Top 5 Kodi VPN 2020. Vodič za pregled

Top 5 Kodi VPN-a u 2017. godini

Top 5 Kodi VPN-a u 2020. godini

Zašto biste trebali koristiti VPN s Kodi-jem?

Ključno je koristiti VPN s Kodi-jem. Zašto? Dobro. uglavnom zbog toga geografski ograničenja. Dopustite mi da objasnim. Većina kanala za strujanje poput BBC iPlayer ili HBO Idi su geo blokirani izvan svojih regija, a to su Velika Britanija i SAD. Stoga, pokušaj pristupa njima izvan ovih regija rezultirat će samo jednim: a poruka o pogrešci lokacije.

Međutim, virtualnom privatnom mrežom možete sve to izbjeći. VPN je alat koji može zaobići geo-ograničenja po preusmjeravanje vašeg internetskog prometa. Možete ga koristiti povežite se s udaljenom mrežom u inozemstvu. Nakon što to učinite, vaš VPN će se automatski sakrij svoju IP adresu i promijenite ga u novu iz zemlje koju ste odabrali.

Ovaj vam postupak omogućuje da deblokirate željene kanale jer će oni misliti da ste unutar njihove zone gledanja. Nadalje, VPN-ovi kriptirajte svoj promet, što znači da nitko ne može vidjeti što radite na mreži.

Cijeli ovaj proces će zaštitite svoju internetsku privatnost i sigurnost, posebno u slučaju bujica dodataka. Ove web stranice više neće bilježiti vašu stvarnu IP adresu, što znači vaš će internetski identitet ostati prikriven. To će vas zaštititi od vlasnika autorskih prava.

Kako instalirati VPN na svoj Kodi

Ako imate VPN, ne morate se brinuti internetska ograničenja, kršenja sigurnosti ili narušavanje privatnosti.

 • Jednostavno odaberite pouzdanu VPN uslugu i pretplatite se na nju. Zatim preuzmite i instalirajte aplikaciju da je postave na svoj iPad, iPhone, Mac, PC, Raspberry Pi, Linux ili Android TV Box.
 • Morat ćete instalirati VPN uslugu na usmjerivač Ako to koristite Kodi na Apple TV, Amazon Fire TV Stick ili Chromecast. Učiniti to je prilično jednostavno, da budem iskren, jer postoji puno vodiča i priručnika koji će vam pomoći.
 • Vi također možete učiniti ono što sam učinio i postaviti virtualni usmjerivač na vašem PC / Mac. Onda, samo dijelite VPN vezu sa svim ostalim uređajima za streaming.
 • Određeni davatelji internetskih usluga zabranjuju web lokacije poput WatchFree, Putlocker i Afdah. Međutim, možete ih deblokirati VPN-om i istovremeno zadržati svoj identitet skrivenim. Nitko neće znati da ste to vi.
 • Instaliranje VPN-a na vaš uređaj ili platformu omogućava vam čuvajte svoju privatnost na mreži i izbjegavajte geo blokove.

Top 5 Kodi VPN usluga u 2020. godini

Nekoliko je čimbenika koji određuju koji je VPN bolje koristiti s Kodi-jem. Kasnije ću opisati te faktore, ali prvo, ovdje je najboljih 5 VPN-a koje možemo koristiti s Kodi-jem. Svi su detaljno testirani i pregledani.

Kao što vidiš, ExpressVPN na vrhu je popisa vrhunske usluge Kodi VPN. Evo popisa najboljih VPN-a na koje smo bili posebno impresionirani.

ExpressVPN – najbolji kodi VPN 2020 pregled

ExpressVPN - Top 5 Kodi VPN 2017 pregled

ExpressVPN – Top 5 Kodi VPN 2020 pregled

Je li netko rekao najbolje VPN-ove? Dobro onda ExpressVPN mora biti na tom popisu. Tvrtka nudi svojim korisnicima vrhunske prednosti poput velika mreža poslužitelja (3.000 poslužitelja u 94 zemlje) i jake značajke zaštite i privatnosti (uključujući AES 256-bitnu enkripciju i pravila bez dnevnika). To je jedan od najvećih VPN brendova danas, pogodan za zaobilazeći geo blokove i zaobilazeći internetsku cenzuru.

Više značajki:

 • 24/7 korisnička podrška.
 • Više od 130 različitih VPN lokacija širom svijeta.
 • Mogućnost pristupa svim Netflix knjižnicama, čak i američkoj verziji.
 • Tri istodobne VPN veze.
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca.

IPvanish – Top Kodi VPN 2020 pregled

IPVanish - Top 5 Kodi VPN 2017 pregled

IPVanish – Top 5 Kodi VPN 2020 pregled

IPVanish jedan je od najboljih VPN brandova u tom poslu zahvaljujući nizu izvanrednih značajki.

Prvo, tvrtka provodi a politika bez zapisnika, što znači da ne pohranjuje vaše mrežne aktivnosti ili podatke. Ovo je vrlo važna značajka na koju biste trebali paziti, jer vaš pružatelj usluga treba poštivati ​​vašu privatnost, a ne pratiti što radite.

