Kako instalirati VPN na FireStick – Ultimate Guide

Pitate se kako možete instalirati VPN na FireStick bez root-a ili jailbreak-a? Fire TV jedan je od najboljih streaming uređaja tamo. Ima bogatu biblioteku najvećih streaming kanala, a na popis se dodaje sve više i više usluga. Oni uključuju Netflix, HBO, Hulu, ESPN, CBS, i mnogo više. Nažalost, da biste u potpunosti iskoristili Fire TV Stick, morate prebivati ​​u SAD-u. Dakle, možete zamisliti moju frustraciju kad sam pokušao gledati Priču sluškinja iz inozemstva, samo da bih otkrio da je Hulu blokiran geo. Srećom, postoji zaobilazno rješenje. Pomoću VPN možete lažirati internetsku lokaciju Fire Stick-a i činiti ga da se nalazi u Sjedinjenim Državama. Stoga, ako želite znati kako to učiniti postavite VPN na svoj FireStick, nastavi čitati.


Kako instalirati VPN na FireStick

Kako instalirati VPN na FireStick

Najlakši način za instaliranje VPN-a na Fire Stick

ExpressVPN je sjajan dobavljač VPN-a za instaliranje na bilo koji uređaj. U stvari, to je bio jedan od prvih servisa koji je imao posebnu VPN aplikaciju za Amazon Fire TV i FireStick. Stoga nećete imati problema s postavljanjem. Aplikaciju možete besplatno preuzeti sa njihove web stranice, ali morat ćete je izraditi ExpressVPN račun prijaviti se.

 1. Ono što prvo morate učiniti je otići ExpressVPN, i Registar. Jednostavno odaberite plan, unesite svoju e-poštu, odaberite način plaćanja i postavite lozinku.
 2. Zatim otvorite Firewick ili Amazon Fire TV i kliknite ‘Aplikacije pri vrhu početnog zaslona.
  Idite na Apps

  Idite na Apps

 3. A sada idite na ‘Kategorije’ ->Korisnost’.
  Odaberite Utility

  Odaberite Utility

 4. Odaberite aplikaciju ExpressVPN. Možete koristiti i gumb “Traži’ polje potražiti aplikaciju u trgovini Amazon, u slučaju da je ne možete pronaći Korisnost odjeljak.
 5. Sada pritisnite “Dobiti‘To preuzmite i instalirajte aplikacija. Nakon završetka postupka, pritisnite “Otvorena„.
 6. Vaš sljedeći korak je prijava na ExpressVPN unosom vašeg Korisničko ime i Lozinka.
 7. I konačno, sve što morate učiniti je odaberite na koji poslužitelj se želite povezati.
 8. Nakon što uspostavite VPN vezu, kliknite gumb kuće na daljinskom upravljaču Fire Stick.

Prednosti upotrebe VPN-a na Fire TV

Puno skrivenih značajki možete otključati jednostavnim aktiviranjem VPN-a na svom Amazon Fire. Zapravo, samo oni koji borave u SAD-u u potpunosti koriste prednost Fire TV. Što se tiče onih koji se nalaze izvan američkih granica, nećete uživati ​​u toj usluzi u najvećoj mjeri. Još uvijek sumnjate? Evo zašto morate koristiti VPN s Firestickom:

 • Deblokirajte kanale za strujanje u SAD-u: Kad putujete izvan SAD-a, više nećete imati pristup većini američkih streaming kanala geografski ograničenja. Showtime, Hulu, HBO GO, ABC Go, NBC Sports i mnogi drugi su izvan granica u inozemstvu. Ali pomoću VPN-a, možete promijeniti svoju internetsku lokaciju preusmjeravanjem prometa na američki poslužitelj. Na taj ćete način moći gledati bilo koji kanal s kojeg želite bilo kuda.
 • Pristup American Instant videozapisu Amazon: Amazon Prime Video dostupan je gotovo svuda, s izuzetkom Kina, Kuba, Iran, Sjeverna Koreja, Sirija. Međutim, sadržaj se razlikuje ovisno o regijama, što znači da nemaju svi korisnici istu knjižnicu. Stoga će vam trebati VPN za prevara svoju lokaciju i deblokirajte bilo koju emisiju koju želite.
 • Deblokirajte kanale u Velikoj Britaniji: Baš kao i njihovi američki kolege, UK streaming kanali poput BBC iPlayera, ITV i Channel 4 jesu nedostupna izvan njihove regije. To znači da ih ne možete gledati ako niste izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Međutim, s pravim VPN-om moći ćete ih deblokirati bez obzira gdje se nalazite.
 • Ažurirajte videozapise putem Kodija: Virtualne privatne mreže prikriti vašu originalnu IP adresu i šifriranje vaš internetski promet, što znači da ostaje vaš identitet i mrežna aktivnost skriven iz znatiželjnih očiju davatelja internetskih usluga ili vlasnika autorskih prava.

