Najbolja skladišta za Kodi 18 Leia

Koja su najbolja skladišta Kodi 18 Leia? S predstojećim lansiranjem Kodi v18, poznatog i kao Leia, vjerojatno tražite razne izvore za instaliranje novih dodataka na novu XBMC verziju. U posljednjih nekoliko mjeseci mnoga su neslužbena skladišta Kodi zaplijenjena da postoje iz više razloga. Sviđaju nam se Ares Wizard, Colossus repo, kao i Smash repo, više ne rade. Imajući to u vidu, pogledajmo najbolja spremišta za Kodi 18 Leia. U vrijeme pisanja teksta svi bi ti repozitivi još trebali raditi. Također biste trebali instalirati ove vrhunske Kodi 18 Leia spremišta na svoj PC, Mac, Android, FireStick, Xbox One i, naravno, Raspberry Pi.


Najbolja skladišta za Kodi 18 Leia

Najbolja skladišta za Kodi 18 Leia

Najbolja skladišta za Kodi 18 Leia

Pogledajmo gornje repozicije koje možete koristiti za instaliranje službenih i neslužbenih dodataka na svoj Kodi uređaj.

1. Službeno skladište dodataka Kodi

Službeni repo zaklade XBMC često se zanemaruje. Mnogi ljudi uopće ne znaju da to postoji. Službeno skladište dodataka Kodi u osnovi je unaprijed instalirano s aplikacijom Kodi. Uključuje mnoge sjajne dodatke kao što su iPlayer WWW, Zattoo, USTVNow, Youtube, MLB, NBCSN, između ostalih. Ako tražite dodatke Kodi-a koji su i sigurni i jednostavni za upotrebu, ovo je jedini repo kojem biste trebali vjerovati.

2. Preglednik TVAddons Github

TVAddons je nedavno objavio novi alat za Kodi. Github preglednik u osnovi vam omogućuje instaliranje dodataka kao i repozicija treće strane bez potrebe za ručnim dodavanjem izvornog URL-a u aplikaciju Kodi. Github je web mjesto za programere i mnogi programeri treće strane Kodi addon-a objavljuju svoje kreacije na toj web lokaciji.

3. KodiNerds Repo

KodiNerds repo neslužbeno je skladište koje je uglavnom namijenjeno njemačkoj publici. Ako niste izvorni njemački govornik, i dalje biste trebali pronaći razne korisne dodatke kao što su DAZN, Comedy Central, Eurosport, Zattoo, Youtube i mnogi drugi.

4. Superrepo

Superrepo sadrži preko 800 Kodi dodataka. Imajte na umu da neki od tih dodataka možda više ne rade. Isto tako, budite oprezni koji dodatak instalirate koristeći ovaj repo jer bi se neki u vašoj regiji mogli smatrati ilegalnim. Ipak, Superrepo je jedno od najopsežnijih Kodijevih spremišta i svakako ga vrijedi provjeriti.

5. Spremište Kodila

Posljednje, ali ne najmanje bitno, skladište Kodil, slično kao Superrepo, sadrži puno i puno Kodi dodataka. Iako mnogi od tih dodataka možda ne rade ispravno ili možda ne vrijede vašeg vremena, drugi su definitivno vrijedni instalacije. Kao i kod Superrepo-a, možete pronaći neke dodatke koji korisnicima omogućavaju pristup ‘piratskom’ sadržaju. Dakle, napravite neka istraživanja prije instaliranja dodataka koji koriste ovaj repo.

Najbolji VPN za Kodi 18 Leia

Većina Kodi 18 dodataka djeluje samo u određenim regijama kao što su SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija i Njemačka. Da biste zaobišli navedena regionalna ograničenja i gledali uživo i sadržaje na zahtjev na bilo kojem Kodi dodatku koji želite bilo gdje želite da biste spoprijemili svoju mrežnu mrežu putem VPN-a. Ispod su neke od prednosti koje dobijete kada koristite VPN uz Kodi 18 Leia.

  • Deblokirajte Geo-ograničene Kodi dodatke: Postoji puno Kodi dodataka, poput USTVNow, koji možete koristiti samo u određenim regijama. Pomoću VPN-a možete zaobići regionalna ograničenja.
  • Zaobići ISP protocanje: Jeste li ikad primijetili da je brzina vašeg interneta pristojna ako pregledavate web stranice, ali iznenada pada kada gledate videozapise putem interneta? Ako je to slučaj, vaš ISP vjerojatno smanjuje brzinu vašeg interneta. Korištenje VPN-a u osnovi vam omogućuje da to izbjegnete.
  • Vrhunska privatnost: Dodajte dodatni sloj privatnosti i sigurnosti svim svojim mrežnim aktivnostima.
  • VPN aplikacije: Ne morate biti tehnološki nakaza za postavljanje VPN veze zahvaljujući prijatnim VPN aplikacijama na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u i FireSticku.

Iz osobnog iskustva, ExpressVPN je najbolja VPN usluga koju možete koristiti s Kodi 18 Leia. Optimizirali su svoje VPN aplikacije kako bi bolje funkcionirali s Kodi dodacima i imali pravila o nepostojanju zapisa. Pogledajte naš recenzirani popis najboljih Kodi VPN-ova u 2018. u nastavku.

Najbolje skladišta Kodi 18 Leia – Završite

Što činite s naše liste top 5 Kodi 18 Leia spremišta? Mislite li da je popis fer ili bi trebali biti uključeni i drugi izvještaji? Podijelite svoje misli s nama tako što ispustite komentar ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me