Kako instalirati Kodi na iPhone ili iPad bez bjekstva od zatvora

Kodi je media player otvorenog koda koji ne možete lako pronaći u App trgovini. Ako Kodi vam nije dostupan za preuzimanje još uvijek možete instalirajte na svoj uređaj. Iako je razbijanje zatvora možda bila vaša prva mogućnost za rješavanje problema Kodi nedostupnosti, drugi načini mogu vam pomoći da nabavite medijski centar na svom iPhoneu ili iPadu.


U ovom članku pokazat ću vam kako dainstalirajte Kodi na iPhone ili iPad bez ikakvog probijanja. Jednom kad završite sa njim, u bilo kojem trenutku prenosit ćete sadržaj putem Kodija na svoje iOS uređaje.

Kako instalirati Kodi na iPhone ili iPad bez bjekstva od zatvora

Kako instalirati Kodi na iPhone ili iPad bez bjekstva od zatvora

Uvijek koristite VPN

Proteklih mjeseci Kodi su korisnici dobili mnogo topline za preuzimanje ilegalnih i piratskih streamova putem dodataka kodi treće strane. Trolovi s autorskim pravima uspjeli su doći do dna ove neetičke prakse, a mnogi korisnici morali su se suočiti s nekim posljedicama. Zbog toga vam savjetujem sakrij svoju IP adresu što otkriva tko ste i odakle se povezujete.

Međutim, ako vi prikrijte svoj internetski identitet, moći ćete pregledajte web anonimno i preuzmite sve Kodi-addone koje želite a da se ne nadgleda. Ono što trebate učiniti da bi se to dogodilo je pretplatite se na VPN aplikaciju a zatim se spojite na VPN poslužitelj. Nakon što se vaša IP adresa zamijeni drugom, dobit ćete prednost od svega što VPN može ponuditi:

 • Prelistajte dodatke za Kodi koji su ograničeni na geo: Mnogi dodaci Kodi ne djeluju ako se ne nalaze na mjestu gdje su prvobitno dizajnirani. Ali pomoću VPN-a možete zaobići ta regionalna ograničenja i pristupiti dodacima po vašem izboru.
 • Zaobići ISP protocanje: Davatelj internetskih usluga prestaje zaustaviti vašu vezu i omogućuje vam strujanje sadržaja na mreži bez punjenja ili zaostajanja.
 • Sigurnost i privatnost: Spajanjem na VPN, vi biste svoje podatke omatali čvrstim protokolima enkripcije koji ga u svakom trenutku drže sigurno..
 • VPN aplikacije: Možete jednostavno postaviti VPN vezu s prilagođenim VPN aplikacijama dostupnim na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u i FireSticku.

Najbolji VPN za instaliranje Kodija

ExpressVPN je odličan izbor za pristup uslugama ograničenima na geo poput Kodi dodavanje dodataka. Također, pružatelj usluga dopušta bujicu bez ograničenja propusnosti ili upotreba podataka. ExpressVPN se osobno pokazao kao najbolji najbolja VPN usluga na tržištu, posebno kod Kodija.

Tvrtka je poslužitelji su optimizirani raditi bolje s Kodi dodacima, a to nije nešto što možete pronaći u bilo kojem VPN dobavljaču. Ali, ako inzistirate na istraživanju drugih opcija, možete provjeriti popis najbolji VPN-ovi u 2019. u nastavku.

Kako instalirati Kodi na iOS pomoću TweakBox-a

Za početak je to bez napora instaliranje Kodi na vaše iOS uređaje:

 1. Na vašem iPhoneu ili iPadu, Posjetite web stranicu TweekBox.
 2. Dodirnite Instaliraj odmah.
 3. Tada ćete dobiti poruku da dopustite pristup.
 4. Kliknite Dopusti.
 5. Možda ćete trebati upišite svoju lozinku.
 6. Kliknite Ponovo instaliraj.
 7. Nakon što je aplikacija instalirana, odaberite Gotovo za izlazak.
 8. Aplikacija TweakBox sada je na početnom zaslonu.

Sada instalirati Kodi, morate učiniti sljedeće:

 1. Pokrenite TweakBox aplikaciju.
 2. Pritisnite na Apps i odaberite Appstore Apps.
 3. Na traci za pretraživanje, tip Kodi.
 4. Odaberite Kodi i pritisnite instalacija.
 5. Kada pokušate otvoriti Kodi, dobit ćete upozorenje nepouzdanog poduzeća za razvojne programere.
 6. Otvorite Postavke, a zatim kliknite Općenito.
 7. Odaberite Profili & Upravljanje uređajima.
 8. Odaberite tekst koji se nalazi ispod Enterprise aplikacije.
 9. Kliknite Povjerenje.
 10. Na upit, ponovo kliknite Povjerenje.
 11. Vratite se i slobodno koristite Kodi na iPhoneu i iPadu.

Instalirajte Kodi na iPhone ili iPad pomoću Cydia Impactor

Jedan od najlakših načina za to instalirajte Kodi na svoj iPhone ili iPad je putem Cydia Impactor, dobro poznate aplikacije koja je dostupna i za Windows i Apple uređaje. Ova aplikacija omogućuje vlasnicima da preuzimaju i instaliraju aplikacije koje nisu aplikacije Store, a koje nisu Windows Store. Za početak, morat ćete preuzimanje datoteka Cydia impaktor  kao i najnovije Datoteka Kodi.IPA.

