Kako instalirati CBC Sports na Kodi?

Kad sam krenuo tražiti najbolji sportski dodaci Kodi, CBS Sports se popeo na vrh liste. Budući da su primarni izvor za NFL, NHL, NBA, MLS, MLB, WNBA i NCAA sportske vijesti i videozapisi, CBS Sports je postao izvanredna baza obožavatelja. Samo bi ljubitelj sporta shvatio važnost imaju CBS Sports na Kodi-ju. Instaliranje dodatka jednostavan je postupak koji vam zauzvrat donosi vrhunsku sportsku pokrivenost.


Odjeljak za CBC sport specijaliziran je za pokrivanje sportskih događaja kao što su Zimske olimpijske igre 2018. u PyeongChangu u Koreji. Ako tražite upute za instaliranje dodataka CBC Sports Kodi O FireSticku, Raspberry Pi, Nvidia Shieldu, Xbox One, Androidu, PC-u ili Mac-u, pogledajte vodič ispod.

Kako instalirati CBC Sports na Kodi?

Kako instalirati CBC Sports na Kodi?

Koraci za instaliranje CBC sporta na Kodi

Kanadska radiodifuzna korporacija, zvana CBC, je kanadska najpopularnija TV i radio stanica. Gledateljima nudi širok spektar programa koji pokrivaju vijesti, drame, sport i još mnogo toga. Imajte na umu da je Dodatak CBS Sports Kodi regionalno je ograničen. Drugim riječima, dodatak nećete moći koristiti ako ne živite u Kanadi. Ako ste kanadski emigrant koji prebiva izvan Kanade, trebate koristiti VPN zaobići ta regionalna ograničenja.

Slijedite dolje navedene upute da instalirate dodatak CBC Sports na Kodi i gledate razna sportska događanja uživo osim istaknutih podataka i arhive CBS Sports.

 1. Pokrenite Kodi Krypton.
 2. Kliknite na Postavke ikonu koja se nalazi na vrhu lijevog kuta.
 3. Krenite na postavke sustava -> Stručna razina -> addons.
 4. Upaliti ‘Nepoznati izvori.’ Inače nećete moći instalirati dodatke drugih proizvođača.
 5. Kliknite „Da” kad vidite okvir upozorenja.
 6. Vratite se na početni zaslon Kodi.
 7. Sada, kliknite ikonu “Postavke”.
 8. Ići Upravitelj datoteka -> Dodajte izvor.
 9. Odaberite “None”.
 10. Nakon toga, unesite sljedeći put bez navodnika “http://fusion.tvaddons.co/.”
 11. Dajte mu ime “Fusion” i kliknite “U redu”.
 12. Odaberite Addons s početnog zaslona Kodi.
 13. Pritisnite ikonu Installer Package u lijevom kutu.
 14. Odaberite “Instaliraj iz ZIP datoteke” -> fuzija -> početak-ovdje.
 15. Sada, Odaberi plugin.program.indigo-x.x.x.zip i instalirajte.
 16. Kad vidite obavijest s omogućenim dodatkom, povratak na početni zaslon Kodi.
 17. Ići “Moji dodaci” -> ‘Dodaci programa.
 18. Odaberite Indigo s popisa.
 19. Sada, odaberite “Addon Installer” -> “Video Addons” -> „C” -> Kliknite “CBC Sport” -> Instalirati.
 20. Konačno, kliknite “Ponovo pokreni.”
 21. Ponovno pokrenite aplikaciju Kodi i idite na “Video Addons”.
 22. Odaberite CBC Sports.

Najbolji VPN za Kodi

Do sada znate da većina Kodi adona funkcionira na određenim područjima. Postoje regionalna ograničenja koja korisnicima zabranjuju pristup tim dodacima koji se ne nalaze tamo gdje su. Bez obzira na to, korisnici i dalje mogu dobiti te dodatke ako spoofuju svoju internetsku lokaciju i pojave se gdje se nalaze ti dodaci.

Postupak poput toga uključuje povezivanje s virtualnom privatnom mrežom. Jednom kada osigurate takvu vezu, morate zaobići geo-ograničenja i strujati uživo i sadržaje na zahtjev na bilo kojem Kodi dodatku. Najbolja stvar u vezi s VPN pretplatom jest to što nije ograničena samo na uklanjanje regionalnih ograničenja. Uz VPN dobivate:

 • Da biste deblokirali ograničene dodatke Kodi:  Pomoću VPN-a možete zaobići regionalna ograničenja koja su nametnuta za Kodi dodatke.
 • Visoka privatnost: Vaši podaci prolaze kroz šifrirani tunel, gdje izlaze u potpunosti zaštićeni slojevima protokola.
 • Za zaustavljanje protokola ISP-a: Kada trošite veliku propusnost, vaš ISP obično smanjuje vašu propusnost. No ako se pretplatite na VPN, to se više neće dogoditi.
 • Jednostavne VPN aplikacije: Danas su VPN aplikacije vrlo jednostavne za upotrebu s lako dostupnim softverom i obiljem značajki.

Najbolji VPN za CBS Add On

Ako tražite pravi VPN za Kodi, onda nema boljeg izbora od ExpressVPN. Tvrtka upravlja masovna poslužiteljska mreža što se sastoji od preko 1500 poslužitelja koji se protežu u 94 različite zemlje. Pomoću te količine poslužitelja možete se povezati iz bilo kojeg dijela svijeta. Kao rezultat toga, ti dobiti velike brzine i bez kapi u vašoj vezi.

Brze veze poput one omogućuju vam brzo preuzmite velike datoteke i streaming video sadržaja u HD-u bez mucanja. Nadalje, ExpressVPN-ovi softver je jednostavan za korištenje i kompatibilan sa sustavom Windows, Mac OS, Linux, Android, igraće konzole i pametni televizori.

Ako vam ExpressVPN nije bio po volji, postoji puno drugih VPN-a koje možete koristiti nabavite CBS Sports na Kodi. Neke od najboljih naći ćete u donjoj tablici.

Kako instalirati CBC sport na Kodi – završne misli

Objasnio sam vam sve što trebate znati o vezi Postavljanje dodataka CBC Sports na Kodi.

Sada možete gledati svoje omiljene sportske događaje uživo na FireSticku, Android TV-u ili bilo kojem drugom uređaju na kojem ste Kodi uključeni. Imate li pitanja ili pitanja? Ostavite komentar u odjeljku ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me