SnagFilms
 • Viewster

Kako gledati filmove o Kodi 17 Krypton

Slijedite korake u nastavku do instaliraj Crackler na Kodi 17 Krypton. Nakon toga, moći ćete struji besplatne filmove na Kodi.

 1. Pređite na web mjesto Crackle i stvorite svoj besplatni račun ako ga već nemate.
 2. Pokrenite svoju aplikaciju Kodi i krenite na „Addons“.
 3. Odaberite Ikona alata za instalaciju paketa u gornjem lijevom kutu.
 4. Odatle kliknite na “Instaliraj iz skladišta” -> Spremište dodataka Kodi -> Video dodaci.
 5. Kliknite na Crackler -> Instalirati.
 6. Pričekajte dok ne vidite obavijest o omogućenom Crackler Addonu.
 7. Vratite se na početni zaslon Kodi i na lijevoj koloni odaberite karticu “Addons”.
 8. Kliknite na Video Addons.
 9. Svi dodaci za videozapise koje instalirate, uključujući Crackler, pojavit će se ovdje.
 10. Pokrenite Crackler dodatak i gledajte besplatne filmove i TV emisije na Kodi.

Kako instalirati Kodi 17 Krypton?

U slučaju da ste početnik kodi, pomoću donjih vodiča instalirajte aplikaciju Kodi 17 na željeni uređaj za streaming.

 • Windows PC
 • Mac OS X
 • Android
 • Raspberry Pi
 • Chromecastov
 • Amazon FireStick

Je Kodi zakonit i siguran za upotrebu?

Detaljno sam obradila pravna pitanja koja se tiču ​​Kodija. Ukratko, ako ti ne želite upadati u pravne probleme, i ostati na sigurnoj strani, trebate koristiti službene dodatke Kodi ili gledajte filmove i TV emisije putem Kodija anonimno. Jedini način za postizanje toga je upotreba virtualne privatne mreže a.k.a VPN.

Kako streaming filmova na Kodi? Završetak

Dakle, instalirajte aplikaciju Kodi ako to već niste učinili. Zatim namjestite bilo koji službeni dodatak koji smo naveli gore. Na kraju, gledajte filmove na Kodiju besplatno. Ne zaboravite da ne ostavljate svoju privatnost izloženu prilikom upotrebe dodataka treće strane. Provjerite jeste li uvijek povezani s VPN serverom kako biste zadržali ono što radite putem interneta za sebe. U slučaju da vam je potrebna dodatna pomoć oko postavljanja, ostavite komentar u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me