Najbolji VPN za Android TV Box u 2020. godini

Koji je najbolji VPN za Android TV Box u 2020. godini? Android TV okvir omogućuje korisniku da uživa u tako širokom nizu sadržaja, od dobrog izbora kanala koje većina drugih uređaja ne može pružiti. Dodavanje a VPN veza povrh svega toga omogućuje dodavanje značajnog sloja sigurnosti koji dobro štiti vašu privatnost, skrivanjem vaših aktivnosti na mreži. Također ćete zaobići geo-ograničenja i deblokirati aplikacije Google Play koje inače ne bi bile dostupne u vašoj regiji. Problem bi mogao nastati posebno prilikom odlučivanja na koju se uslugu pretplatiti, ali prvo, zavirimo dublje u što se VPN uslugu radi.


Najbolji VPN za Android TV Box

Najbolji VPN za Android TV Box

Najbolji VPN za Android TV Box – Sažetak

Ovdje je popis najboljih VPN-ova koje možete koristiti na Android TV Boxu.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Ovi VPN pružatelji testirani su i našli su se na vrhu našeg popisa u današnjem pregledu. Ako želite brzo pogledati što ćemo sljedeće pokriti, pogledajte ovu tablicu.

Najbolji VPN za Android TV kutiju

Odabir prave VPN usluge za Android TV Box trebao bi vam omogućiti neograničenu propusnost za surfanje, kao i spriječiti bilo kakvu razinu prepucavanja koja bi vam mogla nametnuti davatelj internetskih usluga. To je ključno jer bi se većina okvira koristila za streaming videozapisa putem interneta.

Pružatelj kvalitete također bi trebao imati mnogo poslužitelja razbacanih po svijetu. Ako ne vode evidencije aktivnosti korisnika, to bi bila dodatna prednost. Budući da smo završili s osnovama, započejmo s našim najboljim VPN-om za Android TV Box pregled:

ExpressVPN

ExpressVPN pregled

ExpressVPN je poznato da se svrstao među najbolje davatelje usluga na tržištu, i to vrlo dobro funkcionira s Android TV prijemnikom. Također ćete ga moći upotrebljavati s uređajima poput pametnog telefona ili Windows računala. Smatra se da je jedan od najboljih VPN-a koji se koriste za streaming. To je zahvaljujući velikim brzinama i nedostatku ograničenja propusnosti.

ExpressVPN je također na vrhu kada je u pitanju sigurnost. Koristi 256-bitnu AES enkripciju i ne bilježi vašu IP adresu ili web lokacije koje posjetite. Postoji čak i prekidač za zaustavljanje koji zaustavlja sav internetski promet kada padne veza s VPN-om.

Ova nudi pristup na više od 120+ lokacija u 78 različitih zemalja, tako da vam nikad neće nedostajati mjesta povezivanja. Ako želite testirati, ExpressVPN nudi besplatnu probu korisnicima iOS-a i 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve uređaje. Ako želite znati više o ovom davatelju usluga, pročitajte Kompletna recenzija ExpressVPN-a.

NordVPN

NordVPN pregled

Jedan od glavnih razloga zašto se ovaj VPN toplo preporučuje jest taj što se temelji na Panami. Dakle, nisu vezane istim obvezama kao i druge VPN tvrtke kad su u pitanju zahtjevi vlade.

NordVPN nudi različite vrste poslužitelja, uključujući neke optimizirane za ultra brzi streaming. Ako vam hardver podržava 4K, imate sreće što možete raditi s ovim VPN-om. Što je još bolje, NordVPN nudi priliku za povezivanje 6 uređaja u jednoj pretplati. Ovo se smatra velikodušnijim od većine ostalih VPN pružatelja usluga vani.

U slučaju da naiđete na bilo koji problem, njihov tim za podršku dostupan je 24 sata dnevno i 7 sati čeka kako riješiti vaše probleme putem live chat-a. Da biste saznali više, pogledajte NordVPN pregled.

BulletVPN

Pregled BulletVPN-a

BulletVPN je treći na našoj listi. Pružatelj usluga ima strateški raštrkane poslužitelje širom svijeta. Brzi su i savršeni su za konstantno strujanje. Međutim, poslužiteljska mreža je prilično mala, jer je ovaj VPN prilično nov. Očekujemo veći plan distribucije u budućnosti. 

Ovaj VPN deblokira većinu glavnih streaming usluga. Poslužiteljima možete pristupiti u više od 30 zemalja. Njihova je primjena dobro osmišljena, jednostavna za upotrebu i čvrsta opcija za početnike. Ako niste baš ukusni, aplikacija BulletVPN je ono što tražite. Kompatibilno je s PC, Mac, iOS i Windows uređajima. Pročitajte više o BulletVPN recenziji ovdje.

SurfShark

SurfShark

SurfShark nije dugo bilo, ali do sada sam impresioniran. Stvorili su snažan VPN koji se natječe s ostalim industrijskim liderima. 

