Kako instalirati IPVanish na FireStick

Prije par godina nabavio sam Amazon Fire Stick samo da vidim o čemu se radi. Pa, istina je da je ovaj uređaj sve što bi streamer mogao tražiti. Međutim, bio je vrlo ograničen. Kanali su bili ograničeni na geo u određene regije. Pa, nije prošlo dugo dok nisam otkrio da VPN-ovi vole IPVanish može zaobići ta geo-ograničenja. Oh, usput, IPVanish je stvorio namjenska VPN aplikacija za Amazon Fire TV i Fire Stick. Dakle, u slučaju da ne znate svoj put, pokazat ću vam kako možete lako instalirajte IPVanish na svoj FireStick.


Kako instalirati IPVanish na Kodi Fire Stick

Kako instalirati IPVanish na Kodi Fire Stick

Kako instalirati IPVanish na Fire Stick – jednostavan način

IPVanish je prvi pružatelj VPN usluga koji ima namjensku VPN aplikaciju za Amazon Fire TV i FireStick. Sve je postavljeno prilično jednostavno. Sama VPN aplikacija je besplatna, ali za prijavu vam treba IPVanish račun.

 1. Uključite svoj Amazon Fire Stick.
 2. Idi preko „Aplikacije”. Pronaći ćete ga u gornjem lijevom kutu zaslona.Idite na Apps
 3. izabrati Kategorije i dodirnite Korisnost.Odaberite Utility
 4. Tip IPVanish u tražilici.
 5. Dodirnite IPVanish jednom kad to vidiš.Odaberite aplikaciju IPVanish
 6. A “Dobiti” pojavit će se gumb. Kliknite na njega.
 7. Preuzimanje će se početi automatski. Nakon što učinite, odaberite Otvorena.
 8. Sad, ako ste se već prijavili na IPVanish, prijavite se s vjerodajnicama.Prijavite se u VPN aplikaciju
 9. Idite na popis poslužitelja i odaberite VPN poslužitelj prema onome što tražite.Spajanje na lokaciju VPN poslužitelja
 10. Pričekajte nekoliko sekundi da se veza odvija.
 11. Stream bilo koje aplikacije bez obzira na to na koju je zemlju ograničen.

Jeste li ikad čuli za Kodija? To je robusna streaming platforma koja se može instalirati na FireStick. Ako ne znate kako doći, slijedite ovaj vodič dalje kako instalirati Kodi na FireStick i provjerite. Naći ćete ga vrlo korisno jer vam omogućuje pristup stotinama strujnih materijala. Međutim, možda ćete doći u iskušenje da koristite neke neslužbene dodatke, držat ću se onih koji ne potiču piratstvo.

Kako instalirati IPVanish na FireStick – alternativna metoda

Samo u slučaju da na svom FireSticku možete pronaći odjeljak uslužni program, umjesto njega možete koristiti funkciju pretraživanja. Jednostavno upišite “IPVanish VPN” i trebala bi se pojaviti VPN aplikacija. Ako i to ne uspije, koristite upute u nastavku za instaliranje IPVanish VPN-a na Fire Stick ili Amazon Fire TV.

 1. Prvi, lansirajte svoj Vatreni štap i pređite na postavke.
 2. Sada odaberite ‘Uređaj’ -> “Mogućnosti za razvojne programere.”
 3. Omogućiti “Dopusti aplikacije iz nepoznatih izvora”.
 4. Trebate je preuzeti ES File Explorer. Pomoću tražilice pronađite aplikaciju i hit get.
 5. Nakon toga aktivirajte ES File Explorer i prijeđite na alat -> preuzimanje datoteka -> Upravljati.
 6. Vidjet ćete „+” prijavite se u donji izbornik. Kliknite na to i unesite ovaj put: https://thevpn.guru/ipvanish.apk.
 7. Dodirnite U redu. Od vas će se tražiti da pošalji ime, koristi IPVanish naravno.
 8. Kliknite na Preuzeti sada. Vaša će se datoteka početi preuzimati za nekoliko sekundi.
 9. Sljedeći, instalirajte aplikaciju IPVanish na svom FireSticku.
 10. Vratite se na početni zaslon i pokrenite IPVanish.
 11. Prijavite se svojim IPVanish računom, odaberite poslužitelj i pritisnite povezivanje.

Najbolji VPN za Fire Stick

Nemate pojma što Amazon Fire Stick uistinu može učiniti. To je zato što se držite ograničenja koja uređaj nudi u vašoj regiji. Jeste li znali da ako instalirate VPN na Fire Stick, možete otključati desetine strujnih kanala iz cijeloga svijeta?

I ne samo to, nego možete čuvaj svoj identitet skrivenim cijelo vrijeme dok ste na mreži. Da, IPVanish vam može pomoći s lakoćom. Dopustite da vam pokažem što instaliranje IPVanish-a na vaš Fire Stick može učiniti:

 • Zaobići regionalna ograničenja: Kada se povežete s poslužiteljem u određenoj zemlji, to ćete učiniti dobiti privremenu IP adresu u regiji. Kao rezultat toga, moći ćete pristupiti ekskluzivnom mrežnom sadržaju na tom području. Morate gledati što vam se sviđa HBO, ESPN, DZS ili Prehrambena mreža.
 • Povećajte brzinu interneta: Jeste li ikad bili svjedokom naglog pada brzine vaše veze tijekom gledanja videozapisa? Da, to je vjerojatno tvoje ISP prigušivanje vaš internet. Jednom kada se povežete s VPN-om, stižete do zaobići ovo pitanje i gledajte kanale na Fire Stick-u bez problema s međuspremnicima.
 • Sigurnost i privatnost: VPN povećava vašu privatnost i sigurnost. Štiti vaše podatke sa enkripcije vojnog stupnja i skriva vašu IP adresu. Možete lutati Internetom bez da vas špijunira vaš davatelj internetskih usluga ili vlada.
 • Namjenske aplikacije: VPN-ove poput IPVanish-a ima prilagođene aplikacije, posebno na Fire Stick-u. Ne trebate biti pametni za rad i povezivanje. To je samo nekoliko taktova tu i tamo.

Naišao sam na desetine VPN pružatelja usluga i IPVanish oduvijek se nalazio na vrhu moje liste. Oni imaju brzi poslužitelji, pravilo bez zapisnika, što je sjajno za zaštitu vaše privatnosti i nevjerojatna aplikacija za Fire Stick. Provjerite kako se ovaj svrstava među ostale VPN giganti za Fire Stick.

RankVPN ProviderLink
rangVPN-uslugaznačajkeposjetiti
2VPN-uslugaposjetiti
3VPN-uslugaposjetiti
4VPN-uslugaposjetiti

Kako instalirati IPVanish na Fire Stick ili Amazon Fire TV

Tamo ga imate. Sad znate kako instalirati IPVanish na vaš Amazon Fire Stick. Postavljanje IPVanish-a na vaš FireStick uopće se ne razlikuje od instaliranja bilo koje druge aplikacije na Amazon Fire TV. U slučaju da naiđete na neke probleme, možete ostavi mi komentar ispod i rado ću vam pomoći oko vašeg problema.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map