Nézze meg az NFL-t a Kodi Live-en – Legjobb NFL-kiegészítők 2019/2020-ban

Így a A 2019. évi Nemzeti Labdarúgó Liga szezonja a sarkon van, és még mindig nem tudja, mi a Kodi kiegészítő, amelyet nézni fogsz. Nem hiányzik azoknak a Kodi-kiegészítőknek / streaming csatornáknak a száma, amelyek az NFL-et online közvetítik. De a probléma sokan közülük vannak földrajzilag blokkolva vannak a saját országukon kívül.

Csak annyit kell tennie, hogy megtanulja, hogyan tud közvetítse az NFL szezonot a Kodi néhány legjobb kiegészítőjén. Készítettem egy listát az összes legjobb NFL-kiegészítők megnézheti a játékokat az Amazon FireStick, PC, Mac, Android, OSMC, OpenElec vagy bármilyen más eszközön.

Hogyan nézhetem az NFL-t a Kodi Live-en - Legjobb NFL-kiegészítők 2017-ben: 2018

Hogyan nézhetem az NFL-t a Kodi Live-en – Legjobb NFL-kiegészítők 2018-ban: 2019


Szerezze be az NFL GamePass kiegészítőt a Kodi-on

Az NFL GamePass addon a legjobb választás, ha futballjátékokat nézünk a Kodi-n. Ne feledje, hogy szüksége lesz rá egy NFL GamePass előfizetés a bejelentkezési folyamaton keresztül. Rendkívül fontos, hogy tudd, hogy mielőtt mélyebben belemerül az NFL Kodi kiegészítő beállításának részleteibe..

Az NFL addon a Nemzetközi NFL GamePass verziót kínálja, amely nem érhető el az USA-n kívül. Amerikai lakosként azonban kiválaszthatja az NFL hálózatot, amely futballjátékokat kínál Önnek.

Most, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz, akkor te is nem lesz képes élő játékokat közvetíteni a Nemzetközi NFL GamePass-on. Ehelyett meg kell tennie használjon VPN-t, és csatlakozzon egyik szerveréhez az Egyesült Államokban. Az NFL GamePass bővítményt a Kodi hivatalos lerakatában találja meg. A folyamat így történik:

 1. Aktiválja a Kodi alkalmazást és válassza az „Addons” elemet.
 2. Kattintson a Csomagtelepítő ikonra a bal sarokban.
 3. Akkor, kattintson a „Telepítés a leraktárból” elemre -> Kodi kiegészítő tároló.
 4. Most, kattintson az NFL GamePass elemre -> Telepítés.
 5. Megjelenik az NFL GamePass Addon Enabled értesítése.
 6. Amint meglátja az alkalmazást, térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére.
 7. Válassza ki az ‘Addons’ fül a bal oldali oszlopból.
 8. Utána, kattintson a Videó kiegészítők elemre.
 9. Az NFL GamePass megjelenik az otthoni képernyőn.

Te is Töltse le a hivatalos Kodi NFL GamePass kiegészítőt itt majd állítsa be a kiválasztásával „Telepítés ZIP-fájlból” ahelyett „Telepítés a lerakatból.”

Az NFL GamePass Addon feloldása az USA-ban – VPN

Hacsak nem helyi amerikai ember vagy, akkor az NFL GamePass kiegészítésén keresztül nem lehet élő focimeccseket nézni. A másik lehetőség a VPN-hez való csatlakozás a jelenlegi tartózkodási helyének geo-megtévesztése. Ezzel megakadályozza a tartalomszolgáltatókat a valódi földrajzi helyzet észlelése. VPN segítségével csatlakozhat bármely ország szerveréhez és megszerezheti az ország IP-címét. Így fogsz jutni hozzáférhet mindenféle tartalomhoz a kívánt országból. Itt található néhány olyan szolgáltatás, amelyet VPN használatával érhet el a Kodi segítségével.

 • A Kodi kiegészítők feloldása: Néhány Kodi kiegészítés nem használható az adott régiókon kívül. De ha csatlakozik egy VPN szerverhez, akkor megkerüli a kiegészítőkre előírt korlátozásokat.
 • Bypass ISP fojtószelep: A legtöbb esetben az internetszolgáltató fojtja a kapcsolatot, ha sok sávszélességet fogyaszt. Ha VPN-kiszolgálóhoz csatlakozik, akkor már nem kell ezzel aggódnia.
 • Rendkívüli adatvédelem: A titkosítási folyamatoknak köszönhetően az Ön adatai biztonságosak és védettek a harmadik fél szimatolása és a rosszindulatú támadások ellen.
 • VPN alkalmazások: Könnyen beállíthat VPN-kapcsolatot a felhasználóbarát VPN-alkalmazások segítségével a PC-n, Mac-en, Androidon, iOS-en és FireStick-en.

ExpressVPN remek VPN lenne, ha a Kodi-vel használnád. Ajánlom az ExpressVPN-t gyors szerverhálózat ami azt jelenti kiváló streaming tevékenységekhez. A cég biztosítja 30 napos pénz-visszafizetési garancia Ha nem túl elégedett a szolgáltatásokkal, akkor mindig visszatérítést kaphat. 

NFL csapatok 2019/2020

AFC
KELETI
 Buffalo számlák
 Miami Dolphins
 Új-angol hazafiak
 New York Jets
ÉSZAKI
 Baltimore Ravens
 Cincinnati Bengals
 Cleveland Browns
 Pittsburgh Steelers
DÉLI
 Houston Texans
 Indianapolis Colts
 Jacksonville Jaguars
 Tennessee Titans
NYUGAT
 Denver Broncos
 Kansas City vezetõi
 Los Angeles-i töltők
 Oakland Raiders menetrend
NFC
KELETI
 Dallas Cowboys
 New York-i óriások
 Philadelphia Eagles
 Washington Redskins
ÉSZAKI
 Chicago Bears
 Detroit oroszlánok
 Green Bay Packers
 Minnesota Vikings
DÉLI
 Atlanta Falcons
 Carolina Panthers
 New Orleans-i szentek
 Tampa Bay Buccaneers
NYUGAT
 Arizonai bíborosok
 Los Angeles Rams
 San Francisco 49ers
 Seattle Seahawks

Patak NFL 2019 a Kodi-on – Legjobb NFL kiegészítések

Ez mindenki! Most élvezheti a labdarúgást a saját otthonának kényelme alapján, a Kodi legjobb NFL kiegészítéseivel. Vannak nem hivatalos Kodi-kiegészítők is, amelyek élő futball-patakokat is közvetítenek, de a streaming minősége általában nagyon gyenge. Jogi bajba kerülhet is azok használata miatt.

Az útmutató elolvasása után szeretném tudni a gondolatait az egész folyamatról. Kommentáld az alábbiak szerint melyik kiegészítőt gondolod a legjobban az NFL külföldi streamingjeire.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me