Kako gledati NFL na Kodi Live – najbolji NFL dodaci u 2019./2020

Dakle 2019. sezona Nacionalne nogometne lige je točno iza ugla, a još uvijek ne znate koji Kodi dodatak koji ćete ga gledati. Ne postoji nedostatak broja Kodi-addons / streaming kanala koji emitiraju NFL uživo putem interneta. No, problem je što su mnogi od njih geoblokirani izvan svojih zemalja.

Sve što trebate učiniti je naučiti kako možete strujanje NFL sezone na nekim od najboljih Kodijevih dodataka. Sastavio sam popis svih najbolji NFL dodaci možete gledati igre na Amazon FireStick, PC, Mac, Android, OSMC, OpenElec ili bilo kojem drugom uređaju.

Kako gledati NFL na Kodi Live - najbolji NFL dodaci u 2017: 2018

Kako gledati NFL na Kodi Live – najbolji NFL dodaci u 2018. godini: 2019

Nabavite NFL GamePass Addon na Kodi

Dodatak NFL GamePass najbolja je opcija kad se radi o gledanju nogometnih utakmica na Kodi-ju. Imajte na umu da ćete zahtijevati pretplata na NFL GamePass proći kroz postupak prijave. Ključno je da znate da prije nego što duboko uđete u detalje kako postaviti NFL Kodi addon.

NFL dodatak nudi International NFL GamePass verziju, koja nije im moguće pristupiti izvan SAD-a. Međutim, kao rezident SAD-a možete odabrati NFL mrežu koja vam nudi nogometne reprize.

Eto, u slučaju da ste izvan SAD-a neće moći strujati igre uživo na International NFL GamePass. Umjesto toga, morat ćete koristite VPN i povežite se s jednim od njegovih poslužitelja u SAD-u. Dodatak NFL GamePass možete pronaći u Kodijevom službenom spremištu. Ovako se postupak provodi:

 1. Aktivirajte aplikaciju Kodi i odaberite “Addons”.
 2. Kliknite ikonu Installer Package u lijevom kutu.
 3. Zatim, kliknite “Instaliraj iz spremišta” -> Spremište dodataka Kodi.
 4. Sada, kliknite na NFL GamePass -> Instalirati.
 5. Pojavit će se obavijest o omogućenom NFL GamePass Addon-u.
 6. Jednom kada vidite aplikaciju, vratite se na početni zaslon Kodi.
 7. Odaberite “Addons” na lijevoj koloni.
 8. Nakon toga, kliknite Video Addons.
 9. NFL GamePass pojavit će se na vašem početnom zaslonu.

Također možete preuzmite ovdje službeni dodatak Kodi NFL GamePass a zatim ga postavite odabirom “Instaliraj iz Zip datoteke” umjesto “Instaliraj iz skladišta.”

Deblokirajte NFL GamePass Addon u SAD-u – VPN

Ako niste američki stanovnik, nećete moći gledati nogometne utakmice uživo putem dodatka NFL GamePass. Vaša druga opcija bila bi spajanje na VPN na geo-spoof vašu trenutnu lokaciju. Time sprečavate davatelje sadržaja otkrivanje vaše stvarne geo-lokacije. Pomoću VPN-a možete se povezati s poslužiteljem i druge zemlje stekne IP adresu te zemlje. Na taj način doći ćete do pristup svim vrstama sadržaja iz zemlje koju želite. Evo nekoliko značajki koje možete dobiti pomoću VPN-a s Kodi-jem.

 • Deblokirajte Kodi dodatke: Neki se Kodi dodaci ne mogu koristiti izvan njihovih određenih regija. No ako se povežete s VPN poslužiteljem, zaobići ćete ograničenja koja su nametnuta tim dodacima.
 • Zaobići ISP protocanje: U većini slučajeva vaš pružatelj internetskih usluga gasi vezu kad trošite veliku propusnost. Međutim, kada ste spojeni na VPN poslužitelj, ne biste se više trebali brinuti zbog toga.
 • Izuzetna privatnost: Zahvaljujući procesima šifriranja, vaši su podaci sigurni i zaštićeni od neovlaštenog napada i zlonamjernih napada.
 • VPN aplikacije: VPN vezu možete jednostavno postaviti uz pomoć prilagođenih VPN aplikacija na PC, Mac, Android, iOS i FireStick.

ExpressVPN bio bi sjajan VPN koji možete koristiti s Kodijem. Preporučujem ExpressVPN za svoje brza poslužiteljska mreža znači to je izvrsno za streaming aktivnosti. Tvrtka pruža 30-dnevno jamstvo povrata novca Ako niste previše zadovoljni uslugama, uvijek možete dobiti povrat. 

NFL timovi 2019/2020

Prijatelji životinja
ISTOČNO
 Računski računi
 Miami dupini
 New England Patriots
 New York jets
SJEVERNO
 Baltimore Ravens
 Cincinnati Bengals
 Cleveland Browns
 Pittsburgh Steelers
JUG
 Houston Texans
 Indianapolis Colts
 Jacksonville Jaguari
 Tennessee Titani
ZAPAD
 Denver Broncos
 Kansas City Chiefs
 Los Angeles Chargers
 Raspored Oakland Raidersa
NFC
ISTOČNO
 Dallas kauboji
 New York Giants
 Philadelphia Eagles
 Washington Redskins
SJEVERNO
 Chicago Bears
 Detroit Lavovi
 Green Bay Packers
 Minnesota Vikingi
JUG
 Atlanta Sokolovi
 Carolina Panthers
 New Orleans Saints
 Tampon Bay Buccaneers
ZAPAD
 Kardinali iz Arizone
 Los Angeles Rams
 San Francisco 49ers
 Seattle Seahawks

Stream NFL 2019 na Kodi – Best NFL Addons

To je sve, ljudi! Sada možete uživati ​​gledajući nogomet iz udobnosti vlastitog doma koristeći najbolje NFL dodatke za Kodi. Postoje vani neslužbeni Kodi dodaci koji također emitiraju nogometne streamove, ali njihova je kvaliteta streaminga obično prilično loša. Mogli biste i pasti u pravne probleme zbog njihova korištenja.

Nakon čitanja ovog vodiča, želio bih znati vaše misli o cijelom procesu. U nastavku komentirajte koji dodatak za koji smatrate da je najbolji za strujanje NFL-a u inozemstvu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me