Instalirajte VPN na FireStick pomoću programa ES Explorer

Prije nego vam detaljno kažem kako možete instalirati Amazon Fire TV VPN bez korijena, moram vam reći da nisu svi VPN davatelji koje sam testirao ispravno radili na Fire TV. IPVanish je bio najbolji u grupi. Dakle, ako želite omogućiti VPN na svom uređaju, predlažem pretplatite se na IPVanish. Nakon što učinite, slijedite ove korake.

Korak 1: Instalacija preglednika ES File na Fire TV Stick

Da biste instalirali ES File Explorer na Fire TV Stick, morate prijeći na “postavke -> ‘Uređaj’ -> “Mogućnosti za razvojne programere.” Zatimomogućiti “Dopusti aplikacije iz nepoznatih izvora” tako da možete preuzeti aplikaciju. U odjeljku ‘traži‘Bar, upišite ES Explorer i kliknite na ikonu za početak preuzmite i instalirajte postupak.

Sada ste slobodni pokrenite aplikaciju ES Explorer.

Korak 2: Instalirajte Fire TV VPN putem ES Explorera

Također možete instalirati VPN Fire TV putem ES Explorera. Evo što trebate učiniti:

 1. Idite na izbornik ES Explorer i pritisnite “alat,Nakon čega slijedi “Upravitelj preuzimanjaU lijevom izborniku.
 2. Zatim trebate kliknuti na ‘+ NoviS donjeg izbornika.
 3. U ‘Staza’ odjeljak, tip https://thevpn.guru/ipvanish.apk zatim pritisnite “u redu”.
 4. Što se tiče ‘Ime‘, Upišite’IPVanish„.
 5. Kliknite “Preuzeti sada‘Za početak preuzimanja IPVanish instalacijska datoteka.
 6. Kada IPVanish apk datoteka preuzimanje je dovršeno, pritisnite “Otvorena datoteka‘To postavi na svoj Amazon Fire TV.
 7. Vratite se na početni zaslon Fire TV i otvorite aplikaciju IPVanish.
 8. Na kraju, prijavite se na svoj račun i povežite se s bilo kojim VPN poslužiteljem koji želite.

Kako instalirati Fire TV VPN pomoću Apps2Fire

Za one koji koriste Android pametni telefon ili uređaj, preporučujem vam da koriste drugi postupak instalacije. Ovom metodom možete instalirati aplikaciju iz Google Play Store-a koja omogućuje ispuštanje bilo koje aplikacije koja se nalazi na vašem Android uređaju na vašem Fire TV.

1. korak: Instaliranje Apps2Fire na Android uređaju

 1. Idite na Google Play pomoću Android uređaja. 
 2. U traži bar, upišite Apps2Fire zatim kliknite na ikonu. Zatim pritisnite instalirati.
 3. Trebate preuzeti IPVanish aplikacija za Android za slučaj da ga nemaš.

