Kako instalirati Youtube na FireStick – Sideload Guide

Između središta nema Google i Amazon. Nažalost, jedna od najboljih platformi za strujanje postala je žrtva ove govedine. Youtube se ne može pronaći u Amazonovi trgovini a to je glavna loša vijest za Fire Stick korisnike. Međutim, nisam samo sjedio i čekao da se poljube i sastave. Ne, već jesam pronašao sam način da na svom FireSticku nabavim Youtube. Želite li naučiti i to? Slijedite ovaj vodič i vodite bilješke.


Kako instalirati Youtube na Fire Stick - Vodič za bočni teret

Kako instalirati Youtube na Fire Stick – Vodič za bočni teret

Google izvlači Youtube s FireSticka

To je ono obavijest korisnici su dobili kada su pokušali aktivirati aplikaciju YouTube na vašem FireSticku ili Amazon Fire TV.

“Od 2018-01-01 YouTube neće biti dostupan na ovom uređaju. možete nastaviti uživati ​​u svojim omiljenim stvaraocima i videozapisima na mnogo drugih načina. Posjetite https://goo.gl/mjZxwN za popis uređaja koje možete koristiti. “

Glasnogovornik Youtubea objavio je odluku o uklanjanju Youtubea s Amazonovih uređaja navodeći sljedeće.

“Pokušavali smo postići dogovor s Amazonom kako bi potrošačima omogućili pristup proizvodima i uslugama jednih drugih. Ali Amazon nema Googleove proizvode poput Chromecasta i Google Home, ne čini Prime Video dostupan korisnicima Google Cast-a i prošlog je mjeseca prestao prodavati neke od najnovijih proizvoda tvrtke Nest. S obzirom na ovaj nedostatak reciprociteta, više ne podržavamo YouTube na Echo Showu i FireTV-u. Nadamo se da ćemo uskoro moći postići dogovor kojim ćemo riješiti ta pitanja. “

Kako dobiti Youtube na FireTV ili FireStick s FireFoxom

Znaš da bi mogao preuzmite preglednik kao što je Silk i riješiti cijeli problem Google Amazona, zar ne? Unutar preglednika Silk nalazi se bookmark što vam omogućuje jednostavno pristupite Youtubeu na svojoj Fire TV. Da biste instalirali Silk i naknadno dobili Youtube na FireSticku, slijedite postupak u nastavku:

 1. Uključite svoj Fire Stick, pokrenite ga i idite na opciju “tražiFunkcija.
 2. Potražite preglednik upisivanjem Svila u traci za pretraživanje.Potražite Silk Browser
 3. Na sljedećoj stranici, preuzmite aplikaciju Silk.Preuzmi Svila
 4. U redu, aplikacija će preuzeti i instalirati. Jednom kada to učinite, trči Svila.
 5. Nakon što se otvori, primijetit ćete Oznaka Youtube.Oznaka Youtube
 6. Ako kliknete na Youtube, od vas će se tražiti da prijavite se svojim Google računom.
 7. Nakon što dovršite postupak, Youtube aplikacija putem Svila će se pokrenuti na FIreStick bez problema.

Ako ne želite Silk, uvijek možete odabrati Firefox. To je ujedno i prikladna metoda. Pristup aplikaciji Youtube dobivate uglavnom iz preglednika. Sve što treba pokrenite Youtube na svom Fire TV-u je dva klika umjesto jednog. Možete se prijaviti u aplikaciju Youtube koristeći svoj Google račun i koristiti funkciju pretraživanja. Trenutno se čini da emitiranje Youtube videa sa pametnog telefona na vaš FireStick ovom metodom nije moguće.

Kako instalirati Youtube na Fire Stick pomoću programa ES File Explorer

Aplikaciju YouTube možete staviti na FireStick pomoću nekoliko drugih zaobilaznih načina. Prvi je pomoću ES File Explorer-a.

 1. Otvorena postavke s gornje trake izbornika na početnom zaslonu FireSticka
 2. Otvorena “Sustav“I krenite prema Mogućnosti za razvojne programere.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Nakon toga trebate “Dopusti aplikacije iz nepoznatih izvora”.FireStick-Nepoznati-izvori-1
 4. Kliknite na Upaliti.Upaliti
 5. Nakon što završite s tim, otvorite funkciju pretraživanja i potražite ES File Explorer.
 6. Sada kliknite na preuzimanje datoteka.ES File Explorer
 7. Pokrenite aplikaciju ES Explorer.
 8. Iz aplikacije prijeđite na alat -> Upravitelj preuzimanja.
 9. Tamo je Znak “+” na donjem izborniku kliknite na to.
 10. Što se tiče Path-a, pošaljite sljedeće: http://bit.ly/2DwAApm i pritisnite OK.
 11. Sada morate imenovati datoteku i odabrati “Youtube“Očito.
 12. Kliknite na Preuzeti sada.
 13. Sada će početi instalacija vaše datoteke.
 14. Nakon završetka preuzimanja odaberite Otvorena datoteka i instalirajte Youtube na svoj FireStick.
 15. Vratite se na početni zaslon FireSticka i pokrenite YouTube. TV je sa S u slučaju da niste znali.Youtube aplikacija na FireSticku
 16. Započnite pregledu.Počnite gledati