Od svog pokretanja ovaj VPN nije iznosio nejasne tvrdnje. Što god obećali, isporučili su. Na primjer, jedno od njihovih glavnih obećanja bilo je da će deblokirati Netflix US, a pogodite što, uspjelo je.

Njihove značajke uključuju vrhunsku sigurnost, velike brzine i mogućnost strujanja geo-ograničenih sadržaja iz cijelog svijeta. Želiš li još? Pa, pretpostavljam da će vam se svidjeti činjenica da ovaj davatelj nudi neograničene istovremene veze. Saznati više o SurfSharku.

Kako instalirati VPN na Android TV Box

Da bi postavi VPN na Android TV Box, morat ćete se prijaviti ExpressVPN te dobiti i svoje korisničko ime i zaporku. Nakon što to učinite, evo nekoliko koraka koje biste trebali slijediti:

 1. Pokrenite Trgovinu Google Play na Android TV Boxu.
 2. Traži ExpressVPN. 
 3. Nakon što ga pronađete, odaberite Instalirati. 
 4. Sada ćete ga moći pronaći u odjeljku Aplikacije vašeg okvira. 
 5. Otvorite ExpressVPN, a zatim otvorite mogućnosti klikom na trake u gornjem lijevom kutu.
 6. Odaberite Prijava.
 7. Unesite svoje vjerodajnice, a zatim se prijavite. 
 8. Prikazat će se popis poslužitelja koje možete izabrati. 
 9. Odaberite najbolje za vas.
 10. Kliknite ga i aplikacija će uspostaviti vezu s poslužiteljem.
 11. Pojavit će se skočni prozor koji potvrđuje vašu vezu.
 12. Sada možete strujirati svoje emisije ispod veze.

VPN definirano

Virtualna privatna mreža jednostavan je alat koji omogućuje sakrivanje njihove lokacije i šifriranje njihovih podataka dok su na mreži. To se postiže vezom između vaših mrežnih uređaja i sigurnog poslužitelja, što znači da upravlja svim vašim mrežnim aktivnostima.

Primjerice, Android TV kutija spojit će se na VPN poslužitelj, koji će tada djelovati kao tunel kroz koji će prolaziti svi vaši podaci. Veza je šifrirana, što znači da nitko neće moći vidjeti, kopirati ili manipulirati vašim podacima.

VPN poslužitelje možete pronaći bilo gdje u svijetu. To omogućuje, primjerice, osobi u Velikoj Britaniji da se poveže s VPN serverom u Detroitu, a sve njegove mrežne aktivnosti odvijat će se putem Detroit poslužitelja. Njegova IP adresa bit će promijenjena, što mu omogućava da izgleda kao da se nalazi u Velikoj Britaniji.

Kako provjeriti radi li VPN na Android TV Boxu?

Evo što trebate učiniti da biste vidjeli skriva li VPN vašu IP adresu na Kodi TV Boxu ili ne.

 1. Pokrenite web preglednik na Android Box-u i prijeđite na https://whatismyip.network/
 2. Zatim zapišite IP adresu koju dobijete.
 3. Zatim pokrenite VPN aplikaciju i povežite se s VPN serverom.
 4. Nakon završetka vratite se na https://whatismyip.network/ i ponovno provjerite IP adresu koju dobijete.
 5. Ako je novi, vaš VPN funkcionira kako treba.

Besplatno VPN za Android TV Box

Riječ “Besplatno” krajnje je iskušenje za sve koji traže određeni proizvod. Besplatni VPN-ovi nalaze se na cijelom tržištu. No, savjetujem da ih ni pod kojim uvjetima ne koristite. Prvo, vrlo su spori. Možete uočiti razliku u brzini kada ih uspoređujete s premium VPN davateljima. Možda ćete doslovno dugo čekati dok samo provjeravate svoju adresu e-pošte, a kamoli da struji HD video.

Jeste li se ikad zapitali kako ti VPN-ovi zarađuju svoj novac? Ništa ih ne sprečava da bombardiraju vaše uređaje oglasima ili prodaju svoju osobnu povijest trećim osobama. Ne mislim da VPN funkcionira na taj način. Njegovo je glavno postojanje osiguranje privatnosti korisnika. S besplatnim VPN-om zapravo ste izloženiji nego ikad.

Konačno, s besplatnim VPN-om otvarate sustav do svih vrsta prijetnji. Njihove aplikacije mogu zaraziti vaš uređaj virusima, zlonamjernim softverom i zlonamjernim softverom bez da to uopće primijetite. Stoga, dno crta, ne držite se slobodnih VPN-ova.

Sažetak najboljeg VPN-a za Android TV Box

VPN veza je jedan siguran način zaštite vaše lokacije. Koristite ga i kod Kodi, ili kad ste u pokretu sa svojim pametnim telefonom. Dostupno je nekoliko opcija koje su pristupačne i nude visoku razinu sigurnosti. Većina uređaja može dobro funkcionirati s takvom vezom, a to uključuje računala koja rade na različitim operativnim sustavima. ExpressVPN smatra se Android TV zajednicom s obzirom na to da imaju neograničenu propusnost i također nemaju oblik prigušivanja prilikom strujanja videozapisa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me