Najbolji VPN za Nvidia Shield TV

najbolji VPN za Nvidia Shield TV nesumnjivo je onaj koji vam omogućuje da uživate u širokom rasponu kanala na kojima su zadovoljene sve vaše zabavne potrebe. Ovdje govorimo o svim najbolje ocijenjenim TV emisijama, filmovima o blockbusteru i sportskom emitiranju uživo koje biste ikada željeli pratiti, izravno na svoj uređaj. Da biste uživali u tako velikom izboru sadržaja, važno je pretplatiti se na VPN uslugu koja vam jamči potpunu sigurnost, a također vam omogućuje da prođete kroz sva geo-ograničenja koja su možda postavila sva vaša omiljena web mjesta i kanali.


Najbolji VPN za Nvidia Shield TV

Najbolji VPN za Nvidia Shield TV

U ovom ćemo pregledu proučavati neke od onih najbolje ocijenjenih usluga kako bismo vam pomogli da donesete ispravnu odluku o tome s kojim se VPN-om prijaviti.. 

Najbolji VPN za Nvidia Shield TV

Evo našeg prijenosa najboljih VPN usluga koje biste trebali uzeti u obzir za Nvidia Shield TV:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. BulletVPN
 4. NordVPN
 5. VyprVPN

Najbolji VPN za Nvidia Shield TV

Razlog zašto smo toliko zainteresirani za sve koji odabiru pravu VPN uslugu je taj što vam omogućuje uživanje u sjajnim značajkama kao što su neograničeno prebacivanje poslužitelja i neograničena propusnost. Ove dvije značajke posebno osiguravaju da možete mijenjati poslužitelj na koji ste spojeni i premašiti bilo koji oblik prigušivanja koji bi vam mogao postaviti ISP. Na ovaj način moći ćete uživati ​​u sadržaju s bilo kojeg mjesta na svijetu i strujati onoliko HD video koliko želite.

U našem istraživanju, otkrili smo ExpressVPN biti jedan od rijetkih pružatelja VPN-a koji savršeno dobro funkcionira s vašom Nvidia Shield TV uslugom. Također smo vidjeli da dobro funkcionira s nizom uređaja koji rade na Android ili Windows platformi.

Instaliranje VPN-a na Nvidia Shield TV-u

Proces instalacije je lako, pod uvjetom da slijedite upute u pismu. Pokušali smo učiniti što jednostavnijim. Ako nemate VPN račun, možete se prijaviti ExpressVPN.

Evo što trebate učiniti:

 1. Otvorite Google Play trgovinu na Nvidia Shield TV-u.
 2. U okvir za pretraživanje upišite ExpressVPN.
 3. Čim se pojavi, kliknite na Instaliraj.
 4. Sada će se prikazati u odjeljku s aplikacijama.
 5. Pokrenite ExpressVPN i krenite na Opcije.
 6. Kliknite Prijava.
 7. Unesite svoje korisničko ime i lozinku, a zatim pritisnite enter.
 8. Pojavit će se popis poslužitelja.
 9. Identificirajte onoga s kojim se želite povezati.
 10. Odaberite ga klikom i pokretat ćete vezu.
 11. Pojavit će se obavijest koja potvrđuje vašu vezu.
 12. Sada ćete moći strujati videozapise putem veze.

Objašnjen VPN

Jednostavno rečeno, Virtualna privatna mreža usluga je koja omogućuje korisnicima da sakriju svoju lokaciju i potpuno sakriju svoje podatke dok su na mreži. Privatni poslužitelji na koje se korisnici povezuju nakon pretplate na VPN uslugu brinu se za sve sigurnosne potrebe i šifriranje.

Nakon što televizor Nvidia Shield uspostavi vezu s Internetom putem VPN-a, svi vaši podaci i zapisi, poput web mjesta koje posjećujete, ili kanala koje prenosite postaju privatni samo vama.

Što više poslužitelja ima broj poslužitelja, to je veći broj opcija koje korisnik mora odabrati kao točke da bi uspostavio vezu. Netko, na primjer, živi u Detroitu, ima mogućnost povezivanja na poslužitelj sa sjedištem bilo gdje u Velikoj Britaniji, a web stranice koje posjećuje bit će “prevarene” pri pomisli da je negdje u Velikoj Britaniji. Ovo jamči pristup svim web lokacijama u Velikoj Britaniji koje su ograničene u Europu i koje bi on možda želio posjetiti.

Provjera funkcionira li vaša VPN usluga dobro na vašem Nvidia Shield TV-u

Možda ćete naići na neke probleme dok koristite uslugu Nvidia Shield ili čak riskirati da budete izloženi ako vaša VPN veza ne radi kako treba. Evo što trebate učiniti da potvrdite da je sve u redu:

 1. Kroz svoj Nvidia Shield VPN pokrenite preglednik i krenite prema https://whatismyip.network/
 2. Zabilježite IP adresu koju ćete vidjeti.
 3. Pokrenite aplikaciju VPN klijenta & povežite se s jednim od njihovih poslužitelja.
 4. Čim je veza uspostavljena, vratite se na https://whatismyip.network/ i provjerite IP adresu koju sada čita.
 5. Ako vidite novu adresu, onda je sve u redu.

Najbolja NVDIA Shield TV VPN u 2018. godini – dno crta

Jedan od rijetkih alata na koji se možete pouzdati u jamčenju vaše sigurnosti na mreži je VPN usluga. Fanovi Kodija rado će čuti i da im takva usluga omogućuje upotrebu širokog spektra Kodi dodataka, bez brige o njihovom davatelju internetskih usluga ili bilo kakvim kršenjima autorskih prava.

Dok prolazite kroz razne VPN usluge na tržištu u potrazi za onom koja odgovara vašim željama, izbjegavajte platiti uslugu koju još niste isprobali. Razmislite o onima koji imaju besplatno probno razdoblje ili garanciju povrata novca unutar određenog razdoblja upotrebe, poput ExpressVPN ne. Ako na osnovu savjeta koje smo dali u ovoj recenziji pronađete ono što tražite, voljeli bismo vam javiti. Ostavite nam komentar u odjeljku ispod, a mi ćemo sigurno odgovoriti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me