Legjobb VPN az Android TV Boxhoz 2020-ban

Mi a legjobb VPN az Android TV Box számára 2020-ban? egy Android TV doboz lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy olyan széles tartalmakkal élvezze a csatornaválasztékot, amelyet a legtöbb más eszköz nem tud biztosítani. Hozzáadása a VPN a tetején történő kapcsolat lehetővé teszi egy olyan jelentős biztonsági réteg hozzáadását, amely jól védi magánéletét azáltal, hogy online tevékenységeit elrejti. Emellett megkerüli a földrajzi korlátozásokat, és feloldja a Google Play alkalmazások blokkolását, amelyek általában nem állnak rendelkezésre az Ön régiójában. Egy probléma különösen akkor merül fel, amikor eldönti, mely szolgáltatást előfizetni, de először mélyítsük el mélyebben a VPN szolgáltatás lényegét..


A legjobb VPN az Android TV Boxhoz

A legjobb VPN az Android TV Boxhoz

A legjobb VPN az Android TV Boxhoz – összefoglaló

Itt található a legjobb VPN-k listája, amelyeket használhat az Android TV Boxon.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Ezeket a VPN-szolgáltatókat teszteltük és a mai áttekintés során felkerültük a listánk tetejére. Ha gyorsan át szeretné tekinteni, hogy mit fogunk foglalni a következőkben, nézd meg ezt a táblázatot.

A legjobb VPN egy Android TV Box számára

Az Android TV Box számára megfelelő VPN-szolgáltatás kiválasztásával korlátlan sávszélességet kell biztosítani a szörfözéshez, valamint meg kell akadályozni az internet-szolgáltató által esetlegesen bevezetett fojtási szintet. Ez kulcsfontosságú, mivel a legtöbb dobozt online videók streamingjére használnák.

A minőségi szolgáltatónál sok szervernek szétszórva kell lennie a világ minden tájáról. Ha nem tartanak nyilvántartást a felhasználó tevékenységeiről, ez további előnyt jelent. Mivel megtettük az alapokat, kezdjük el az Android TV Box legjobb VPN-verziónkkal:

ExpressVPN

ExpressVPN áttekintés

ExpressVPN ismert, hogy a piac egyik legfontosabb szolgáltatója, és nagyon jól működik egy Android TV dobozkészlettel. Ezenkívül olyan eszközökkel is használhatja, mint például okostelefon vagy a Windows számítógép. Úgy ítélik meg, hogy az az egyik legjobb VPN, amelyet streaminghez használhat. Ennek köszönhetően a gyors sebesség és a sávszélesség-korlátozások hiánya.

Az ExpressVPN szintén a csúcspont a biztonság szempontjából. 256 bites AES titkosítást használ, és nem naplózza az Ön IP-címét vagy a meglátogatott webhelyeket. Még egy kill kapcsoló is, amely leállítja az összes internetes forgalmat, ha a VPN-kapcsolat megszakad.

Ez 78-nál több mint 120 helyszínen kínál hozzáférést, így soha nem lesz hiány a csatlakozási pontoktól. Ha ki akarja próbálni, Az ExpressVPN ingyenes próbaverziót kínál iOS felhasználók számára, és 30 napos pénz-visszatérítési garancia minden eszközre. Ha többet szeretne tudni erről a szolgáltatóról, olvassa el Az ExpressVPN teljes áttekintése.

NordVPN

NordVPN áttekintés

Ennek a VPN-nek az egyik fő oka az, hogy Panama-alapú. Tehát nem köti ugyanazok a kötelezettségek, amelyek más VPN-társaságokra vonatkozhatnak, amikor kormányzati kérelmeket szánnak.

NordVPN különféle szervereket kínál, köztük néhányat, amelyek optimalizálva vannak az ultragyors streaminghez. Ha hardver támogatja a 4K-t, akkor szerencséje, hogy ezzel a VPN-vel működik. Ennél is jobb, ha a NordVPN lehetőséget kínál 6 eszköz csatlakoztatására egy előfizetés alatt. Ez nagylelkűbbnek tekinthető, mint a legtöbb más VPN-szolgáltató.

Ha bármilyen probléma merül fel, a támogató csapata éjjel-nappal rendelkezésre áll, és arra vár, hogy az élő chat segítségével megoldja a problémáit. Ha többet szeretne tudni, nézd meg Az NordVPN áttekintése.

BulletVPN

BulletVPN áttekintés

A BulletVPN a harmadik a listánkban. A szolgáltató stratégiailag szétszórt szerverekkel rendelkezik szerte a világon. Gyorsan lángolnak, és tökéletesek az állandó streaminghez. A szerverhálózat azonban meglehetősen kicsi, mivel ez a VPN nagyon új. Nagyobb terjesztési tervre számítunk a jövőben. 

Ez a VPN feloldja a legtöbb fő streaming szolgáltatást. Több mint 30 ország szervereit érheti el. Alkalmazásuk jól megtervezett, könnyen kezelhető és kiváló lehetőség a kezdők számára. Ha nem olyan tech-hozzáértő, akkor a BulletVPN alkalmazás az, amit keres. Kompatibilis a PC, Mac, iOS és Windows eszközökkel. További információ a BulletVPN áttekintésről itt.

SurfShark

SurfShark

SurfShark nagyon hosszú ideje nem volt, de eddig nagy benyomásom van. Létrehoztak egy nagyszerű VPN-t, amely versenytársa más iparági vezetőkkel. 

