Kako instalirati Kodi 19 Matrix na Amazon Fire Stick

Vani sa starim, unutra s novim, XBMC programeri napokon su objavili najnoviju verziju Kodija. Kao što možda znate, inačica neće biti stabilna do daljnjeg testiranja. Međutim, svi volimo ažuriranja i dobivanje Kodi 19 na tvoj FireStick nije li to jednostavno, što nas vodi ovom vodiču. Danas ćemo vam pokazati sve što trebate znati o Kodi 19 Matrix i kako to preuzeti na svoj Amazon Fire Stick.


Instaliranje Kodi Matrix na Amazon Fire Stick-u

Kodi v19 (Codename: Matrix) lansiran je prije nekoliko mjeseci s puno novih značajki od kojih ima koristi. Na njihovoj službenoj web stranici naći ćete veze za preuzimanje Windows, Mac, Android, Linux i Raspberry Pi.

Međutim, za dobivanje aplikacije Fire Stick potrebno je nekoliko tehničkih znanja koja već imamo ovdje theVPN.guru. Držite se nas i naučite kako preuzeti Kodi 19: Matrica na vašem Amazon FireSticku u nastavku:

Metoda preglednika ES datoteka

Nećete pronaći aplikaciju Kodi u trgovini Amazon, što znači da ćete morati koristiti rješenje kako biste je preuzeli. Prva metoda je ES File Explorer, koji može instalirati, brisati i upravljati svojim aplikacijama i još više na vašem uređaju. Evo što trebate učiniti:

 1. Pokrenite svoje Uređaj za zaštitu od požara.
 2. Otvorite traku za pretraživanje i potražite ES File Explorer, nakon čega slijedi odabir same aplikacije.Preuzmite ES File Explorer
 3. Zatim kliknite na Dobiti.Nabavite ES File Explorer
 4. Kad je preuzimanje završeno, pokrenite program ES File Explorer.
 5. Kliknite na Download Manager.ES File Explorer Download Manager
 6. Nakon toga, pritisnite “+ Novi znak” pri dnu zaslona.Dodajte novi preglednik ES datoteka
 7. Pojavit će se skočni prozor. Unesite sljedeću vezu: http://bit.ly/3ceob8n.Preuzmite Kodi Matrix ES
 8. Pogoditi Preuzeti sada i pričekajte da se postupak finalizira.
 9. Pokrenite se i uživajte Kodi 19 na svom FireSticku.Kodi Matrix na vatri

Sada imate Kodi 19 na svom Fire Stick-u. Krećete se širokim izborom dodataka i usluga strujanja na jednom mjestu.

Metoda preuzimanja

Na svoj FireStick aplikaciju Kodi možete dobiti na drugačiji način, a to je instalacija Aplikacija za preuzimanje. Softver ima više od 5 milijuna korisnika jer im omogućuje lako preuzimanje datoteka s Interneta na svoj uređaj.

To je prilično bitno ako pokušavate prebaciti aplikacije na svoj Fire Stick uređaj, posebno kada su u pitanju APK datoteke. Uz spomenuto, evo kako vi koristite Downloader da biste dobili Kodi 19 na Fire TV.

 1. Prvo lansirajte svoj Amazon Fire Stick.
 2. Idi preko postavke ploča i od Moj Fire TV, odaberite Opcije za razvojne programere.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Odaberi ‘Dopusti aplikacije iz nepoznatih izvora.FireStick-Nepoznati-izvori-1
 4. Kliknite na Upaliti.Upaliti
 5. Sada otvorite traku za pretraživanje i utipkajte Downloader.Upišite Downloader
 6. Na sljedećoj stranici odaberite opciju Aplikacija za preuzimanje.Nabavite Downloader
 7. Slijedi pogodak preuzimanje datoteka.Preuzmite Downloader
 8. Nakon što se aplikacija preuzme, pokrenite je pritiskom na Otvori gumb.Otvorite Downloader
 9. Onog trenutka kada aktivirate aplikaciju, od vas će se tražiti dozvola za pristup datotekama. Dopustiti.Downloader Dopušta pristup
 10. Unesite URL sljedeću vezu u odjeljak URL: http://bit.ly/3ceob8n.Link za preuzimanje na Fire Stick-u
 11. Nakon što uključite Ići, pričekajte da se postupak preuzimanja finalizira i instalira aplikaciju na uređaj.Instaliranje Kodija na FireSticku
 12. Nakon što učinite, aplikacija Kodi će lansiranje samostalno.Kodi Matrix na vatri
 13. Sad jesi Kodi 19: Matrica na svom Amazon Fire Stick-u.Kodi 19 lansiran

Iz nekog razloga, verzija na Fire Sticku ne pokazuje kodno ime Kodi 19, ali prema testovima koje smo proveli, u potpunosti je funkcionalna.