 1. Spojite svoj iPhone ili iPad na PC ili Mac. U slučaju da se iTunes automatski otvori kad uključite iOS uređaj, zatvorite ga prije nego što nastavite.
 2. Pokrenite Cydia Impactor zatim povucite i ispustite Kodi IPA datoteku koju ste preuzeli ranije u aplikaciju.
 3. Provjerite je li vaš iOS uređaj odabran u padajućem izborniku, zatim kliknite Start.
 4. Aplikacija će tražiti an Prijava na Apple ID. Potvrđeno je s Appleom i koristi se samo za potpisivanje IPA datoteke, ali možete koristite alternativni Apple ID ako je privatnost briga.
 5. Čim instalirate aplikaciju, idite na Postavke > Općenito > profili & Upravljanje uređajima (ovo se može malo razlikovati na temelju vaše verzije iOS-a).
 6. Prepoznajte profil s vašim specifičnim Apple ID-om i otvori.
 7. Dodirnite gumb Povjerenje za “povjerenje” novoj aplikaciji Kodi na svom uređaju Apple.
 8. Pokrenite aplikaciju i uživajte u brojnim prednostima koja su dostupna Kodi korisnicima.

Pokušali smo učiniti upute što jednostavnijim. No u slučaju da metoda ne uspije, pročitajte kako biste znali kako možete instalirajte Kodi na svoj iPhone ili iPad koristeći Xcode još jednu kompatibilnost koja omogućuje aplikaciju.

Instalirajte Kodi na iPhone ili iPad koristeći Xcode

Za upotrebu Xcode trebat će vam tri stvari:

 • Datoteka Kodi deb: Uzmi ga od službenu stranicu Kodi.
 • Potpisnik iOS aplikacije: Idite na preuzimanje v1.9, a zatim raspakirajte datoteku.
 • Aplikacija Xcode 8 iz Mac App Store-a.

Čim pohranite deb datoteku na radnu površinu, a ostale na Mac računalu, mogu započeti s uputama:

 1. Započnite priključite iPad / iPhone na Mac. Jednom učinjeno, otvori Xcode.
 2. Odaberite “Stvori novi projekt Xcode”. Zatim s lijeve strane označite da je “Aplikacija” označena odaberite “Aplikacija s jednim prikazom”. Kliknite Dalje.
 3. Idi na identificirajte aplikaciju koju želite stvoriti. Unesite naziv proizvoda kao Kodi, a Identifikator organizacije kao nešto što je jedinstveno za vas. Ostala polja ili opcije ostavite onakvima kakve jesu i odlučite napraviti aplikaciju Univerzalnom. Kliknite Dalje.
 4. Odaberite mjesto za Git spremište na sljedećoj kutiji. Mogao bi odaberite ga spremite na radnu površinu. Kliknite Dalje.
 5. Odaberite zabraniti Xcode pristup kontaktima.
 6. Na sredini ekrana Xcode pojavit će se poruka o pogrešci. Na njemu treba glasiti “Nije pronađen identitet kodiranja.” Kliknite “Popravi problem”, a zatim Dodaj … u sljedećem dijaloškom okviru. Unesite svoj Apple ID i prijavite se.
 7. Povratak na glavni zaslon vidjet će poruku koja glasi: “Da biste riješili taj problem, odaberite razvojni tim koji ćete koristiti za pružanje podataka.” Odaberite jedan razvojni tim tu je i Xcode će se zauzeti za ‘rješavanje problema’. Sve bi trebalo biti u redu za nekoliko minuta.
 8. Pokrenite potpisnik aplikacije klikom na ikonu koju ste spremili na radnu površinu nakon raspakivanja preuzimanja. Potražite Kodi deb datoteku i pritisnite Otvori. Potvrda o potpisivanju koja se pojavljuje trebala bi biti već ispunjena, ali za Profil osiguravanja, odaberite željeni identifikator. Zatim kliknite Start.
 9. Upišite naziv datoteke za polje Spremi kao i kliknite Spremi. Aplikacija s potpisom otpakirat će podatke i spremiti datoteku. Po završetku reći će Gotovo.
 10. Vratite se na Xcode i odaberite Uređaji. Odaberite svoj iOS uređaj. Jednom učinjeno, pomaknite se prema dolje za mali znak plus i kliknite ga. Zapamtite, pronaći ćete ga na desnom oknu. Pronađite i odaberite ipa datoteku Aplikacija za iOS aplikaciju generirana u koraku 9 i kliknite Otvori. Aplikacija Kodi pojavit će se u odjeljku Instalirane aplikacije čim se završi instalacija.
 11. Isključite svoj iOS uređaj. Dok ga pregledate, vidjet ćete ikonu Kodi, a nakon što je dodirnete, pojavit će se poruka “Nepouzdani programer”.. Zanemarite to dodirom na Odustani. Nakon ovoga, idite na Postavke>Upravljanje uređajima>Aplikacija za razvojne programere i odlučite vjerovati “[korisničko ime].” Dotaknite Povjerenje ponovo i više nikad nećete dobiti nepouzdano obavijest za razvojne programere.
 12. Gotov si! Vratite se na početni zaslon i dodirnite ikonu za pokretanje aplikacije.

Instalirajte Kodi na iOS 10 – Finalne misli

Ako slijedite ove upute, lako možete instalirati Kodi na svoj iPhone ili iPad i uživati ​​u raznovrsnim kanalima koje može ponuditi. U slučaju da naiđete na bilo kakve probleme, ostavite mi komentar ispod sa svojim upitom i javit ću vam se što je prije moguće..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me