Mi Box áttekintés – A legjobb Android TV 2017-ben?

A szórakozás megtalálása manapság a legtöbb ember számára bonyolultá és könnyebbé vált. Ha ez az állítás felvonja a szemöldökét, nézz körül. A nagysebességű internetet otthon és kívül is elérheti, és tartalmait töltheti le és közvetítheti szíve tartalmához. Valójában soha nem volt ilyen egyszerű. Seinfeld, Kártyák Háza, A Pajzs, A Gyalogolt Holt, 24 éves egész nap! A szolgáltatások és eszközök túlsúlya zavarba ejtheti Önt és elveszítheti a választást. Olyan sok videó és audio streaming szolgáltatás létezik, és akkor rengeteg eszköz vásárolható meg, hogy hozzáférjen hozzájuk! Az Mi Box az új streaming eszközök között van, amelyek csatlakoznak a sávhöz. Ahogy a neve is sugallja, az eszköz a kínai induló Xiaomi-tól származik – ugyanabból a cégből, amely egy okostelefon-gyártóban nagyszerű ár-érték arányú modelleket készített a csúcskategóriás szolgáltatásokkal.

Mi Box Android TV felülvizsgálva

Mi Box Android TV felülvizsgálva

Legfontosabb VPN a Kodi számára

Mi a Mi Box??

Amikor a piac tele van olyan nehézsúlyú streaming eszközökkel, mint az Apple, az Amazon és a Roku – mit kínál a Mi Box? Ez a 4K HDR streaming box a lehető legolcsóbb árral. Az eszköz a Google sokat elismert Android TV operációs rendszerét futtatja. A Google hangalapú keresésével együtt érkezik, beépített formában.


Mit kapsz?

A Xiaomi Miboz egy 2 GHz-es négymagos ARM processzorral működik. A beépített tároló kapacitása 8 GB, bár a gomb megnyomásával további tárhelyet biztosíthat az USB porton keresztül. 2 GB RAM-mal rendelkezik. Támogatja a 4K-os videó lejátszást 60 FPS sebességgel. Maga a Mi Box egy apró eszköz olyan versenytársakhoz képest, mint az Amazon Fire TV, a Roku Ultra és az Apple TV. Ez egy matt műanyag eszköz, és vele együtt kap egy HDMI kábelt. Távirányítót és 802.11ac Wi-Fi-t is kap. Kihagy egy beépített Ethernet portot.

Hogyan lehet a legtöbbet kihozni a Mi Boxból?

Mint minden Android TV dobozhoz vagy általában streaming eszközhöz, az elérhető streaming szolgáltatások mennyisége és mennyisége nagyban függ a jelenlegi tartózkodási országától. Például az olyan schannel-csatornák, mint az American Netflix, Hulu és HBO Go, csak akkor érhetők el, ha USA-ban élsz.

A VPN használatával hozzáférhet a Mi Box földrajzilag blokkolt csatornáihoz, és egy teljesen új streaming élményt nyithat meg a folyamat során.

  • Olvassa el ezt az útmutatót, ha további információt szeretne kapni arról, hogy miként rejtheti el IP-jét bármilyen Android TV-n, beleértve a Mi Box-ot is, a VPN használatával.
  • Ha szeretné beállítani a Kodi készüléket Android TV-jén, kövesse ezeket a lépéseket. A Kodi, más néven XBMC, kötelező alkalmazás mindenki számára, aki azt akarja, hogy a Mi Boxját valódi multimédiás csomóponttá változtassa..

Ami a Mix Boxhoz használható legjobb VPN-ket illeti, itt található az áttekintett lista. Válassz.

Szóval, milyen az élmény?

Papíron a 69 dolláron belüli 4 k HD-os stream csodálatosnak tűnik. De a való világban a dolgok nem annyira rózsásak, mint amilyen. A távirányító kezdetben néhány kompromisszummal jár. Nincsenek gombok a visszatekerésre, a szüneteltetésre és a gyors előre lépéshez. Nincs parancsikon is. A távvezérlőn azonban kap egy hangerőszabályzót.

Lehet, hogy az Android TV rave recenziókat kapott, de a tapasztalat nem pontosan az, amit nevetségesnek tart. Hozzáférést biztosít olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a PlayStation Vue, a Netflix, a Sling TV, a Hulu és a Crackle. Kivételt képez az NBC és az Amazon Video. Mivel az Android TV beépítette a Google Cast támogatását, elindíthatja az streaming alkalmazásokat a mobil eszközökön. A haladó felhasználók azonban nem kapnak semmit, például az Amazon Fire TV Alexa virtuális asszisztense vagy Roku privát fejhallgatójának hallgatása..

Az Android TV néhány kevésbé hasznos területtel rendelkezik. Az ajánlási sáv az egyik ilyen példa. Az Élő csatornák alkalmazás mindössze hat streaming alkalmazás támogatást kap. A hangkeresés hasznos és hatékony funkció, de ehhez felhasználói felületre van szükség. Kár, hogy senki sem csinálta felül a Csillagok háborúját: az erő felébred! Ez a film szánalmas volt!

Mi a dolog a Mi Boxról??

A hangalapú keresés funkció jól működik, és hozzáférést biztosít számos népszerű streaming szolgáltatáshoz. Dicséretes az a képesség, hogy bármilyen Android alkalmazást is letölthessenek. Amikor a Xiaomi kiadja az Android 7.0 verzióját az eszközhöz, a szórakoztatási lehetőségek növekedni fognak. Olcsóbb, mint a Roku Premier és Ultra termékei.

A Mi Box két erős pontja a hangutasítás és a távoli navigáció, ez utóbbi pedig szellemes. A hangparancsokkal a felhasználók sok mindent megtehetnek, mint például az interneten keresés, csatornaváltás, alkalmazások elindítása, meghatározott filmek keresése és így tovább. Az alkalmazások jól futnak, és a játékok is simán futnak.

Mi nem olyan jó?

De nem minden a rózsákon járni. Vannak olyan tövis, amelyek időről időre szúrnak! Komolyan azonban tudatosítania kell a Google ökoszisztémáját, hogy megvásárolja és kedvelje az eszközt! A HDR videó támogatása kiemelkedő, de a rendelkezésre álló tartalom még mindig ritka. Az Amazon Prime Video nem érhető el. A „Mi Box Ajánlása” fájdalmat is okozhat. Ezek az alkalmazások eltávolíthatók, de a folyamat meglehetősen bosszantó.

Megvásárolná a Mi Box-ot?

A Mi Box vásárlása az Ön technikai hozzáértésétől és preferenciáitól függ. Mindkét oka annak, hogy kedvelje és elkerülje azt. Ha Ön a Google alkalmazások és az ökoszisztéma nagy rajongója, akkor ez vonzó lesz Önnek.

Ezenkívül akkor is vonzó lesz, ha egy 4k-os HDR szerver eszközre van szüksége, alacsony költségvetéssel. A Roku opciói meglehetősen drágák, és az Apple TV még hozzá kell adnia a 4K támogatását. Ha azonban a 4K támogatás nem kötelező az ön számára, és nem bánja, hogy egy kicsit többet fizet egy magával ragadóbb élményért és az átláthatóbb felületért, akkor sok jobb lehetőség közül választhat..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me