Najbolji dodaci za Kodi 2020

Koji su najbolji Kodi dodaci u 2020. godini? Kodijeva popularnost porasla je na vrtoglavim visinama u 2017. Reputacija multimedijskog centra također je postala hit. Iako je sama aplikacija potpuno legalna, mnogi dodaci trećih strana stavili su se pod nadzor. Ono što mnogi Kodi korisnici ne znaju jest da postoji puno Kodi dodataka koji su potpuno legalni i sigurni za upotrebu. Da biste saznali više o ovim Kodi aplikacijama i dodacima, pogledajte odjeljak „Najbolji Kodi dodaci 2020.“ za Amazon FireStick, Android TV Box, PC, Mac, Xbox One, OpenElec i Raspberry Pi recenziju za Kodi 18 i Kodi 17 u nastavku.


Najbolji Kodi Addons 2020

Najbolji Kodi Addons 2020

Najbolji dodaci za Kodi 2020 – Sažetak

Ispod je naš popis najboljih Kodi dodataka za Kodi 18 Leia kao i Kodi 17 Krypton. Ti su dodaci popularni među Android TV, Amazon Fire Stick, PC, Mac, Raspberry Pi, kao i kod Xbox One Kodi korisnika.

 1. USTVNow
 2. iPlayer WWW
 3. Youtube
 4. Crackler
 5. Plex
 6. Vevo
 7. ESPN3
 8. Fox Sports Go
 9. Crunchyroll
 10. Popcornflix

Najbolji Kodi Addons 2020

Evo naših prvih 5 Kodi dodataka za 2020. godinu:

1. USTVNOW – Najbolji Kodi Addon

Iz američkih emigranata koji žive izvan SAD-a, ovo je dodatak koji im je potreban za gledanje američkih TV kanala uživo. S obzirom na pouzdanost i jednostavnost upotrebe USTVNow, morali smo staviti na vrh naše liste dodataka Kodi za 2018. godinu. Postava USTNOW kanala uključuje ABC, NBC, CBS, FOX, CW TV, POC i My9.

2. iPlayer WWW – top UK Kodi dodatak

Kada je riječ o vrhunskim britanskim dodacima za Kodi, to zasigurno nema. Međutim, većina tih dodataka rijetko se suočava s njihovim stihovima. iPlayer WWW ne spada u tu kategoriju. Jednostavno je jedan od najboljih dodataka za streaming uživo koji možete koristiti na Amazon FireStick, Android TV Box, PC ili Mac u Ujedinjenom Kraljevstvu..

3. Youtube Kodi Addon

Youtube Kodi dodatak obično ga ne bi uvrstio na naš popis Kodi dodataka 2020. godine. Međutim, s obzirom da Google povlači svoju Youtube aplikaciju za Amazon FireStick i Fire TV kutije 1. siječnja 2018., Youtube Kodi dodatak mora biti dostupan svima koji koriste Kodi na FireSticku.

4. Crackler – Top Kodi Addon za filmove

Crackler je besplatni i legalni Kodi dodatak koji možete koristiti za gledanje raznih filmova i TV serija. Možete posjetiti web stranicu Crackle ili instalirati službeni dodatak Crackler Kodi na svoj PC, Mac, Android, FireStick ili Raspberry Pi. Biblioteka filmova i TV emisija kojima biste pristupili ovisi o vašoj regiji. Stoga se ne preporučuje uporaba VPN-a.

5. Plex – Best Kodi Addons 2020

To više nije Plex vs Kodi, već Plex I Kodi. Službeni dodatak Plex od sada je besplatno dostupan na Kodi. To znači da zajedno možete kombinirati dva najbolja svjetska multimedijska porta. Obožavatelji bilo koje platforme također su se pitali kako će Kodi i Plex raditi zajedno. Plex je na kraju dodao i službeni dodatak Kodi-u koji možete pronaći u službenom skladištu dodataka Kodi.

Ostvarite više sadržaja na Kodi – koristite VPN

Većina službenih dodataka Kodi djeluje samo u određenim regijama kao što su SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija i Njemačka. Da biste zaobišli navedena regionalna ograničenja i gledali uživo i sadržaje na zahtjev na bilo kojem Kodi dodatku koji želite bilo gdje želite da biste spoprijemili svoju mrežnu mrežu putem VPN-a. Ispod su neke od prednosti koje dobijete kada koristite VPN s Kodi-jem.

 • Deblokirajte Geo-ograničene Kodi dodatke: Postoji puno Kodi dodataka, poput USTVNow, koji možete koristiti samo u određenim regijama. Pomoću VPN-a možete zaobići regionalna ograničenja.
 • Zaobići ISP protocanje: Jeste li ikad primijetili da je brzina vašeg interneta pristojna ako pregledavate web stranice, ali iznenada pada kada gledate videozapise putem interneta? Ako je to slučaj, vaš ISP vjerojatno smanjuje brzinu vašeg interneta. Korištenje VPN-a u osnovi vam omogućuje da to izbjegnete.
 • Vrhunska privatnost: Dodajte dodatni sloj privatnosti i sigurnosti svim svojim mrežnim aktivnostima.
 • VPN aplikacije: Ne morate biti tehnološki nakaza da biste postavili VPN vezu zahvaljujući prijatnim VPN aplikacijama na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u i FireStick-u.

Iz osobnog iskustva, ExpressVPN je najbolja VPN usluga koju možete koristiti s Kodi. Optimizirali su svoje VPN aplikacije kako bi bolje funkcionirali s Kodi dodacima i imali pravila o nepostojanju zapisa. Pogledajte naš recenzirani popis najboljih Kodi VPN-ova u 2020. godini u nastavku.

Najbolji Kodi Addons 2020 – završiti

Bez obzira koristite li Kodi 18 Leia ili Kodi 17.6 Krypton, gornji dodaci koje smo naveli gore su izvrstan izvor za internetsku zabavu. Najvažnije je da ih je razvila službena zajednica XBMC. To znači da se nećete morati brinuti da će ti dodaci odjednom prestati raditi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me