Kako instalirati Androidove aplikacije na FireStick – Sideload Guide

U redu, pa ovo danas pišem zato što nisam mogao pronaći Youtube i Kodi u biblioteci mog FireSticka prije nekog vremena. Iako je uređaj sjajan i sve, ali neke aplikacije nisu dostupne iz jednog ili drugog razloga. To je razlog zašto ovdje tražite način da bočne aplikacije na vašem Amazon uređaju. Pa onda moji prijatelji, pokrivam vas. želiš li instalirajte Androidove aplikacije na FireStick? Razumiješ. Slijedite ovaj vodič i naučite kako to učiniti.


Kako prebaciti Android aplikacije na FireStick

Kako instalirati Androidove aplikacije na FireStick – Sideload Guide

Kako instalirati Androidove aplikacije na FireStick pomoću programa ES File Explorer

Ima dosta Android aplikacija koje jesu nije dostupno u trgovini Amazon. kodi, na primjer, jedan je od njih. Youtube također nedostaje iz biblioteke Amazon. Zbog toga što Google nije zadovoljan što njihovi proizvodi nisu dopušteni u Amazonovi trgovini, a YouTube je nesrećna nesreća tog napada. Iz Amazonove trgovine izvukli su sve aplikacije koje posjeduju.

Naravno, takve programe želite dodati na svoj Fire TV bez obzira. Evo kako možete instalirajte Android APK datoteke na vaš FireStick pomoću programa ES Explorer.

 1. Uključite Fire Stick i krenite prema postavke.
 2. Nakon toga, idite na Sustav a zatim pritisnite dalje Mogućnosti za razvojne programere.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Sad, omogućite “Aplikacije iz nepoznatih izvora”.FireStick-Nepoznati-izvori-1
 4. Kliknite na Upaliti.Upaliti
 5. Dalje, potražite ES File Explorer u izborniku za pretraživanje.
 6. Preuzmite aplikaciju i instalirajte je na svom FireSticku.
 7. Sada pokrenite ES Explorer i krenite na Alati.
 8. Vrijeme je za preuzimanje datoteke Kodi apk. Idi preko Upravitelj preuzimanja i kliknite na Znak “+”. Na dnu je stranice, neće vam nedostajati.
 9. Unesite put apk: https://thevpn.guru/kodi-17-6.apk.
 10. Odaberi u redu i imenovati datoteku “kodi„.
 11. Sada kada ste preuzeli datoteku, Otvorite ga i započnite postupak instalacije.
 12. Kad završite, vratite se na Početna stranica FireSticka.Kodi na vatri
 13. Aktivirajte aplikaciju Kodi i voila.

U gornjem udžbeniku smo koristili Kodi kao primjer. Možete slijediti isti postupak za bilo koju drugu Androidovu aplikaciju koju želite. Sve što trebate je URL datoteke APK koju želite instalirati na svoj FireStick.

Kako prebaciti Androidove aplikacije na Fire Stick pomoću programa Downloader

Downloader je još jedna aplikacija koju možete koristiti za instaliranje Androidovih aplikacija na svoj FireStick. U vodiču ispod koristio sam Youtube kao primjer.

 1. Uglavnom je isti postupak sa ES Explorer-om. Dakle, opet morate ići postavke zatim na Stranica uređaja.
 2. Odaberi Mogućnosti za razvojne programere i Dopuštanje aplikacija iz nepoznatih izvora.
 3. Ovaj put ćete morati tipkati Downloader na traci za pretraživanje.
 4. Preuzmite aplikaciju Downloader i instalirajte na uređaju.
 5. Jednom instalirajte, otvorite ga i koristite ovo http://bit.ly/2koI960. Odaberi Ići.
 6. Sljedeći, Youtube će se početi preuzimati. Nakon završetka, instalirajte ga da biste dovršili postupak.
 7. Na kraju, otvorite aplikaciju i pregledajte svoje omiljene videozapise na Youtubeu iako upotrebljavate Fire Stick.

Najbolji VPN za Amazon Fire Stick

Bez obzira na to koju aplikaciju koristite, dužni ste postaju žrtva geo-ograničenja. Neke aplikacije djeluju samo u svojoj zemlji podrijetlo. Uzmimo za primjer Hulu, djeluje samo u Sjedinjenim Državama.

Međutim, s VPN-om morate doći zaobilaze ove geo-blokove i pristupite bilo kojem kanalu pritiskom na tipku. Jednostavno se povežite s poslužiteljem na kojem je dostupan željeni kanal i moći ćete dobiti valjanu IP adresu u toj regiji. Kao rezultat toga, morate doći gledajte / pristupite bilo kakvom ograničenom sadržaju na teritoriju.

Osim zaobilaženja geo-ograničenja, VPN je bio, jest i uvijek će biti sigurnosni alat kako bi zaštitili korisnike od cyber prijetnji. Možeš sigurno pregledavati Internet dok koristite a javna mreža u kafićima, hotelima i zračnim lukama.

Nadalje, VPN skriva identitet korisnika. Vaša IP adresa sadrži puno informacija koje ne želite biti na otvorenom, uključujući i vaše uređajima, lokaciji i pregledniku koji koristite. Međutim, morate doći sakrij tu IP adresu i zamijenite ga privremenim na temelju poslužitelja na koji se povezujete. To sigurno hoće izbjeći svako znatiželjno oko.

Takva robusna platforma za strujanje zahtijeva da bude otključana do svog najvećeg potencijala. Dobra vijest je da to možete učiniti s lajkovima ExpressVPN. Dobivanje ograničenih aplikacija dio je kolača zahvaljujući njegovim 3000+ mreža poslužitelja. Ne samo to, već ćete dobiti i privatnost Uvijek si žudio za ovim. Međutim, nije jedini na tržištu koji može pružiti takve kvalitetne usluge. Evo još vrh FireStick VPN-ove.

Najbolje Android aplikacije za Sideload na FireSticku

Evo popisa popularnih Androidovih aplikacija koje možete instalirati na svoj FireStick.

Kako instalirati Androidove aplikacije na FireStick – Sideload Guide

To je sve što trebate znati kako to učiniti bočne Android aplikacije na vašem FireSticku. Imajte na umu da neke od tih aplikacija mogu imati neke pitanja kompatibilnosti s Fire TV-om. Korištenjem aplikacije kao što su Prebaci miš trebao bi vam pomoći zaobići ove probleme. Znate da me možete pitati što god želite, zar ne? Izvikivaj me u odjeljku za komentare ispod i rado ću odgovoriti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me