Najbolje Kodi alternative u 2020. godini

Što su najbolje alternative za Kodi u 2020.? Kao rezultat povećanog pritiska vlasnika autorskih prava i pružatelja internetskih usluga, mnogi dodaci trećih strana više ne rade. Zato mnogi ljudi traže alternativne aplikacije za gledanje filmova, TV emisija i streamova uživo na PC-u, Mac-u, Androidu ili Fire Sticku. U ovom ćemo priručniku za pregled pogledati najbolje Kodi alternative, ističući njihove prednosti i nedostatke na tom putu.

Najbolje Kodi alternative u 2017

Najbolje Kodi alternative u 2020. godini

Najbolje alternative za Kodi

Evo popisa svih top Kodi zamjene možete koristiti na uređaju FireStick ili Android TV Box:

 1. SPMC
 2. Kokotime
 3. Plex
 4. Terrarium TV
 5. Mobdro
 6. Vrijeme za kokice
 7. Vavoo

Nemojte riskirati! Koristite VPN

Nelegalni ili piratski protoci putem dodataka dodatka Kodi i sličnih aplikacija sve su više u javnosti u posljednjih nekoliko mjeseci. Trolovi koji se bave autorskim pravima u Velikoj Britaniji, SAD-u, Kanadi i Australiji već su obuzeti. Uvijek se savjetuje šifriranje prometa i skrivanje IP adrese kad god idete na mrežu. Korištenjem virtualne privatne mreže možete web anonimno pregledavati. Sve što trebate učiniti je preuzeti i instalirati VPN aplikaciju, a zatim se povezati s VPN serverom. Nakon završetka IP adresa je sakrivena i moći ćete iskoristiti sljedeće značajke.

 • Deblokirajte Geo-ograničene Kodi dodatke: Postoji puno Kodi dodataka koje možete koristiti samo u određenim regijama. Pomoću VPN-a možete zaobići regionalna ograničenja.
 • Zaobići ISP protocanje: Jeste li ikad primijetili da je brzina vašeg interneta pristojna ako pregledavate web stranice, ali iznenada pada kada gledate videozapise putem interneta? Ako je to slučaj, vaš ISP vjerojatno smanjuje brzinu vašeg interneta. Korištenje VPN-a u osnovi vam omogućuje da to izbjegnete.
 • Vrhunska privatnost: Dodajte dodatni sloj privatnosti i sigurnosti svim svojim mrežnim aktivnostima.
 • VPN aplikacije: Ne morate biti tehnološki nakaza da biste postavili VPN vezu zahvaljujući prijatnim VPN aplikacijama na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u i FireStick-u.

Iz osobnog iskustva, ExpressVPN je najbolja VPN usluga koju možete koristiti s Kodi. Optimizirali su svoje VPN aplikacije kako bi bolje funkcionirali s Kodi dodacima i imali pravila o nepostojanju zapisa. Pogledajte naš pregledani popis najboljih VPN-ova u 2020. u nastavku.

SPMC – Savršeni Kodi klon

SPMC - Savršeni Kodi klon

SPMC – Savršeni Kodi klon

SPMC, kratki za Semper Media Center, neslužbeni je Kodi vilica. To je u osnovi alternativa koja gotovo istovjetno djeluje kod Kodija. To znači da se bilo koji dodaci koji rade na Kodiu mogu instalirati i na SPMC. Za razliku od Kodija, SPMC je trenutno kompatibilan samo s Androidom i FireStickom. Ipak, to svakako vrijedi pokušati.

Kokotime – Novi Kodi

Kokotime - Novi Kodi

Kokotime – Novi Kodi

Kokotime je novi medijski centar koji je uglavnom dizajniran za rad na Android uređajima. Snažni mediaplayer omogućava korisnicima gledanje filmova i TV emisija iz njihove lokalne knjižnice. Na Kokotimeu možete postaviti i dodatke drugih proizvođača. Zbog toga su ga mnogi nazvali “novim Kodijem”. Kokotime možete postaviti na Amazon Fire Stick, Android, PC i Mac

Terrarium TV – Najbolje Kodi alternative

Terrarium TV - Najbolje Kodi alternative

Terrarium TV – Najbolje Kodi alternative

Ako su filmovi i TV emisije ono što tražite, Terrarium TV je savršena alternativa. Izvrsno korisničko sučelje izdvaja ovu aplikaciju. Pretraživanje filmova za streaming također je prilično jednostavno. Kvaliteta struje uglavnom je i u HD-u. Terrarium se može instalirati na Android i Amazon Fire Stick uređaje. Nažalost, ova aplikacija ne nudi trenutke uživo.

 • Čitati: Kako instalirati Terrarium TV na PC

Mobdro – Najbolje alternative za Kodi

Mobdro - Najbolje alternative za Kodi

Mobdro – Najbolje alternative za Kodi

Ova aplikacija nudi prijenos uživo s najboljih američkih, britanskih, njemačkih i australskih kanala. Od povijesti do otkrića, pa čak i neba, sve ih možete pronaći na Mobdrou. Kvaliteti strujanja malo nedostaje, ali aplikacija je ipak besplatna. Kao i kod Terrariuma, i Mobdro je kompatibilan s Android i Amazon Fire TV stickovima. No ne postoji odjeljak na zahtjev.

 • Čitati: Kako instalirati Mobdro na FireStick

Plex – Najbolje Kodi alternative u 2020. godini

Plex - Najbolje Kodi alternative u 2017. godini

Plex – Najbolje Kodi alternative u 2020. godini

Ako ste zainteresirani za organiziranje i strujanje datoteka na vašoj lokalnoj mreži, Plex je aplikacija koja slijedi. Korisničko sučelje vizualno je privlačno, ali što se tiče opcija, Plex se osjeća pomalo ograničeno u usporedbi s Kodi-jem. Plex je kompatibilan sa širokim rasponom uređaja koji uključuju dolje. Zahvaljujući posebnom dodatku za Plex Kodi, sada možete instalirati i Plex na Kodi.

 • Windows
 • OS X / macOS
 • Linux
 • NVIDIA SHIELD
 • Netgear Nighthawk X10 usmjerivač
 • Mnogi popularni NAS uređaji poput Drobo, Netgear, Synology i još mnogo toga

Vrijeme za kokice – Top Kodi alternative

Vrijeme za kokice - Top Kodi alternative

Vrijeme za kokice – Top Kodi alternative

Popcorn Time je multi-platformski, besplatni softver BitTorrent klijent koji uključuje integrirani media player. Postoje mnoge vilice za Popcorn Time, a sve se temelje na P2P. Zbog toga morate koristiti VPN s ovom određenom aplikacijom, osim ako niste spremni dobiti obavijest o kršenju autorskih prava. Vrijeme kokica kompatibilno je s PC-om, Mac-om, Androidom i Linuxom.

Korisni savjeti i trikovi za Kodi

 • Najbolji Kodi Addons
 • Najbolji VPN-ovi za Kodi
 • Top 5 gradnji za Kodi
 • Najbolja spremišta za Kodi

Najbolje Kodi alternative u 2020. godini – Završite

Pa, što mislite o popisu Kodi alternativa koje smo naveli gore? Jeste li isprobali bilo koju od njih? Jeste li svjesni nekih drugih aplikacija koje bi trebale biti na popisu? Podijelite svoje misli u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me