Što ima novog?

Kodi je bio zasnovan Python 2, koja je sada gotovo potpuno mrtva. Do sada, Kodi 19 “Matrix” koristi Python 3 tumač za pokretanje svih Dodaci na temelju Pythona, što je potpuna nadogradnja na prethodne verzije softvera.

Drugim riječima, ovo je korist za sve Kodi korisnike, bilo da su to dodatni programeri ili potrošači. Zašto? Pa, programeri dodataka za Kodi sada mogu testirati svoj rad pomoću najnovijih gradnji Kodi-a, a korisnici mogu instalirajte ih i upravljajte njima.

Prema njihovim službena stranica, inačica Kodi Matrix još je u razvoju. Svjedočit ćete nekim problemima dok ga koristite, posebno kod Windows klijenta.

Evo što navodi na web mjestu:

“Postoje i problemi za koje je potrebno ispraviti temeljna znanja programera. Od prelaska na Python 3 postoje određene poteškoće na svim Windows platformama. Verzija Kodi za UWP (Xbox) se uopće ne kompilira i treba joj netko tko ju je osvojio.

Postoje i problemi s određenim knjižnicama, npr. Jastuk, PyCryptodome, cTypes itd., Nedostaju ili nisu kompatibilne verzije, tako da se ti dodaci koji ovise o njima ne pokreću i ne mogu se testirati na Windows.

Stvari će biti malo sirove na rubovima sve dok ih ne popravimo, pa nosite sa sobom i ako imate vještine i možete poboljšati svoj doprinos, molim vas učinite to. “

Unatoč izjavi, neki od vas željeli bi preuzeti rizik i testirati softver sami, zbog čega smo u prvom redu došli do ovog vodiča..

Kodi programeri moraju učiniti mnogo da poboljšaju stabilnost softvera, posebno otkad je Python 2 ukinuo.

Nove značajke

Dakle, pitanje koje sada svi postavljaju, što biste očekivali od novog i poboljšanog Kodi softvera? Osvjetljavat ćemo stvar. Evo što Kodi 19 Matrix ima u trgovinama za vas:

 • Interna podrška za web preglednik
 • Poboljšana podrška za AirPlay
 • Službene integracije s aplikacijama trećih strana kao što su Netflix, Amazon Video, Hulu i drugi
 • Podrška za Samsung Smart TV
 • Poboljšane 3D video mogućnosti
 • Poboljšana integracija pametnog doma

Najbolji Kodi 19: Dodaci za matricu:

Ljudi dobivaju Kodi zbog velikog broja dodataka, ali moramo napomenuti da nisu svi legalni. Pronaći ćete ilegalni dodaci koji vam omogućavaju da besplatno pristupite svim vrstama najnovijih filmova, emisija, sporta, glazbe i više.

Međutim, video sadržaj na ilegalnim dodacima je strugane i zaštićene autorskim pravima, što ga čini opasnim za upotrebu jer vaš davatelj internetskih usluga može nadzirati sve vaše aktivnosti.

Ako bi ISP odlučio dati svoje podatke vladi, ova vrsta aktivnosti dovela bi vas do problema. Zato vam savjetujemo da koristite službeni dodaci umjesto toga, čak i ako će neki od njih koštati nekoliko dolara.

Pritom smo zaokružili nekoliko dodataka koje možete koristiti na Kodi 19, pogledajte:

 • Popcornflix
 • FilmRise
 • SnagFilms
 • Pluto.TV
 • Shout Factory TV
 • Klasično kino
 • Dailymotion
 • Pucketanje
 • BBC iPlayer
 • YouTube
 • ITV
 • USTV Now
 • Fox Sports
 • NHL.tv
 • ViaPlay
 • DAZN
 • iTunes Podcasts
 • CBC Radio
 • Rai Play
 • Obitelj ABC
 • Trzaj
 • Funimation
 • ZDF
 • Plivanje odraslih

Preuzimanje i upotreba Kodijevih dodataka

Navođenje onoga što možete dobiti na Kodi je jedno, a dobivanje njih drugo. U ovom ćemo vas dijelu naučiti kako instalirati Kodi dodatke i njima upravljati bilo gdje u svijetu.

