Najbolji dodaci za Kodi 18 Leia

Što su najbolji dodaci za Kodi 18 Leia? Kodi 17.6 Krypton je zadnja inačica Krypton-ove faze. Stoga je sigurno reći da je službeno izdanje Kodi 18 Leia predstojeće. Najnovija gradnja Kodi donijet će na stol neke zanimljive nove značajke. Gaming je jedan od njih. Imajući sve to na umu, pogledajte vrhunske Kodi 18 Leia dodatke koje možete instalirati na svoje Amazon FireStick, Xbox One, Raspberry Pi, Android TV Box, PC i Mac.

Najbolji dodaci za Kodi 18 Leia

Najbolji dodaci za Kodi 18 Leia

Najbolji dodaci za Kodi 18 Leia

Kad je riječ o Kodi-ju, uvijek je najbolje instalirati samo dodatke koji se mogu naći u službenom skladištu dodataka Kodi. Ti su dodaci uglavnom sigurni kao i legalni za upotrebu. Evo naših najdražih dodataka Kodi 18 Leia.

1. USTVNow

USTVNow je jedan od najpopularnijih dodataka Kodi i to s dobrim razlogom. U osnovi je besplatan dodatak koji korisnicima omogućuje gledanje popularnih američkih kanala poput CBS, ABC i CWTV besplatno uživo putem interneta. Ako ste korisnik Kodi-ja, USTVNow je neophodan. Možete ga instalirati slijedeći ovaj vodič.

2. iPlayer WWW

IPlayer WWW je broj dva na našoj listi najboljih dodataka za Kodi 18 Leia. Ovaj dodatak omogućava korisnicima gledanje i BBC-jevih sadržaja uživo i na zahtjev. Možete strujati popularne TV emisije poput Match of the Day, Top Gear, Eastenders, kao i Peaky Blinders. Sve dok se nalazite u Ujedinjenom Kraljevstvu. Za više informacija o tome kako postaviti iPlayer WWW dodatak na Kodi 18, pogledajte ove upute.

3. Youtube Addon

Sigurno je reći da Amazon i Google trenutno ne vide oči u oči. Sukob je rezultirao uklanjanjem aplikacije Youtube iz trgovine Amazon. Ovo je korisnike FireSticka ostavilo u dilemi. Zahvaljujući dodatku Youtube Kodi, i dalje možete lako pristupiti svim svojim omiljenim kanalima i videozapisima na Youtubeu na bilo kojem uređaju na koji ste instalirali Kodi. To uključuje Amazon Fire TV i FireStick.

4. Crackler

Crackler je besplatni i legalni Kodi dodatak koji možete koristiti za gledanje raznih filmova i TV serija. Možete posjetiti web stranicu Crackle ili instalirati službeni dodatak Crackler Kodi na svoj PC, Mac, Android, FireStick ili Raspberry Pi. Biblioteka filmova i TV emisija kojima biste pristupili ovisi o vašoj regiji. Stoga se ne preporučuje uporaba VPN-a.

5. Pleks

To više nije Plex vs Kodi, već Plex I Kodi. Službeni dodatak Plex od sada je besplatno dostupan na Kodi. To znači da zajedno možete kombinirati dva najbolja svjetska multimedijska porta. Obožavatelji bilo koje platforme također su se pitali kako će Kodi i Plex raditi zajedno. Plex je na kraju dodao i službeni dodatak Kodi-u koji možete pronaći u službenom skladištu dodataka Kodi.

Ostali Kodi dodaci za Kodi 18 Leia

 • Funimation Now
 • Vimeo
 • Dailymotion
 • Viewster
 • SnagFilms
 • SoundCloud
 • hGTV
 • Vevo
 • Zattoo kutija
 • NBC Sports
 • Fox Sports Go
 • ESPN
 • PopcornFlix
 • Crunchyroll

Najbolji VPN za Kodi 18 Leia

Većina Kodi 18 dodataka djeluje samo u određenim regijama kao što su SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija i Njemačka. Da biste zaobišli navedena regionalna ograničenja i gledali uživo i sadržaje na zahtjev na bilo kojem Kodi dodatku koji želite bilo gdje želite da biste spoprijemili svoju mrežnu mrežu putem VPN-a. Ispod su neke od prednosti koje dobijete kada koristite VPN uz Kodi 18 Leia.

 • Deblokirajte Geo-ograničene Kodi dodatke: Postoji puno Kodi dodataka, poput USTVNow, koji možete koristiti samo u određenim regijama. Pomoću VPN-a možete zaobići regionalna ograničenja.
 • Zaobići ISP protocanje: Jeste li ikad primijetili da je brzina vašeg interneta pristojna ako pregledavate web stranice, ali iznenada pada kada gledate videozapise putem interneta? Ako je to slučaj, vaš ISP vjerojatno smanjuje brzinu vašeg interneta. Korištenje VPN-a u osnovi vam omogućuje da to izbjegnete.
 • Vrhunska privatnost: Dodajte dodatni sloj privatnosti i sigurnosti svim svojim mrežnim aktivnostima.
 • VPN aplikacije: Ne morate biti tehnološki nakaza za postavljanje VPN veze zahvaljujući prijatnim VPN aplikacijama na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u i FireSticku.

Iz osobnog iskustva, ExpressVPN je najbolja VPN usluga koju možete koristiti s Kodi 18 Leia. Optimizirali su svoje VPN aplikacije kako bi bolje funkcionirali s Kodi dodacima i imali pravila o nepostojanju zapisa. Pogledajte naš recenzirani popis najboljih Kodi VPN-ova u 2018. u nastavku.

Kako instalirati najbolje addone za Kodi 18 Leia

Da biste postavili bilo koji dodatak s gornjeg popisa, sve što trebate učiniti je pristupiti službenom spremištu dodataka Kodi. Evo kako instalirati primjerice USTVNow Kodi.

 1. Pokrenite svoju Kodi 18 Leia aplikaciju.
 2. Krenite prema Addonsu.
 3. Kliknite ikonu za instalaciju dodatnog paketa u gornjem lijevom kutu.
 4. Sada odaberite “Instaliraj iz spremišta”.
 5. Dalje odaberite skladište dodataka Kodi -> Video dodaci.
 6. Kliknite na USTVNow -> Instalirati.
 7. Pričekajte obavijest “Omogućeno Addon”.
 8. Vratite se na početni zaslon Kodi i kliknite na Addons -> Video dodaci.
 9. Odaberite USTVNow.

Najbolji dodaci za Kodi 18 Leia – završiti

Što mislite o našem popisu najboljih dodataka Kodi 18 Leia? Jeste li već isprobali bilo koga od njih? Postoji li dodatak za koji mislite da bi trebao biti i na popisu? Podijelite svoje misli s nama ostavljajući komentar u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me