Kako sakriti IP na Android TV Box Tutorial

Kako sakriti IP na Android TV Boxu


Kako sakriti IP na Android TV Boxu

Ali prvo!!

Postoji nekoliko zahtjeva koji su vam potrebni prije nego što nastavite s postupkom. Ne želim iznositi očigledno, ali trebat će vam svoje Android TV kutija kao glavno sredstvo. Uključite ga i sve podesite. Drugo što trebate je priključak za internet. Inače će cijeli ovaj postupak biti za ništa.

Na kraju se pretplatite na VPN usluga prije nego što započnemo. Tehnički je VPN jedini način da sakrijete svoju IP adresu. Dakle, nastavite i prijavite se s vjerodostojnom VPN uslugom. Ali prije nego što to učinite, provjerite možete li pronaći namjenska aplikacija za vaš TV okvir u Google Play trgovini.

Kompatibilne Android TV kutije

Samo da vas obavijestim prije nego što nastavite, uređaji koje sam spomenula u nastavku nisu jedini kompatibilni s VPN-om. Tamo ćete pronaći desetine drugih imena, samo navodim ona za koja sam mislila da su najbolja kada sam ih isprobala..

 • Android 9 TV kutija, Leelbox Q2 PRO S
 • EASYTONE Android 7.1.2 TV kutija
 • SkyStream Three
 • NVIDIA SHIELD TV igraće izdanje
 • MINIX NEO U1
 • G-Box Q3 Plus TV kutija
 • Q Plus Android 9.0 TV kutija
 • T95Z Plus Android TV kutija
 • Dolamee X2 A95X Max
 • VANKYO TB80 4K Android 7.1 TV kutija
 • HAOSIHD T9 Android 8.1 TV kutija

Preporučuje: Pregled najboljih 5 Kodi Streaming Devices uređaja.

Najbolji VPN za Android kutije

Doista puno ribe u moru. Ovaj dio članka daje više svjetla koje VPN-ove treba odabrati i koje treba izbjegavati. Prvi, ne vjerujte VPN-u koji nudi usluge besplatno, vjerujte mi, to je za vaše dobro. Nikad se ne dogodi ono što se dogodi s vašim podacima nakon što ih oni shvate. Prodati ga sestrinskim tvrtkama? Dajte podatke vladi?

Što se tiče premium VPN-a, morate razmotriti što vam najviše odgovara. Na kraju sve ovisi o vašim potrebama. Neki od sjajnih dobavljača VPN-a možda neće sadržavati značajke koje tražite. Zbog toga sam u nastavku naveo popis 4 najbolja VPN-a za Android TV da vam pomognem strujanje videozapisa, deblokiranje geografski ograničenog sadržaja i povećanje sigurnosti. Pogledajte ih, bit ćete zadovoljni, siguran sam.

Zašto sakriti IP adresu na Android TV Boxu?

To je važno pitanje koje treba postaviti. Ako želite proći kroz sve te probleme, vaše je pravo da znate što ćete dobiti na kraju retka. Pa, ako ne znate koncept šta VPN može učiniti, dopustite da vas prosvijetlim:

 • Prvo, VPN može izmijeniti lokaciju vaše trgovine u drugu zemlju. Prisilite je zaustaviti, očistite predmemoriju i povežite se, primjerice, s VPN serverom u SAD-u i moći ćete preuzeti Hulu na svom području.
 • Još jedna korist dolazi u obliku pristup blokiranim kanalima za strujanje. Android TV kutije mogu vam podići iskustvo strujanja na potpuno novu razinu. Pomoću VPN-a dobijate pristup uslugama streaminga koje rade samo u određenim regijama. Uzmite me kao krajnji primjer. Mogu strujati BBC iPlayer, ITV, američki Netflix, i još mnogo toga otkad imam VPN na TV kutiji.
 • Preuzimanje bujica nikad nije bilo lakše i sigurnije za rad s VPN-om. Sa skrivenom IP adresom dolazite do anonimnog pretraživanja interneta.
 • Znate li da vaš IP može dati stvarnu lokaciju, zar ne? To više nije problem. Kada ti ogrnuti svoju IP adresu, ni vaš davatelj internetskih usluga (pružatelj internetskih usluga) ne može otkriti gdje ste i što ste radili u posljednje vrijeme na mreži.