2. korak: instalirajte Fire TV VPN putem Apps2Fire

 1. Prvo pokrenite Fire TV i krenite prema ‘postavke -> ‘Sustav’ -> “Mogućnosti za razvojne programere.” Zatim omogućite “Dopustite aplikacijama iz nepoznatih izvoraSlijedi “ADB uklanjanje pogrešaka”.
 2. Sada pritisnite „Postavke” -> ‘Sustav’ -> ‘Oko’ -> ‘Mreža’ i napišite IP adresu svog Fire TV-a.
 3. Na svom Android uređaju otvorite aplikaciju Apps2Fire i pritisnite “Postaviti„. Sjećate se IP adrese koju ste prethodno napisali? Ovdje morate unijeti. 
 4. Sada potražite aplikaciju IPVanish u programu “Lokalne aplikacije” , zatim kliknite na nju i odaberite ‘Instalirati.’
 5. Primit ćete obavijest s Fire TV kada je instalacija IPVanish završena.

Instalirajte VPN na FireStick Video Tutorial

Postavljanje VPN-a na Amazon Fire TV – Alternativne metode

Tamo su dvije druge metode instalacije Amazon Fire TV VPN možete koristiti ako vaš trenutni davatelj VPN-a nema Fire TV aplikacije ili u slučaju da posjedujete FireStick prve generacije. Imajte na umu da obje ove alternative zahtijevaju više truda i vremena.

Napravite vlastiti virtualni usmjerivač

Ako koristite PC ili Mac, možete se koristiti vlastitom VPN vezom i dijeliti je s cijelom kućom. Doslovno možete pretvoriti svoje računalo ili Mac u virtualni usmjerivač slijedeći nekoliko jednostavnih koraka. Jednom kada završite postavljanje virtualnog usmjerivača na PC / Mac, možete pokrenuti VPN vezu i izravno je podijeliti s Fire TV.

Instalirajte VPN na DD-WRT usmjerivač

VPN davatelji imaju ograničenje na koliko uređaja može imati vezu pod jednom pretplatom. Međutim, postoji rupa koju bih vas želio podučiti. Ako ti Postavljanje VPN-a na vašem DD-WRT usmjerivaču, svi uređaji koji su spojeni na vaš kućni Wi-Fi imat će VPN šifriranu vezu. To, naravno, uključuje i vaš Fire TV.

Postavljanje pametnog DNS-a izravno na Fire Stick

Taj se pristup poprilično razlikuje od korištenja VPN-a. Prvo, Smart DNS ne šifrira vaše podatke, što znači da ćete raditi punom brzinom prilikom deblokiranja geo-ograničenog sadržaja. Štoviše, Smart DNS preusmjerava dio vašeg internetskog prometa. Kao rezultat toga, možete zaobići regionalna ograničenja i istovremeno zadržati pristup lokalnim kanalima. Postupak je prilično jednostavan. Samo slijedite ove korake i naučite kako konfigurirati DNS na Fire Stick-u:

 1. Pokrenite svoj Vatreni štap.
 2. Ići ‘postavke nakon čega slijedi “Moja Fire TV, “ onda ‘Oko’.
 3. Zapišite svoje podatke o vezi.
 4. Naglavi se postavke -> Mreža opet.
 5. Odaberi Zaboravi na mrežu.
 6. Ponovo pronađite mrežu i kliknite je.
 7. Upišite svoju Wi-Fi lozinku, ali ovaj put pritisnite Napredna .
 8. Unesite vjerodajnice koje ste zabilježili u koraku 3, a to su prolaz, IP adresu i Maska podmreže (Ako je zadnja znamenka bila 0, tada unesite 24. Ako je 255, tada je 32 vaš broj).
 9. Stavite novo osnovni i Sekundarni DNS.
 10. Sve gotovo.

Najbolji VPN za Fire Stick – 2019. recenzija

S velikim brojem pouzdanih VPN pružatelja usluga oprostiti ćete se što se ne možete odlučiti koju VPN uslugu odabrati. Provela sam temeljita istraživanja i preglede. Pogledajte službeni popis lista najbolji VPN davatelji koje možete koristiti na Fire Stick ili Fire TV u 2019. godini.

Kako instalirati VPN na FireStick bez korijena

Nećete zaista istinski cijeniti svoj Fire TV ako na njega ne instalirate VPN. Broj novih kanala kojima dođete doista je impresivan. Ako trebate više pomoći, instaliranje programa Amazon Fire TV bez korijena ili bjekstva iz zatvora, samo ostavi komentar ispod i pomoći ću ti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map