Kako gledati ožujsko ludilo NCAA-e na Kodi

NCAA prvenstvo u košarci postavljeno za početak 19. ožujka s Prvom četvorkom i završavaju dalje 8. travnja 2019. godine sa Final Four-om. Nemate pojma koliko sam uzbuđen gledati neke od najboljih NCAA-ovih Alley-oops i Sw Switesa. Pa, ako imaš kodi, lako ćete strenirajte prvenstvo koristeći dodatak March Madness. Ali što ako ne znate kako ga postaviti? Tu sam ušla. Evo ga kako možete gledati NCAA March Madness na Kodi.


Stream March Madness Besplatno uživo na Kodi

Kako gledati ožujsko ludilo NCAA-e na Kodi

Postavite ožujsko ludilo Kodi Addon

Ožujsko ludilo ima službeni Kodi addon možete instalirati. Nije važno koji uređaj koristite, sve dok je komi kompatibilan, moći ćete ga nabaviti. Prati ove korake:

 1. Započnimo aktiviranje aplikacije Kodi.
 2. Dalje, prijeđite na Add-ons.Unesite Kodi dodatke
 3. Nakon toga, kliknite na Ikona okvira u gornjem lijevom kutu zaslona.Paket Kodi
 4. Na sljedećem zaslonu odaberite Instaliraj iz skladišta slijedi Spremište dodataka Kodi.Spremište dodataka Kodi
 5. Sada se pomaknite malo dalje dok ne pronađete Video dodaci. Kliknite na to.Video dodaci
 6. Potražite Oprema za ožujsko ludilo uživo i dodirnite ga.Ožujak Maddness Live Add-on
 7. Udari instalirati gumb i pričekajte Obavijest s omogućenim dodatkom.Instalirajte ožujsko ludilo uživo
 8. Napokon se vratite na svoje Kodi Početni zaslon i krenite na Video dodatke.
 9. Pronaći ćete Ožujsko ludilo uživo spreman za upotrebu.Pokrenite ožujsko ludilo uživo

Nije da ožujsko ludilo zahtijeva a pretplata kabela. Stoga, čak i ako imate dodatak, još uvijek trebate račun kabela da biste pristupili njegovom streaming sadržaju.

Nadalje, postoji još jedan način koji dobiva vaše ožujsko ludilo uživo na Kodi-ju. Gornji koraci su najlakši pristup, ali ovaj vam također daje iste rezultate. Samo naprijed Službena web stranica Kodija i preuzmite dodatak ožujka za ludilo. Nakon toga, umjesto da koristite spremište, možete Instalirajte iz Zip datoteke.

Bolji Kodi s VPN-om

Možda to ne znate, ali Kodijevi dodaci jesu regija ograničena. Većina ih je dostupna samo u odabranim zemljama. Uzmimo za primjer ožujsko ludilo. Čak i ako ste uspjeli nabaviti dodatak, to ne znači da ga možete koristiti. Samo korisnici koji žive u Sjedinjenim Državama mogu, tj., gledatelji s američkom IP adresom.

Srećom, sa a VPN, ne morate biti fizički prisutni u zemlji. Sve što trebate je prebacite svoju internetsku lokaciju i prevariti kanal da misli da si tamo. Ali kako je to moguće? Pa, a VPN sakriva vašu javnu IP adresu i zamjenjuje ga jednim u drugoj zemlji.

To se, naravno, temelji na poslužitelju na koji se povezujete. Kada je u pitanju ožujsko ludilo uživo, morate spojite se na američki poslužitelj. To će vam odobriti IP adresa SAD-a i izravna pristup ožujskom ludilu bez obzira gdje se nalazite na karti.

