Kako prvi put postaviti Amazon FireStick

Kako prvi put postaviti Amazon FireStick? FireSticks su zapaljeni! Dakle, dobili ste svoj prvi Amazon FireStick i ne možete dočekati da ga upotrebite, ali samo ne znate kako. Sljedeća generacija najprodavanijih streaming usluga dobiva sve veću popularnost među rezačima kabela i filmskim fanaticima. Televizijske usluge stavljaju dane kablova i satelita iza njih jer pozdravljaju internetske streaming formate s aplikacijama koje su na raspolaganju za kupce. Osim što se itekako osjeća prema njemu, Amazon FireStick sadrži i visokokvalitetni premium sadržaj. Uz mjesečnu pretplatu ili članstvo na vašem FireSticku možete otključati tisuće filmova i TV epizoda. Slijedite dolje navedene korake i uživajte u desecima tisuća kanala i aplikacija s pristupom preko 500 000 filmova i TV epizoda s Netflixa, Hulua, Prime Video, NBC, HBO, Showtime i još mnogo toga. Saznajte kako nabaviti i pokrenuti svoj novi Amazon Fire Stick u bilo kojem trenutku.

Kako prvi put postaviti Amazon Fire TV Stick

Kako prvi put postaviti Amazon Fire TV Stick

Što će vam trebati prije postavljanja FireSticka

 • Kompatibilni televizor: Za postavljanje vašeg FireSticka potreban je HDTV sa HDMI priključkom.
 • Priključak za internet: Trebali biste svoj FireStick spojiti na jaku WiFi vezu tako da strujanje video zapisa bude zgodno.
 • Amazonski račun: Morate također registrirati svoj Amazon Fire Stick na svoj Amazon račun.

Kako postaviti FireStick po prvi put

S čime ćete raditi:

 • FireStick
 • Ispravljač napajanja
 • Daljinski
 • USB kabel za napajanje
 • HDMI
 • Triple-A baterije

Koraci za postavljanje FireSticka

Amazon FireSticks je jednostavan za postavljanje i još jednostavniji za upotrebu. Nakon što ste ga objesiti, njegova upotreba postaje ugodnija. Za sve vas koji ste prvi timeri, ovaj je vodič za vas.

 1.  Ako pogledate bočnu stranu FireSticka, vidjet ćete USB priključak za napajanje. Uzmite USB kabel za napajanje i uključite ga u taj priključak. Zatim priključite drugi kraj kabela za napajanje na mrežni adapter.
 2. Zatim uključite ispravljač u utičnicu.
 3. Zatim priključite svoj FireStick u HDMI priključak na televizoru.
 4. Uključite svoj televizor i pojavit će se FireStick logotip.
 5. Stavite baterije u daljinac i on će se automatski upariti s Fire Stick-om.
 6. Sada morate svoj FireStick spojiti na Internet.
 7. Na kraju, registrirajte FireStick na svoj Amazon račun.
 8. Igrajte bilo koji film ili TV seriju koji vam padne na pamet.

Napomene: da biste izbjegli neugodnosti:

 • Ako se daljinski ne spoji automatski, pritisnite i držite tipku Home na daljinskom upravljaču 10 sekundi. Vaš Fire Fire bit će poslan u način otkrivanja i uparivanje će biti obavljeno.
 • Sjetite se broja HDMI priključka za kada trebate unijeti odgovarajući HDMI ulazni kanal na televizoru.
 • Preporučuje se da tijekom postavljanja spremate WiFi lozinku za Amazon.
 • Vaš Amazon Fire TV Stick bit će unaprijed registriran ako ste ga dobili od Amazona.
 • Uvijek možete zatvoriti svoj FireStick ako niste bili zadovoljni sadržajem koji vam je dostavljen.
 • Savjetujemo vam da koristite VPN ako ste odlučili preuzeti Kodi na svom FireSticku.

Postavljanje FireSticka – dodatni savjeti i trikovi

 • Instalirajte ExpressVPN na FireStick
 • Kako instalirati Kodi na FireStick
 • Kako doći do američkog premijera Amazona na FireSticku u inozemstvu

Koristite VPN s FireStickom sada

Vaš FireStick sadrži sve streaming kanale koje se mogu sjetiti, nažalost, još uvijek će vam trebati VPN da biste im pristupili. Većina aplikacija, kanala i usluga na FireSticku ograničena je na određene zemlje poput SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Australije i Njemačke. Ako želite pristup Netflixu, Hulu, HBO NOW, Prime Video, AMC, HGTV, ESPN i FOX, morat ćete maskirati svoju IP adresu. Zaobilaženje tih geografskih ograničenja čini ono što VPN čini, a najbolji u tom slučaju je EXpressVPN. Općenito, VPN pruža vam novu IP adresu nakon povezivanja s jednim od njegovih poslužitelja u različitim zemljama. Primjerice, s američkom IP adresom, pristup Netflix USA postaje komad torte.

ExpressVPN pokazao se najboljom VPN uslugom FireStick za nadogradnju svojih značajki. Ovaj davatelj usluga sada radi na Amazon Fire TV Stick i Android TV, što ga čini najprikladnijom VPN aplikacijom za strujanje medija. Možete vidjeti i drugog davatelja VPN usluga u donjoj tablici.

Kako po prvi put postaviti FirseStick

Vaš FireStick najbolja je prilika za pronalazak preko 190 kanala i aplikacija, uključujući Netflix, Hulu i Prime Video, jednim klikom na gumb. Ovi mali FireSticks otvaraju vam ocean multimedijskog sadržaja za minimalan napor i obećavaju vam kvalitetnu zabavu onako kako želite. Postavljanje FireStick up-a zaista nije razumljivo. Sve što morate učiniti je uključiti svoj FireStick u HDMI ulaz bilo kojeg televizora, spojiti se na Wi-Fi i strujati na.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me