Legjobb IPTV Kodi kiegészítők – Legjobb IPTV kiegészítők a Kodi számára 2020-ban

Melyek a legjobb IPTV Kodi-kiegészítők 2020-ban? Az IPTV alapvetően az a képesség, hogy az USA-ból, az Egyesült Királyságból, Kanadából, Ausztráliából, Németországból vagy Franciaországból élő TV-csatornákat közvetítsen az interneten. A Kodi népszerűségének növekedésével az emberek olyan video-kiegészítőket keresnek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a Kodi alkalmazáson keresztül nézzenek IPTV-t PC-n, Mac-n, Android-on vagy FireStick-en. Ezt szem előtt tartva összeállítottuk a Kodi ingyenes IPTV-kiegészítőinek listáját. Vessen egy pillantást a legjobb IPTV Kodi-kiegészítőkre 2020-tól.


Legfontosabb VPN a Kodi számára

Attól függően, hogy a régióban élsz, néhány a Élő TV Kodi kiegészítők fent felsorolt ​​lehet geoblocked. Ez azt jelenti, hogy nem nézd élőben az USA, az Egyesült Királyság, a kanadai, a német vagy az ausztrál TV-csatornákat a Kodi-n keresztül következtében regionális korlátozások. Szerencsére van egy kerülő megoldás ami lehetővé teszi megkerülni a földrajzi korlátozásokat valamint a magánélet védelme miközben a Kodi-t használja.

VPN, vagy virtuális magánhálózat, alapvetően egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi elrejteni az IP-címét és titkosítása az összes internetes forgalom. A VPN használatának legnagyobb előnyei a következők.

 • Földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítők feloldása: Sok Kodi-kiegészítés létezik, amelyeket csak bizonyos régiókban használhat. A VPN segítségével megkerülheti a regionális korlátozásokat.
 • Bypass ISP fojtószelep: Voltál már észre, hogy internetes sebessége megfelelő, ha webhelyet böngész, de hirtelen csökken, amikor online videókat néz? Ebben az esetben az internetszolgáltató valószínűleg fojtja az internet sebességét. A VPN használata alapvetően lehetővé teszi annak elkerülését.
 • Végső adatvédelem: Adjon hozzá egy további réteg adatvédelmet és biztonságot minden online tevékenységéhez.
 • VPN alkalmazások: A felhasználóbarát VPN-alkalmazásoknak köszönhetően a PC-n, a Mac-en, az Androidon, az iOS-en és a FireStick-en a VPN-kapcsolat beállításához nem kell technikusnak lennie..

Személyes tapasztalatok alapján, ExpressVPN a legjobb VPN szolgáltatás, amelyet a Kodi-nal használhat. Optimalizálták a VPN-alkalmazásukat, hogy jobban működjenek a Kodi kiegészítőkkel, és bejelentkezési tilalmakkal rendelkezzenek. Nézze meg a 2017-es Kodi VPN-k áttekintett listáját.

A legjobb IPTV Kodi-kiegészítők 2020-ban – Összegzés

Az alábbiakban megtalálja a top 5 IPTV Kodi kiegészítők listáját az IPTV streaminghez. A kiegészítők mindegyikét tesztelték. Nyugodtan adjon saját javaslatot a cikk alatti megjegyzés mezőbe is. A legjobb ingyenes IPTV Kodi kiegészítők a következők:

 1. iPlayer WWW
 2. USTVNow
 3. Zattoo Box
 4. Rai on Demand
 5. Youtube
 6. Plex

iPlayer WWW – Legjobb IPTV-kiegészítő 2020-ban

Az iPlayer WWW telepítése a Kodi 17 Krypton rendszeren

Az iPlayer WWW telepítése a Kodi 17 Krypton rendszeren

A Kodi IPTV kiegészítéseit illetően minden bizonnyal nincs hiány. Ezeknek a kiegészítőknek a többsége azonban ritkán él fel hype-jével. Az iPlayer WWW nem tartozik ebbe a kategóriába. Könnyen az egyik legjobb IPTV-kiegészítő, amelyet az Egyesült Királyságban használhat az Amazon FireStick, Android TV Box, PC vagy Mac számítógépeken..

 • Olvass tovább: Az iPlayer WWW telepítése a Kodi-on

USTVNow – A csoport legjobbjai

Az USTVNow Addon telepítése a Kodi 17 Krypton rendszeren

Az USTVNow Addon telepítése a Kodi 17 Krypton rendszeren

Az USA-n kívül élő amerikai emigránsok számára ez az a kiegészítő, amelyre szükségük van az élő amerikai TV-csatornák nézéséhez. Tekintettel az USTVNow megbízhatóságára és könnyű használatára, az IPTV Kodi kiegészítőket felül kellett helyeznünk.

 • Olvass tovább: Hogyan kell az USTVNow-ot használni Kodi-on.

Zattoo Box – a legnépszerűbb

Hogyan telepítsük a Zattoo-t a Kodi-ra - Nézze élőben a TV-t

Hogyan telepítsük a Zattoo-t a Kodi-ra – Nézze élőben a TV-t

A Zattoo Box addon valószínűleg az egyik legnépszerűbb az IPTV-vel kapcsolatban. Az egyetlen ok, amiért nem felel meg a listánknak, az az, hogy a csatornákkal, melyeken ezt a hivatalos videofilmet használod, nagyban függ attól, hogy melyik régióban élsz. Mindazonáltal, ha megbízható IPTV-kiegészítőt keres, akkor nem mehet baj van a Zatto Box-tal.

 • Olvass tovább: Hogyan telepítsük a Zattoo Boxot a Kodi-ra.

Rai on Demand – Megbízható IPTV-kiegészítő

Hogyan telepítsük a Rai igény szerint a Kodi 17 Krypton-ra

Hogyan telepítsük a Rai igény szerint a Kodi 17 Krypton-ra

Ez a kiegészítő az olasz közönség számára készült. A Rai TV egy nyilvános olasz TV-csatorna, amely mindent közvetít a sport, a hírek, a szórakozás és a filmek között. A Rai on Demand plugin megtalálható a hivatalos Kodi kiegészítő lerakatban.

 • Olvass tovább: A RA TV telepítése a Kodi-n.

DR TV Kodi Addon – a legjobb ingyenes dán TV-hez

Hogyan telepítsük a DR TV-t a Kodi-ra - Nézze meg a dán TV ingyenes élő közvetítését

Hogyan telepítsük a DR TV-t a Kodi-ra – Nézze meg a dán TV ingyenes élő közvetítését

A DR TV egy nyilvános dán TV-csatorna. Lefedi a híreket, sportokat, dokumentumfilmeket, TV-műsorokat és filmeket. Ha dán állampolgár vagy, a DR TV Kodi plugin egyszerűen kötelező.

Olvass tovább: A DR TV telepítése a Kodi-n

A Kodi legfontosabb IPTV-kiegészítői 2020-ban – A csomagolás

Szóval, mit gondol a “Legjobb IPTV Kodi kiegészítések” listánkból? Gondolja, hogy a helyes döntéseket hoztuk? Van egy kiegészítő, amely szintén megérdemli, hogy szerepeljen a listán? Ossza meg gondolatait az alábbiakban közzétett hozzászólással. Ne felejtsd el a VPN-t használni az online adatvédelem védelme érdekében.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me