Osim toga, Kodi je poznato da nije tako siguran. Dopustite mi da razradim. Mnogo Kodi dodataka je neslužbeno, stoga, nije legalno. Oni krše zakone o autorskim pravima kada nude besplatno strujni materijal. Sama platforma je legalna. Možete koristiti plaćene usluge poput Netflixa i Amazon Prime. Međutim, kad započnete s preuzimanjem neslužbeni dodaci, to je gdje ulazite u mutne vode. Ako ste samo korisnik koji voli streaming sadržaja zarad Kodi iskustva, dobiti VPN. Hoće sakrijte svoj identitet. Na taj način nećete upasti u probleme.

Još jedna stvar. Ilegalni dodaci nisu jedino na što biste trebali paziti. Ostali dodaci i spremišta će izlagati svoj uređaj prijetnjama. Neke popularne aplikacije (zahvaljujući besplatnom streamingu) mogu utjecati na vaš uređaj zlonamjernim softverom zbog nevidljivih ažuriranja. Kodi player upozorio je korisnike da ih ne instaliraju. Pazite što preuzmete. Nikad ne znate što ćete kompromitirati. Srećom, VPN-ovi su dizajnirani da odbiti takve zlonamjerne napade s šifriranja na visokoj razini. Budite sigurni dok koristite Kodi.

Najbolji VPN za Kodi

Kada govorimo o najboljem VPN-u, moramo spomenuti taj Britanski djevičanski otoci usluga ExpressVPN. Jednom kada sebi nabavite pretplatu s tim, moći ćete precizno iskoristiti veliki izbor poslužitelja širom svijeta. 3000+ u 94 zemlje. Što se tiče performansi, ova usluga je brzo plamti. Nećete primjetiti blagi pad uzroka šifriranja VPN-a. Savršena brzina i iskustvo bez ikakvih kolebanja. 

Ako vam se čini da niste toliko prosvjetljeni kad je riječ o tehnologiji, ExpressVPN ima sveobuhvatni vodiči na cijeloj njihovoj web stranici. Možete pronaći desetke opisa o tome kako postaviti njihov servis bez obzira na to koji uređaj koristite. Što se tiče klijenata, oni su prilično jednostavni i jednostavan za korištenje. To je postupak spajanja jednim klikom. Samo odaberite poslužitelj i gotovi ste.

Sigurnosno, ova usluga je na vrhu. Dolaziš šifrirajte svoje podatke s jednim heckom od 256-bitna enkripcija. A da i ne spominjemo što možete birati OpenVPN putem UDP, OpenVPN putem TCP, L2TP – IPSEC, PPTP ili SSTP protokola. To će vam dati varijaciju ovisno o vašim potrebama. S druge strane, privatnost je također nešto što ovaj VPN njeguje. Oni usvajaju a stroga politika nulta evidentiranja gdje se niti jedan od vaših podataka ne pohranjuje ili prikuplja.

S druge strane, ima IPVanish, koji je također dobro opremljen da vam pruži savršeno Kodi iskustvo. To je rečeno, dopustite mi da malo osvijetlim druge najbolje Kodi VPN-ove Tamo vani. Evo ih.

Najbolji sportski dodaci Kodi u 2019. godini

Evo popisa najbolji dodaci možete koristiti za strujanje sportova pomoću uređaja s omogućenom Kodi-om. Imajte na umu da su svi ti dodaci službeni dodaci za Kodi.

 1. NBCSN
 2. Fox Sports Go
 3. ESPN
 4. MLB.TV
 5. NHL.TV
 6. USTVNow
 7. NFL GamePass
 8. Prolaz za NBA ligu
 9. UFC Fight Pass
 10. Youtube
 11. SportsNet Now
 12. Zattoo kutija

Uživajte u ožujku ludila na Kodi Live?

Ovogodišnji NCAA March Madness turnir obećava da će biti ogroman. Ulozi nikada nisu bili veći, a predviđanje pobjednika ne bi moglo biti teže. Koji će tim sve osvojiti? Podijelite svoja predviđanja u nastavku. Ako imate bilo kakvih pitanja o kako uživo prenositi prvenstvo 2019. na Kodi, uvijek možete ostaviti komentar ispod.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map