Kako instalirati Hotspot Shield na FireStick?

Mogu li se postaviti? Hotspot Shield na FireSticku? Amazon Fire TV i FireStick dva su sjajna streaming uređaja. Možete gledati svoje omiljene kanale, filmove i TV emisije koristeći ih. Korištenje VPN-a omogućava vam strujanje sadržaja na aplikacijama poput Netflix, Amazon Prime, Hulu i Kodi sigurno na svoju drugu generaciju FireStick. Dok neki VPN-ovi rade na Fire TV Stick-u, drugi jednostavno. Radi li Hotspot Shield na Amazon FireSticku? Pročitajte vodič u nastavku da biste to saznali.


Kako instalirati Hotspot Shield na FireStick?

Kako instalirati Hotspot Shield na FireStick?

HotSpot Shield – FireStick kompatibilnost

Prema web lokaciji Hotspot Shield, njihove VPN aplikacije uglavnom rade Uređaji sa sustavom Windows PC, Mac, Android i iOS. Ne spominje se Amazon Fire Stick.

Stoga to možemo sa sigurnošću pretpostaviti Štit za žarište nije kompatibilan s Fire TV Sticks. Mnogi drugi VPN-ovi također službeno ne podržavaju Internet FireStick. Međutim, neki vjerodostojni posvetili su klijentima popularnu platformu.

Dakle, ako želite postaviti VPN vezu na svoj Fire TV Stick, morate se prijaviti s VPN-om koji nudi kompatibilne VPN aplikacije. ExpressVPN i BulletVPN savršeni su primjeri.

Iako su najbolji VPN-ovi za FireStick, postoje i drugi davatelji koji nude kvalitetne usluge za ovu platformu. Provjerite ih u donjoj tablici i prijeđite na način kako možete instalirati VPN na Fire Stick uređaj.

Kako instalirati VPN na FireStick – Korak po korak vodič

Koraci su prilično jednostavni. Vodit ću vas kroz postupak koristeći ExpressVPN kao primjer. To je uglavnom zato što uslugu koristim već duže vrijeme.

Dakle, bez dodatnog aduta, evo kako instalirati ExpressVPN na svoj FireStick uređaj:

 1. Prvo, prijeđite na ExpressVPN i registrirajte svoj VPN račun.
 2. Pokrenite svoj Fire Stick ili Amazon Fire TV.
 3. Idite na “Aplikacije” pri vrhu početnog zaslona.Idite na Apps
 4. Sada odaberite “Kategorije” -> ‘Korisnost’.Odaberite Utility
 5. Odaberite aplikaciju ExpressVPN. U slučaju da na FireSticku ne možete pronaći odjeljak ‘Utility’, jednostavno upotrijebite funkciju pretraživanja i umjesto toga potražite ExpressVPN u Amazon Store-u.Odaberite ExpressVPN FireStick
 6. Zatim odaberite gumb “Preuzmi” za preuzimanje aplikacije.Kliknite na Preuzmi ExpressVPN
 7. Nakon preuzimanja i instaliranja odaberite “Otvori”.
 8. Zatim se prijavite na VPN aplikaciju pomoću ExpressVPN korisničkog imena i lozinke.
 9. Na kraju odaberite mjesto VPN poslužitelja na koje se želite povezati.Spajanje na ExpressVPN
 10. Nakon uspostavljanja VPN veze, jednostavno pritisnite gumb kuće na daljinskom upravljaču Fire Stick.

ExpressVPN – Ultimate alternativa zaštitnom mjestu

ExpressVPN LogoMožete se zapitati: Zašto sam vam preporučio ExpressVPN umjesto Hotspot Shield? Pa, osim što imamo namjensku aplikaciju za Fire Stick, ima se puno mogućnosti koje možemo veseliti.

ExpressVPN ima više od 3000 poslužitelja u 94 zemlje, dok Hotspot Shield pokriva samo 70+. To nije baš velika stvar, ali važno je za one koji to žele deblokirajte geo-ograničeni sadržaj u što većem broju zemalja.

Također, dobavljač je poznat kao jedan od najboljih servisa u industriji. Usvaja a stroga politika zapisivanja bez evidentiranja i dolazi s nekoliko sigurnosni protokoli kako bi se osigurala vrhunska sigurnost za stalne korisnike interneta.

Nadalje, brzina je u najboljem redu s ExpressVPN-om, jer su njegove usluge vrlo napredne i posvećene HD streamingu, bujicama i on-line igrama. Ako vam šifriranje stvara probleme tokom strujanja (što se ne događa s ExpressVPN-om), uvijek se možete odlučiti za njegovo Pametna DNS usluga.

Na taj ćete način deblokirati kanal koji pružatelj nudi minimalan gubitak brzine. Izgubit ćete dodatna sigurnost u procesu, ali njegova cijena entuzijastični streameri spremni su platiti za dobro streaming iskustvo.

Napokon, ExpressVPN ima a 30-dnevna garancija povrata novca. U redu, Hotspot Shield nudi dulji (45 dana), ali ipak, to nema namjenskog klijenta za uređaje Amazon Fire. Drugim riječima, premium VPN poput ExpressVPN-a je vaša najbolja ponuda.

Kako instalirati Hotspot Shield na FireStick – završne misli

Sve u svemu, Hotspot Shield nije VPN koji obično preporučujemo, bez obzira koji uređaj namjeravate koristiti. Otkriveno je da podatke svojih korisnika prodaju oglašavačima trećih strana.

Da ne spominjemo činjenicu da korištenje njihovih poslužitelja usporava internetsku vezu. Ako tražite VPN koji želite upotrebljavati na svom FireSticku, prijavite se sa ExpressVPN ili BulletVPN.

Isprobajte jedan od njih, bez rizika (povrat novca u roku od 30 dana) i recite mi s kojim ste se odlučili uputiti u odjeljku za komentare u nastavku. Također, odbacite bilo koje pitanje u vezi s tim postavite VPN na svoj Fire Stick i rado ću odgovoriti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map