Kako Sideload Youtube App na Fire Stick uz Downloader

File Explorer nije jedina aplikacija koja na Youtube može uključiti vaš Stick. Ako koristite Downloader, dobit ćete iste rezultate. Pogledajmo kako to možete učiniti:

Uključite svoj firestick nakon spajanja svih potrebnih kabela. Ići postavke> Uređaj> Opcija za programere> zatim Dopusti opciju Aplikacije iz nepoznatih izvora.

 1. Pokrenite svoj Amazon Fire Stick nakon što ga povežete s internetom.
 2. Nakon toga morat ćete krenuti Mogućnosti za razvojne programere. Da biste to učinili, prijeđite na postavke i onda Uređaj.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Ovo neće raditi ako to ne dopustite Aplikacije iz nepoznatih izvora. Omogućiti ta opcija.FireStick-Nepoznati-izvori-1
 4. Kada to pritisnete, od vas će se tražiti da Uključite ga. Učini to.Upaliti
 5. Sada se vratimo na funkciju pretraživanja. Potražite Downloader.Aplikacija za preuzimanje
 6. Nakon završetka preuzimanja. Kliknite na Otvori.Otvorite Downloader
 7. Pokrenite aplikaciju Downloader i pošaljite sljedeće: http://bit.ly/2DwAApm.
 8. Pogoditi Ići.
 9. Instalacija će započeti. Pričekajte nekoliko sekundi.
 10. Kad završite, idite na svoje Početna stranica FireSticka i vidjet ćete aplikaciju Youtube.
 11. Pokrenite ga i počnite gledati.

Kako instalirati Youtube Kodi Addon

Ako imate kodi instalirati na vaš Amazon Fire TV, možete postavite i dodatak Youtube Kodi na njega. Na taj način više nećete trebati Youtube aplikaciju i možete umjesto toga koristiti Youtube addon. Za postavljanje, dodatak Youtube Kodi na vaš Fire Stick, slijedite ovaj vodič.

Najbolji VPN za FireStick

Bez obzira radi li se o Youtubeu ili bilo kojem drugom strujnom kanalu, bit ćete žrtva geo-ograničenja. Vidite, usluge struje su ograničen na određene regije. Ako se nalazite izvan tog područja, nećete moći pristupiti njihovom sadržaju.

Na primjer, uzmite Youtube, iako je aplikacija dostupna u većini zemalja svijeta (blokirano u nekoliko), ne mogu se strujati svi videozapisi. Neki korisnici odlučuju da se njihovi videozapisi mogu gledati samo u njihovoj zemlji, bit ćete blokirani.

S VPN međutim, možete zaobići ta pitanja i pristupite onome što vam je blokiralo put jednom ili dvaput u prošlosti. Možete čak strujte poput Hulu i BBC iPlayera pod uvjetom da povezati se s poslužiteljem u njihovim zemljama, SAD i Velika Britanija.

I ne samo to, već i VPN osigurava vaše internetsko pregledavanje. Mogli biste reći da se vaše jednostavno strujanje i ništa ne mogu dogoditi, ali što je s vašim podaci o kreditnoj kartici? Nisi ti plaćanje usluga koristite na FireSticku? Da vas podsjetim da ste i vi pregledavanje pomoću Svila i Mozila? Zaštiti se i ne ostavljajte sebe na otvorenom, bez VPN-a štiti vas od cyber napada.

Ako se pitate koji VPN odabrati, predlažem vam da krenete IPVanish. Testiran je s platformom, među ostalim, ali ovaj isticao. Pokušati. Ako ne ispuni vaša očekivanja, uvijek možete odabrati jedno od ovih najbolji VPN-ovi za Fire Stick kao alternativa.

Kako instalirati Youtube aplikaciju na FireStick – zamotajte

Još uvijek postoji mala vjerojatnost da će Google i Amazon na kraju postići dogovor. U tom će slučaju Youtube proći put do Amazon Fire TV. U slučaju da to ne učini, uvijek možete koristiti bilo koji tri gore opisana načina za instaliranje Youtubea na FireSticku. Nadam se da sam vam dao sve što trebate. Podijelite svoje iskustvo u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me