Najbolje vijesti za Kodi – Gledajte vijesti uživo na Kodiju

Koji su najbolji dodaci za gledanje vijesti o Kodiju? Od politike, sporta i poslovanja do prirodnih katastrofa i ratova, gledanje vijesti putem interneta daje vam uvid u ono što se događa u svijetu oko nas. Kodi ima nekoliko sjajnih dodataka koji vam omogućuju gledanje vijesti iz SAD-a, Velike Britanije, Australije, Kanade i ostatka svijeta. U nastavku ćemo pogledati najbolje službene dodatke vijestima za Kodi u 2017. godini.


Najbolje vijesti za Kodi

Najbolje vijesti za Kodi

Najbolje vijesti o Kodi-ju

Evo naših omiljenih službenih dodataka Kodi za gledanje vijesti:

 • Fox News
 • Sky News
 • RT
 • Newson
 • CBC vijesti
 • Pun vijesti
 • TV sa sijenom
 • CNN

Fox News

Fox News nudi jednu od najpopularnijih svjetskih informativnih postaja u živo o glavnim događajima u Sjedinjenim Državama i ostatku svijeta..

Sky News

Slično kao i Fox News, Sky News ne treba uvoditi. To je jedan od najgledanijih vijesti u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama.

RT – Rusija danas

RT predstavlja svakodnevne biltene, dokumentarne filmove, emisije i diskusije, kao i sportske vijesti i kulturne programe o Rusiji usmjerene na inozemno tržište vijesti. U 2011. godini bio je drugi najgledaniji inozemni kanal s vijestima u Sjedinjenim Državama nakon BBC World News-a, a inozemna stanica broj jedan u pet glavnih američkih urbanih područja u 2012. godini.

Newson

NewsON pruža trenutni pristup prijenosima uživo ili na zahtjev s preko 170 lokalnih postaja na 113 američkih tržišta. Pristupite ranijim vijestima do 48 sati nakon emitiranja i dijelite zanimljive priče pomoću integrirane funkcije dijeljenja društvenih medija izravno iz aplikacije. Potražite lokalnu postaju s interaktivnom kartom ili gledajte stanicu koja vam je najbliža na pametnim telefonima, tabletima ili Roku streaming uređajima. Spremite omiljene stanice i budite ažurirani s prekidnim vijestima koje se šalju izravno na mobilne uređaje iz lokalnog izvora vijesti. Ostanite povezani bilo kada i bilo gdje bez pretplate ili prijave za kabel.

CBC vijesti

CBC.ca je izvor informacija u Kanadi na mreži. Opsežna web stranica za vijesti, zabavu, sport i posao. CBC možete gledati samo u Kanadi. Evo kako možete instalirati CBC News na Kodi.

Pun vijesti

Newsy je mrežna vijest s videozapisima koja proizvodi kratke videozapise s vijestima koje pružaju vijesti i ažuriranja širom Sjedinjenih Država i svjetskih vijesti, politike i politike, znanosti i zdravlja, zabave, tehnologije, poslovanja i sporta.

Haytstack TV

TV sa sijenom je savršen Kodi dodatak za novinare. Pogledajte najnovije vijesti, svjetske i lokalne vijesti na naslovnom kanalu vijesti prilagođenom vama.

Kako instalirati News Addons na Kodi

Svi gore navedeni dodaci mogu se naći u službenom skladištu dodataka Kodi. Evo kako ih možete instalirati na računalo, Mac, Android, FireStick ili Raspberry Pi.

 1. Pokrenite svoju aplikaciju Kodi i krenite na „Addons“.
 2. Odaberite Ikona alata za instalaciju paketa u gornjem lijevom kutu.
 3. Odatle kliknite na “Instaliraj iz skladišta” -> Spremište dodataka Kodi -> Video dodaci.
 4. Kliknite Sky News ili bilo koji drugi dodatak vijestima koji želite dodati -> Instalirati.
 5. Pričekajte dok ne vidite obavijest o omogućenom Addonu.
 6. Vratite se na početni zaslon Kodi i na lijevoj koloni odaberite karticu “Addons”.
 7. Kliknite na Video Addons.
 8. Ovdje će se pojaviti svi dodaci za videozapise koje instalirate.

Dobijte više sadržaja – Koristite VPN uz Kodi

Mnogi službeni dodaci Kodi djeluju samo u određenim regijama kao što su SAD, Velika Britanija, Kanada i Rusija. Da biste zaobišli navedena regionalna ograničenja i gledali uživo i sadržaje na zahtjev na bilo kojem Kodi dodatku koji želite bilo gdje želite da biste spoprijemili svoju mrežnu mrežu putem VPN-a. Ispod su neke od prednosti koje dobijete kada koristite VPN s Kodi-jem.

 • Deblokirajte Geo-ograničene Kodi dodatke: Postoji puno Kodi dodataka, poput USTVNow, koji možete koristiti samo u određenim regijama. Pomoću VPN-a možete zaobići regionalna ograničenja.
 • Zaobići ISP protocanje: Jeste li ikad primijetili da je brzina vašeg interneta pristojna ako pregledavate web stranice, ali iznenada pada kada gledate videozapise putem interneta? Ako je to slučaj, vaš ISP vjerojatno smanjuje brzinu vašeg interneta. Korištenje VPN-a u osnovi vam omogućuje da to izbjegnete.
 • Vrhunska privatnost: Dodajte dodatni sloj privatnosti i sigurnosti svim svojim mrežnim aktivnostima.
 • VPN aplikacije: Ne morate biti tehnološki nakaza za postavljanje VPN veze zahvaljujući prijatnim VPN aplikacijama na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u i FireSticku.

Iz osobnog iskustva, ExpressVPN je najbolja VPN usluga koju možete koristiti s Kodi. Optimizirali su svoje VPN aplikacije kako bi bolje funkcionirali s Kodi dodacima i imali pravila o nepostojanju zapisa. Pogledajte naš recenzirani popis najboljih Kodi VPN-ova u 2018. u nastavku.

Najbolji vijesti za Kodi – Završite

Uz sve ono što se događa u svijetu upravo sada, može biti prilično teško pratiti sve najnovije vijesti. Nadamo se da će vam gore navedeni dodaci pomoći da postignete najnovije vijesti o Kodi-ju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me