Najbolji čarobnjaci za Kodi u 2020. godini

Kodi čarobnjaci su poput noževa švicarske vojske. U osnovi su programski dodaci sve u jednom koji omogućuju obavljanje više zadataka. Na primjer, možete instalirati razne izrade u zajednici, tvornički resetirati svoju Kodi aplikaciju ili čak testirati brzinu interneta unutar svoje Kodi aplikacije. Uz to, čarobnjaci Kodi omogućuju vam da instalirate sve najbolje Kodi dodatke bez potrebe da ručno konfigurirate njihova spremišta. U ovom ćemo pregledu pogledati najbolje čarobnjake za Kodi 17.6 Krypton kao i Kodi 18 Leia u 2020. godini.


Najbolji čarobnjaci za Kodi 17 Krypton u 2017. godini

Najbolji čarobnjaci za Kodi 17 Krypton u 2020. godini

Instaliranje najboljih čarobnjaka na Kodi – Pazite!

Korištenje VPN-a u osnovi sprječava vašeg davatelja internetskih usluga u praćenju vaših mrežnih aktivnosti. Bilo da je to pregledavanje, strujanje ili preuzimanje. Iako ne odgovaramo za akcije koje provodite na mreži, ohrabrujemo vas da koristite VPN kako biste svoje mrežne aktivnosti zadržali za sebe. Ispod su neke od prednosti koje dobijete kada koristite VPN s Kodi. Ako želite spriječiti potencijalne prisluškivače da špijuniraju ono što radite na mreži, morate instalirati VPN. U suprotnom, bit će izložena vaša privatnost.

  • Deblokirajte Geo-ograničene Kodi dodatke: Postoji puno Kodi dodataka koje možete koristiti samo u određenim regijama. Pomoću VPN-a možete zaobići regionalna ograničenja.
  • Zaobići ISP protocanje: Jeste li ikad primijetili da je brzina vašeg interneta pristojna ako pregledavate web stranice, ali iznenada pada kada gledate videozapise putem interneta? Ako je to slučaj, vaš ISP vjerojatno smanjuje brzinu vašeg interneta. Korištenje VPN-a u osnovi vam omogućuje da to izbjegnete.
  • Vrhunska privatnost: Dodajte dodatni sloj privatnosti i sigurnosti svim svojim mrežnim aktivnostima.
  • VPN aplikacije: Ne morate biti tehnološki nakaza da biste postavili VPN vezu zahvaljujući prijatnim VPN aplikacijama na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u i FireStick-u.

Iz osobnog iskustva, ExpressVPN je najbolja VPN usluga koju možete koristiti s Kodi. Optimizirali su svoje VPN aplikacije kako bi bolje funkcionirali s Kodi dodacima i imali pravila o nepostojanju zapisa. Pogledajte naš pregledani popis najboljih Kodi VPN-ova u 2020. godini.

Čarobnjak Merlin – najbolji čarobnjak za Kodi

Čarobnjak Merlin - najbolji čarobnjak za Kodi

Čarobnjak Merlin – najbolji čarobnjak za Kodi

Da smo dobili izbor za instaliranje samo jednog Kodi čarobnjaka, Merlin čarobnjak definitivno bi bio na vrhu našeg popisa. Sve u svemu, Merlin Wizard apsolutni je dragulj i obavezan je za sve Kodi korisnike.

  • Čitaj više: Kako instalirati Merlin Wizard na Kodi.

Ares Wizard – najbolji Kodi čarobnjak u 2020. godini

Ares Wizard - Najbolji čarobnjaci za Kodi u 2017. godini

Ares Wizard – Najbolji čarobnjaci za Kodi u 2020. godini

Čarobnjak Ares vjerojatno je najpoznatiji od svih. U smislu funkcionalnosti ovaj čarobnjak ima sve. Zadaci koje možete izvoditi pomoću Aresa uključuju instalaciju nadogradnji i dodataka. Također možete testirati brzinu Interneta i vratiti svoju Kodi aplikaciju na tvorničke postavke.

  • Čitaj više: Kako instalirati Ares Wizard-a na Kodi.

Portal zajednice

Portal zajednice - najbolji čarobnjaci za Kodi u 2017. godini

Portal zajednice – Najbolji čarobnjaci za Kodi u 2020. godini

Portal zajednice programski je dodatak koji vam omogućuje da instalirate najpopularnije dodatke na Kodi 17. Također možete koristiti Community Portal da biste kreirali vlastitu prilagođenu gradnju. Programski dodatak ima i odjeljak za održavanje, kao i veliki popis korisnih tutorijala. U ovaj čarobnjak uključeni su i svi važni SportsDevil Launcher, dodaci koji su nužni za nesmetano pokretanje SportsDevil addon-a..

  • Čitaj više: Kako instalirati portal zajednice na Kodi-ju.

Durex Wizard

Durex Wizard - Najbolji čarobnjaci za Kodi u 2017. godini

Durex Wizard – Najbolji čarobnjaci za Kodi u 2020. godini

Ne daj da te ime zavarava. Ovaj dodatak programu Kodi prilično je koristan. Pomoću čarobnjaka Durex možete koristiti popularnu gradnju Durex Kodi. Dodatak također ima odjeljak za održavanje i alat za instalaciju dodatka.

  • Čitaj više: Kako instalirati Durex čarobnjaka na Kodi.

Wookie Wizard

Wookie Wizard - Najbolji čarobnjaci za Kodi u 2017

Wookie Wizard – Najbolji čarobnjaci za Kodi u 2020. godini

Wookie Wizard omogućuje vam izvršavanje drugih zadataka. Na primjer, možete instalirati zakrpe neslužbenih dodataka iz različitih regija. Također možete resetirati aplikaciju Kodi, testirati brzinu Interneta. Pomoću čarobnjaka možete instalirati i druge gradnje zajednice.

  • Čitaj više: Kako instalirati Wookie Wizard na Kodi.

Najbolji čarobnjaci za Kodi u 2020. godini – Finalne misli

Postoji li Kodi čarobnjak koji smo propustili? Znate li nekog drugog glavnog čarobnjaka za Kodi koji bi trebao biti uključen na donji popis? Slobodno nas obavijestite koji čarobnjak prekriva vaš popis u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me