Legjobb Kodi Alternatívák 2020-ban

Mik a a legjobb alternatívák a Kodi számára 2020-ban? A szerzői jogok tulajdonosai és az internetszolgáltatók fokozott nyomása eredményeként sok harmadik fél által létrehozott kiegészítő már nem működik. Ez az oka annak, hogy sok ember alternatív alkalmazásokat keres filmek, TV-műsorok és élő közvetítések megtekintésére a számítógépen, a Mac-en, az Androidon vagy a Fire Stick-en. Ebben az áttekintő útmutatóban áttekintjük a Kodi legjobb alternatíváit, kiemelve azok előnyeit és hátrányait az út során.


Legjobb Kodi Alternatívák 2017-ben

Legjobb Kodi Alternatívák 2020-ban

A legjobb alternatívák a Kodi számára

Itt található az összes lista top Kodi csere használhatja a FireStick vagy az Android TV Boxon:

 1. SPMC
 2. Kokotime
 3. Plex
 4. Terrárium TV
 5. Mobdro
 6. Pattogatott kukorica idő
 7. Vavoo

Ne kockáztassa! Használja a VPN-t

Illegális vagy kalóz adatfolyamok harmadik fél által gyártott Kodi kiegészítők és hasonló alkalmazások útján rengeteg nyilvánosságot kaptak az elmúlt néhány hónapban. Az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában szerzői jogi trollok küzdenek az ilyen adatfolyamokon. Mindig tanácsos a forgalmat titkosítani, és elrejteni az IP-címét, amikor online csatlakozik. Virtuális magánhálózat segítségével névtelenül böngészhet az interneten. Csak annyit kell tennie, hogy letölt és telepít egy VPN alkalmazást, majd csatlakozik a VPN szerverhez. Ha kész, akkor az IP-címe rejtve marad, és kihasználhatja a következő funkciókat.

 • Földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítők feloldása: Sok Kodi kiegészítő van, amelyeket csak bizonyos régiókban használhat. A VPN segítségével megkerülheti a regionális korlátozásokat.
 • Bypass ISP fojtószelep: Voltál már észre, hogy internetes sebessége megfelelő, ha webhelyet böngész, de hirtelen csökken, amikor online videókat néz? Ebben az esetben az internetszolgáltató valószínűleg fojtja az internet sebességét. A VPN használata alapvetően lehetővé teszi annak elkerülését.
 • Végső adatvédelem: Adjon hozzá egy további réteg adatvédelmet és biztonságot minden online tevékenységéhez.
 • VPN alkalmazások: A felhasználóbarát VPN-alkalmazásoknak köszönhetően a PC-n, a Mac-en, az Androidon, az iOS-en és a FireStick-en a VPN-kapcsolat létrehozásához nem kell technikusnak lennie..

Személyes tapasztalatok alapján, ExpressVPN a legjobb VPN szolgáltatás, amelyet a Kodi-nal használhat. Optimalizálták a VPN-alkalmazásukat, hogy jobban működjenek a Kodi kiegészítőkkel, és bejelentkezési tilalmakkal rendelkezzenek. Nézze meg alább a 2020-as legjobb VPN-ek áttekintett listáját.

SPMC – a tökéletes Kodi klón

SPMC - a tökéletes Kodi klón

SPMC – a tökéletes Kodi klón

Az SPMC, a Semper Media Center rövidítése, nem hivatalos Kodi villa. Alapvetően egy olyan alternatíva, amely szinte azonos módon működik a Kodi-val. Ez azt jelenti, hogy a Kodi-on működő összes kiegészítő telepíthető az SPMC-re is. A Kodival ellentétben az SPMC jelenleg csak az Android és a FireStick kompatibilis. Mégis érdemes kipróbálni.