Uzimat ćemo ITV kao primjer. Evo što trebate učiniti kako biste instalirali dodatak ITV Hub na Kodi:

 1. lansiranje Kodi 19.
 2. Odaberite dodatke i kliknite na ikona paketa u gornjem lijevom kutu ekrana.Paket Kodi
 3. Zatim odaberite “Instalacija iz spremišta.”Instaliraj iz skladišta
 4. Odaberi Spremište dodataka Kodi.Spremište dodataka Kodi
 5. Traziti Video dodaci i udari ga.Video dodaci
 6. Kretajte se popisom dok ne pronađete iPlayer WWW, što je dodatak BBC iPlayer-u.Dodatak BBC iPlayer
 7. Klikni na Gumb za instalaciju i pričekajte da se postupak završi.Instalirajte BBC iPlayer Kodi
 8. lansiranje BBC iPlayer i uživajte u vrhunskoj britanskoj televiziji koristeći novoinstalirani Kodi 19.

Kodijeva Geo-ograničenja

Čak i dok koristite Kodi aplikaciju, kanali koje gledate još uvijek su podložni geografski ograničenja. BBC iPlayer ne radi izvan Velike Britanije, a platforma može odrediti vašu lokaciju ispitivanjem vaše IP adrese.

Bez IP-a Velike Britanije, ovo poruka o pogrešci iskočiti:

“BBC iPlayer TV programi dostupni su za reprodukciju samo u Velikoj Britaniji.”Pogreška BBC iPlayera kodi

Instalacijom a možete lako zaobići regionalna ograničenja koja su nametnuta BBC iPlayer i bilo koji drugi dodatak Kodi Virtualna privatna mreža na svom uređaju.

Pomoću takvog softvera možete prevariti internetsku lokaciju na temelju poslužitelja na koji se povezujete. VPN hoće preusmjerite svoje podatke i sakrijte svoj identitet. Prekriva vašu IP adresu i zamjenjuje je privremenom u zemlji u kojoj se nalazi poslužitelj.

Na primjer, ako je u Velikoj Britaniji, dobit ćete račun UK adresa UK. Tako ćete moći pristupiti BBC iPlayeru bez obzira gdje se nalazite. Isto se odnosi na bilo koji geo-ograničeni kanal pod uvjetom da se povežete s poslužiteljem u njegovoj zemlji.

Najbolji VPN za Kodi

Ako želite deblokirati geo-ograničeni sadržaj na Kodi, morate se pretplatiti na vjerodostojnu VPN. Vidite, usluge poput BBC iPlayer također možete utvrditi upotrebljavate li VPN ili ne, što im pomaže da blokiraju vaš pristup na bilo koji način.

Dok ocjenjujemo određeni VPN, koristimo strogi postupak vrednovanja kako bismo odredili njegovu učinkovitost. Daleko, ExpressVPN zauzeo je prvo mjesto na našoj listi top usluga za Kodi.

VPN ima više od 128 lokacija poslužitelja u 94 zemlje, olakšavajući vam deblokiranje sadržaja bez obzira na to u kojoj je državi ograničeno.

Nadalje, ExpressVPN se pridržava a stroga politika zapisivanja bez evidentiranja, što znači da ne pohranjuje vaše podatke i prodati trećim osobama ili ga prepustite svojoj vladi.

Sa svojim naprednim značajkama sigurnosti i privatnosti ExpressVPN obećava svojim kupcima kompletnu uslugu sigurnost u internetu i anonimnost. Štoviše, pretplatnici koji prvi put ostvaruju koristi od svojih Politika povrata od 30 dana. Dakle, u slučaju da se predomislite, možete tražiti potpuni povrat novca u roku od 30 dana.

Iako je ExpressVPN ono što preporučujemo, postoje i drugi top Kodi VPN-ovi vani da provjerite. Evo popisa nekih od njih.

Kako instalirati Kodi Matrix na vatreni štapić – dijeljenje riječi

Kodi je jedna od najboljih opcija za strujanje sadržaja. Osigurava vam sve vrste zabave što vam treba, što ga čini i ljubiteljem obožavatelja. Ova popularnost prisiljava programere Kodi na poboljšati i poboljšati svoj softver s vremena na vrijeme.

Kodi Matrix je sada već spreman za instalaciju. Međutim, Fire Stick korisnicima je potrebno malo tehničkog znanja kako bi dovršili postupak. Ovaj vodič ima sve što trebate znati Kodi Matrix, koji se dodaci mogu instalirati i kako to učiniti instalirajte samu aplikaciju na Fire Stick.

Ako imate još pitanja, pošaljite ih na odjeljak za komentare ispod. Potrudit ćemo se da odgovorimo što je prije moguće.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me