Najbolji IPTV Kodi Addons – Najbolji IPTV dodaci za Kodi u 2020. godini

Koji su najbolji dodaci za IPTV Kodi u 2020. godini? IPTV je u osnovi mogućnost strujanja živih TV kanala iz SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Australije, Njemačke ili Francuske putem interneta. Budući da je Kodi popularnost sve veća, ljudi traže video dodatke koji će im omogućiti da gledaju IPTV na PC-u, Mac-u, Androidu ili FireSticku putem aplikacije Kodi. Imajući to u vidu, sastavili smo popis najboljih besplatnih IPTV dodataka za Kodi. Pogledajmo najbolje adTV kodi IPTV-a do 2020. godine.

Top VPN za Kodi

Neke od njih ovise o regiji u kojoj živite Kodi dodataka TV uživo gore navedeni mogu biti geoblocked. To znači da ne možete gledajte uživo TV kanale iz SAD, Velike Britanije, Kanade, Njemačke ili Australije putem Kodija zbog regionalna ograničenja. Srećom, postoji raditi okolo to vam omogućuje zaobići geografska ograničenja kao i zaštiti svoju privatnost dok koristi Kodi.

VPN, ili virtualna privatna mreža u osnovi je alat koji vam omogućuje sakrij svoju IP adresu i šifriranje sav vaš internetski promet. Najveće prednosti korištenja VPN-a su sljedeće.

 • Deblokirajte Geo-ograničene Kodi dodatke: Postoji puno Kodi dodataka koje možete koristiti samo u određenim regijama. Pomoću VPN-a možete zaobići regionalna ograničenja.
 • Zaobići ISP protocanje: Jeste li ikad primijetili da je brzina vašeg interneta pristojna ako pregledavate web stranice, ali iznenada pada kada gledate videozapise putem interneta? Ako je to slučaj, vaš ISP vjerojatno smanjuje brzinu vašeg interneta. Korištenje VPN-a u osnovi vam omogućuje da to izbjegnete.
 • Vrhunska privatnost: Dodajte dodatni sloj privatnosti i sigurnosti svim svojim mrežnim aktivnostima.
 • VPN aplikacije: Ne morate biti tehnološki nakaza za postavljanje VPN veze zahvaljujući prijatnim VPN aplikacijama na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u i FireSticku.

Iz osobnog iskustva, ExpressVPN je najbolja VPN usluga koju možete koristiti s Kodi. Optimizirali su svoje VPN aplikacije kako bi bolje funkcionirali s Kodi dodacima i imali pravila o nepostojanju zapisa. Pogledajte naš pregledani popis najboljih Kodi VPN-ova u 2017. godini.

Najbolji IPTV Kodi Addons u 2020. – Sažetak

Ispod ćete naći popis 5 najboljih dodataka IPTV Kodi za IPTV streaming. Svaki od tih dodataka je testiran. Slobodno dodajte svoje prijedloge u okvir za komentar ispod ovog članka. Najbolji besplatni dodaci za IPTV Kodi su:

 1. iPlayer WWW
 2. USTVNow
 3. Zattoo kutija
 4. Rai na zahtjev
 5. Youtube
 6. Plex

iPlayer WWW – najbolji IPTV Addon u 2020. godini

Kako instalirati iPlayer WWW na Kodi 17 Krypton

Kako instalirati iPlayer WWW na Kodi 17 Krypton

Što se tiče IPTV dodataka za Kodi, to sigurno nema. Međutim, većina ovih dodataka rijetko se suočava s njihovim stihovima. iPlayer WWW ne spada u tu kategoriju. Jednostavno je jedan od najboljih IPTV dodataka koji možete koristiti na Amazon FireStick, Android TV Box, PC ili Mac u Velikoj Britaniji..

 • Čitaj više: Kako instalirati iPlayer WWW na Kodi

USTVNow – najbolji u grupi

Kako instalirati USTVNow Addon na Kodi 17 Krypton

Kako instalirati USTVNow Addon na Kodi 17 Krypton

Iz američkih emigranata koji žive izvan SAD-a, ovo je dodatak koji im je potreban za gledanje američkih TV kanala uživo. S obzirom na pouzdanost i jednostavnost upotrebe USTVNow, morali smo staviti na vrh IPTV dodatke Kodi.

 • Čitaj više: Kako USTVNow na Kodi.

Zattoo okvir – najpopularniji

Kako instalirati Zattoo na Kodi - Gledajte TV uživo uživo

Kako instalirati Zattoo na Kodi – Gledajte TV uživo uživo

Dodatak Zattoo Box vjerojatno je jedan od najpopularnijih kada je u pitanju IPTV. Jedini razlog zašto se ne nalazi na našem popisu je taj što kanali koje dobivate pomoću ovog službenog video addon-a u velikoj mjeri ovise o regiji u kojoj trenutno živite. Ipak, ako tražite pouzdan dodatak IPTV-u, ne možete ići nije u redu s Zatto Boxom.

 • Čitaj više: Kako instalirati Zattoo Box na Kodi.

Rai na zahtjev – pouzdan IPTV Addon

Kako instalirati Rai na zahtjev na Kodi 17 Krypton

Kako instalirati Rai na zahtjev na Kodi 17 Krypton

Ovaj dodatak namijenjen je talijanskoj publici. Rai TV je javni talijanski TV kanal koji emitira sve od sporta, vijesti, zabave i filmova. Dodatak Rai on Demand možete pronaći u službenom skladištu dodataka Kodi.

 • Čitaj više: Kako instalirati Rai TV na Kodi.

DR TV Kodi Addon – Najbolje za besplatnu dansku TV

Kako instalirati DR TV na Kodi - Gledajte dansku TV besplatno uživo

Kako instalirati DR TV na Kodi – Gledajte dansku TV besplatno uživo

DR TV je javni danski TV kanal. Obuhvaća vijesti, sport, dokumentarne filmove, TV emisije i filmove. Ako ste danski državljani, dodatak DR TV Kodi jednostavno je neophodan.

Čitaj više: Kako instalirati DR TV na Kodi

Top IPTV dodaci za Kodi u 2020. – The Wrap up

Dakle, što mislite o našem popisu ‘Najboljih IPTV Kodi Addonsa’? Mislite li da smo napravili pravi izbor? Postoji li dodatak koji također zaslužuje biti na popisu? Podijelite svoja mišljenja tako što ćete objaviti komentar u nastavku. Ne zaboravite koristiti VPN da biste zaštitili internetsku privatnost.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me