Kokotime – Az új Kodi

Kokotime - Az új Kodi

Kokotime – Az új Kodi

A Kokotime egy új médiaközpont, amelyet elsősorban Android-eszközökön való működésre terveztek. Erőteljes médialejátszója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy filmeket és TV-műsorokat nézzenek a helyi könyvtárból. A Kokotime szolgáltatásban harmadik fél kiegészítőit is beállíthatja. Ez az oka annak, hogy sokan ezt nevezték „új Kodi” -nak. A Kokotime beállítható az Amazon Fire Stick, az Android, a PC és a Mac számítógépen

Terrárium TV – A legjobb Kodi alternatívák

Terrárium TV - A legjobb Kodi alternatívák

Terrárium TV – A legjobb Kodi alternatívák

Ha filmeket és TV-műsorokat mutat, amiben vagy, akkor a Terrarium TV a tökéletes alternatíva. Egy nagyszerű felhasználói felület különbözteti meg ezt az alkalmazást. A filmek streamingre történő keresése szintén nagyon egyszerű. A streaming minőség főként HD formátumban is. A terrárium telepíthető Android és Amazon Fire Stick eszközökre. Sajnos ez az alkalmazás nem kínál élő közvetítést.

 • Olvas: A Terrarium TV telepítése PC-re

Mobdro – a legjobb alternatívák a Kodi számára

Mobdro - a legjobb alternatívák a Kodi számára

Mobdro – a legjobb alternatívák a Kodi számára

Ez az alkalmazás élő közvetítéseket nyújt a legjobb amerikai, brit, német és ausztrál csatornákról. A történelemtől a Discoveryig és akár a Sky-ig is megtalálhatja őket a Mobdro-on. A streaming minőségtől kissé hiányzik, de az alkalmazás elvégre ingyenes. Mint a Terrarium esetében, a Mobdro kompatibilis az Android és az Amazon Fire TV Stick-ekkel. Nincs igény szerinti szakasz.

 • Olvas: Hogyan telepítsük a Mobdro-t a FireStick-re

Plex – A legjobb Kodi-alternatívák 2020-ban

Plex - A legjobb Kodi Alternatívák 2017-ben

Plex – A legjobb Kodi-alternatívák 2020-ban

Ha érdekli a fájlok helyi hálózaton történő rendezése és streamingje, a Plex az alkalmazás. A felhasználói felület vizuálisan vonzó, de az opciók szempontjából a Plex kissé korlátozottnak érzi magát a Kodi-hoz képest. A Plex kompatibilis az eszközök széles választékával, beleértve az alábbiakat. A dedikált Plex Kodi pluginnak köszönhetően a Plexet Kodi-re is telepítheti.

 • ablakok
 • OS X / macOS
 • Linux
 • NVIDIA SHIELD
 • Netgear Nighthawk X10 router
 • Számos népszerű NAS-eszköz, például Drobo, Netgear, Synology és még sok más

Pattogatott kukorica idő – legjobb Kodi alternatívák

Pattogatott kukorica idő - legjobb Kodi alternatívák

Pattogatott kukorica idő – legjobb Kodi alternatívák

A Popcorn Time egy többplatformos, ingyenes BitTorrent kliens szoftver, amely integrált médialejátszót tartalmaz. Sok Popcorn Time forks található odakint, és mindegyik P2P-alapú. Ezért kell a VPN-t ehhez az alkalmazáshoz használni, kivéve, ha hajlandó értesítést kapni a szerzői jogok megsértéséről. A Popcorn Time kompatibilis a PC, a Mac, az Android és a Linux rendszerrel.

Hasznos tippek és trükkök Kodi számára

 • A legjobb Kodi kiegészítők
 • A legjobb VPN-k a Kodi számára
 • Az öt legnépszerűbb építkezés a Kodi számára
 • A Kodi legjobb tárolói

Legjobb Kodi-alternatívák 2020-ban – Wrap Up

Tehát mit gondol a fentiekben felsorolt ​​Kodi alternatívák listájáról? Próbáltál valamelyiket? Tud-e bármilyen más alkalmazást, amelynek szerepelnie kell a listán? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me