Ogrnite svoju IP adresu na Android TV – Metoda prva

Dakle, ovo je najlakši način postavljanja VPN-a na Android TV. Da biste sakrili svoju lokaciju i IP adresu, na kutiji vam je potreban VPN klijent. Pa, to je kao da preuzmete bilo što drugo na Android, samo idite na svoj Trgovina igračaka. Pogledajte što trebate učiniti na sljedeći način:

 1. Prvo uključite svoju kutiju i krenite prema Trgovina igračaka.
 2. Nakon toga potražite VPN koji želite preuzeti. Toplo preporučujem ExpressVPN kao jedan od najboljih za Android TV.
 3. Sada, kad se ime pojavi, pritisnite gumb za preuzimanje i instalacija će započeti.
 4. U međuvremenu, prijavite se za njihovu uslugu i nakon instaliranja aplikacije prijavite se s vjerodajnicom.
 5. Od vas će se možda tražiti da kontrolni kod. Idite na svoju e-poštu i provjerite je vani.
 6. Odaberite VPN poslužitelj s njegovog posebnog popisa prema državi u koju želite da se promijeni vaša IP adresa.
 7. Jednom kada gumb za povezivanje postane zeleni, pogledajte naš IP verifikator provjeriti je li uspostavljena veza.
 8. Sada službeno imate drugu IP adresu umjesto svoje sada skrivene.

Kako sakriti IP na Android TV Box – udžbenik dva

Iako je u moru puno ribe, neke od njih možda neće plivati ​​vama. Neki VPN iz bilo kojeg razloga nemaju klijente za Android TV Box. Kompatibilnost uvelike ovisi o funkcijama vašeg televizora.

Međutim, to vas ne mora sprečavati da osigurate vezu i zaobiđete regionalna ograničenja. Uvijek postoji plan B i podijelit ću vam ga sa osmijehom na licu. Počnimo, hoćemo li?

 1. Ako na Android TV-u nemate ES File Explorer, preuzmite ga sada.
 2. Nakon toga, koristeći svoju kutiju, prijeđite na „Postavke” -> ‘Sustav’ -> “Mogućnosti za razvojne programere.”
 3. Sad, omogućite Nepoznati izvori.
 4. Aktivirajte ES File Explorer i kliknite na alat -> Upravitelj preuzimanja
 5. Dodirnite + Novi opcija u izborniku.
 6. Sada podnesite sljedeće kao “Put”: https://thevpn.guru/ipvanish.apk. Učinio? Pogoditi u redu.
 7. Preuzimanje će početi odmah.
 8. Zatim otvorite datoteku koju ste preuzeli započnite vašu instalaciju.
 9. Po završetku pokrenite aplikaciju koju ćete pronaći na početnom zaslonu TV uređaja.
 10. Prijavite se putem VPN računa i povežite se s bilo kojim poslužiteljem koji želite.
 11. Sada imate skrivenu IP adresu na Android TV Box-u

Kako sakriti IP adresu na Android TV Boxu

Kao što vidite iz gornjeg vodiča, konfiguriranje VPN-a na vašem Android TV-u ne zahtijeva nikakvo tehničko znanje. U stvari, cijeli se postupak ne razlikuje mnogo od instaliranja bilo koje druge Android aplikacije. Stoga nemate opravdanje da to ne učinite sakrijte svoj IP i kriptirajte sav svoj internetski promet Android TV Box, pogotovo ako živite u zemljama gdje davatelji internetskih usluga svojim korisnicima stalno šalju obavijesti o kršenju autorskih prava. Za svaki slučaj ako vam je potrebna dodatna pomoć pri instaliranju ExpressVPN na Android TV Boxu, izvikivaj me u odjeljku za komentare ispod, radovat ću vam pomoći.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me