A VPN a bevezetése óta nem tett homályos állításokat. Bármit is ígértek, meg is adták. Például az egyik fő ígéretük az volt, hogy feloldja a Netflix USA blokkolását, és tudod mit csinált.

Funkcióik magukban foglalják a felső szintű biztonságot, a nagy sebességű sebességet és a földrajzilag korlátozott tartalmak streamingjének lehetőségét a világ minden tájáról. Kérsz ​​még? Nos, azt hiszem, imádni fogod azt a tényt, hogy ez a szolgáltató korlátlan egyidejű kapcsolatot kínál. Kitalál többet a SurfSharkról.

Hogyan telepítsünk VPN-t az Android TV Boxra

Azért, hogy VPN beállítása az Android TV Boxon, regisztrálnia kell ExpressVPN és szerezze be mind a felhasználónevét, mind a jelszavát. Ha ez megtörtént, a következő lépéseket kell követnie:

 1. Indítsa el a Google Play Áruházot Android TV Boxján.
 2. ExpressVPN keresése. 
 3. Miután megtalálta, válassza a Telepítés lehetőséget. 
 4. Most megtalálja a doboz Alkalmazások szakaszában. 
 5. Nyissa meg az ExpressVPN-t, majd nyissa meg a lehetőségeket a bal felső sarokban lévő sávokra kattintva.
 6. Válassza a Bejelentkezés lehetőséget.
 7. Írja be a hitelesítő adatait, majd jelentkezzen be. 
 8. Megjelenik a kiszolgálók listája, amelyek közül választhat. 
 9. Válassza ki a legjobbat az Ön számára.
 10. Kattintson rá, és az alkalmazás elindítja a kapcsolatot a szerverrel.
 11. Megjelenik egy felugró ablak, amely megerősíti a kapcsolatot.
 12. Most közvetítheti műsorait a kapcsolat alatt.

VPN meghatározva

A virtuális magánhálózat egy egyszerű eszköz, amely lehetővé teszi a helyük elrejtését és az adatok titkosítását online állapotban. Ez az online eszközök és a biztonságos szerver közötti kapcsolaton keresztül történik, amelynek célja az összes online tevékenység kezelése.

Például egy Android TV doboz csatlakozik egy VPN szerverhez, amely ezután alagútként fog működni, amelyen keresztül minden adat átfolyik. A kapcsolat titkosítva van, vagyis senki sem láthatja, másolhatja vagy manipulálhatja az Ön adatait.

A VPN-kiszolgálók a világ bármely pontján megtalálhatók. Ez lehetővé teszi például az Egyesült Királyságban egy személy számára, hogy csatlakozzon egy VPN szerverhez Detroitban, és minden online tevékenysége a Detroit szerveren keresztül folyik. IP-címét megváltoztatja, így úgy tűnik, mintha az Egyesült Királyságban lenne.

Hogyan ellenőrizhető, hogy a VPN működik-e az Android TV Boxon?

Itt van a tennivaló annak ellenőrzéséhez, hogy a VPN elrejti-e az Ön IP-címét a Kodi TV Boxon.

 1. Indítsa el a webböngészőt az Android Boxon, és lépjen a https://whatismyip.network/ oldalra.
 2. Ezután jegyezze fel a kapott IP-címet.
 3. Ezután indítsa el a VPN alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez.
 4. Ha elkészült, térjen vissza a https://whatismyip.network/ webhelyre, és ellenőrizze a kapott IP-címet.
 5. Ha ez egy új, akkor a VPN a megfelelő módon működik.

Ingyenes VPN az Android TV Boxhoz

A „Ingyenes” szó a végső kísértés mindenkinek, aki egy adott terméket keres. Ingyenes VPN-k vannak a piacon. Azt tanácsolom azonban, hogy semmilyen körülmények között ne használja őket. Először is nagyon lassúak. Láthatja a különbséget a sebességben, amikor összehasonlítjuk őket a prémium VPN szolgáltatókkal. Szó szerint sokáig várhat, miközben csak ellenőrzi az e-mail címét, nem is beszélve a HD videó streamingjéről.

Megkérdezted már magadtól, hogy ezek a VPN-ek hogyan keresnek pénzt? Semmi sem akadályozza meg őket abban, hogy hirdetéseivel bombázzák az eszközöket, vagy hogy személyes előzményeit harmadik személyeknek eladják. Nem hiszem, hogy egy VPN így működik. Fő célja a felhasználók magánéletének biztosítása. Egy ingyenes VPN használatával valójában jobban ki vannak téve, mint valaha.

Végül, egy ingyenes VPN segítségével megnyithatja rendszerét mindenféle fenyegetés előtt. Alkalmazásaik vírusokkal, rosszindulatú szoftverekkel és rosszindulatú szoftverekkel megfertőzhetik a készüléket anélkül, hogy észrevennék. Tehát lényegében tartózkodjon távol az ingyenes VPN-ketől.

A legjobb VPN az Android TV Box összefoglalóban

A VPN-kapcsolat az egyik biztos módszer a tartózkodási hely védelmére. A Kodi-vel is használnia kell, vagy útközben az okostelefonjával. Számos olyan lehetőség áll rendelkezésre, amelyek megfizethetőek és magas szintű biztonságot nyújtanak. A legtöbb eszköz jól működik egy ilyen kapcsolattal, ide tartozik a különféle operációs rendszereken futó számítógépek is. ExpressVPN tekinthető az Android TV közösség számára, mivel korlátlan sávszélességgel rendelkeznek, és a videofájlok streamingje nélkül semmi gázzal jár..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map