Drugo, omogućava vam testiranje njegovih usluga prije nego što se potpuno obvežete s tvrtkom 7-dnevna garancija povrata novca. Ako vam se kraj ne sviđa, novac možete vratiti bez problema.

Treće, uvijek biste trebali imati na umu mrežu poslužitelja vašeg VPN-a. IPVanish ima veliki broj poslužitelja diljem svijeta. To jamči da možete pristupiti gotovo bilo kojem kanalu u svijetu. Štoviše, vaš bi pružatelj uvijek trebao pružati izvrsne stope brzine tako da ne nailazite na probleme s međuspremnikom tijekom strujanja svojih omiljenih emisija.

I posljednje, ali ne najmanje bitno, IPVanish je optimiziran za Kodija, što ga čini savršenim oblikom. Zbog toga njegov učinak s media playerom može nadmašiti ostale VPN marke.

StrongVPN – Top Kodi VPN 2020 pregled

StrongVPN - Top 5 Kodi VPN 2017 pregled

StrongVPN – Top 5 Kodi VPN 2020 pregled

30-dnevno jamstvo povrata novca

Još jedan solidan izbor koji možete uzeti u obzir je StrongVPN. Može deblokirajte Netflix SAD i UK iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Međutim, ako ga dublje pogledate, vidjet ćete da ovaj davatelj ne nudi toliko značajki kao neki njegovi kolege..

Ali tamo gdje nedostaju usluge, nadoknađuje cijene. Mjesečna pretplata za StrongVPN je $ 10.00, dok možete uštedjeti 42% ako se pretplatite na godišnju uslugu, što košta $ 69,99 (5,83 USD mjesečno).

Pros:

 • Pristup američkim i britanskim Netflixima iz inozemstva.
 • Niska cijena.
 • Besplatna usluga Smart DNS proxyja.

Cons:

 • Neusaglašenost kada su u pitanju serveri (neki su bili spori, a neki nisu radili).
 • Samo 5-dnevno razdoblje povrata novca.
 • OpenVPN dostupan samo na odabranim poslužiteljima.

VyprVPN – najbolji kodi VPN 2020 pregled

VyprVPN - Top 5 Kodi VPN 2017 pregled

VyprVPN – Top 5 Kodi VPN 2020 pregled

Što je to s Kinom i velikim zidinama? Ok, tako da je jedno od njih povijesno čudo koje mnogi smatraju jednim od novih sedam svjetskih čuda. Ali drugo je samo neugodno. Govorim o Velika cenzura vatrozida sustav, naravno.

Ovaj vatrozid drastično ograničava vaš pristup internetu ako se ikada nađete u kontinentalnoj Kini. Popularne web stranice poput YouTube, Netflix, Instagram, Facebook, i još mnogo toga su sve žrtve ovog sustava. Drugim riječima, oni su blokirani.

Srećom, VyprVPN razvio je nešto što se naziva “kameleon”, prikriveni sustav dizajniran da ubije ovog kineskog zmaja. Ovaj je dobavljač obavezan ako živite u Kini jer je to najbolji način da se zaobiđete Veliki firewall.

Zapravo, VyprVPN bi bio puno viši na našem popisu u Top 5 Kodi VPN-a da nije bilo njegove nulte tolerancije prema bujici.

Pros:

 • Vrlo brzi poslužitelji u 36 zemalja.
 • Sustav „kameleon“.

Cons:

 • Nema bujica.

NordVPN – Top Kodi VPN 2020 vodič

NordVPN - Top 5 Kodi VPN 2017 pregled

NordVPN – Top 5 Kodi VPN 2020 pregled

VPN početnici vjerojatno želite jednostavnu VPN aplikaciju instalirati na svoj uređaj, nešto što nije baš komplicirano za upotrebu. Ako je to slučaj, nećete naći ništa bolje od toga NordVPN. Njegova aplikacija za PC, Mac, Android, iPhone i iPad jedan je od najboljih koje sam ikad koristio.

Preuzimanje i instaliranje aplikacije na vaš uređaj potrajat će samo nekoliko minuta, bilo da se radi o web mjestu NordVPN ili trgovini aplikacija. I baš poput ExpressVPN-a, ovaj pružatelj usluge nudi i Politika povrata od 30 dana, što bi vam trebalo dati dovoljno vremena za testiranje njegovih usluga.

Pros:

 • Sjajne VPN aplikacije.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.
 • Dvostruki VPN.
 • VPN poslužitelji u oko 57 zemalja.

Cons:

 • Neki su serveri bili relativno spori, ali većina je bila vrlo brza.

Kako instalirati VPN na FireStick

U slučaju da se registrirate pomoću IPVanish-a, slijedite donji vodič kako biste instalirali IPVanish VPN aplikaciju na svoj FireStick.

Najboljih 5 Kodi VPN-a za 2020. godinu

U vrijeme kada Internet nadzor i špijuniranje na mreži sve je uvijek važno, ne može se naglasiti važnost upotrebe VPN-a. Bilo da upotrebljavate svoj Kodi, pregledavate web ili čak provjeravate pretinac pristigle pošte. Nikad ne znate jesu li vaš ISP ili vladine agencije prisluškivanje na tebi. Stoga, da biste sklonili te promukle oči, pazite da koristite a VPN usluga koja poštuje vaše privatnost na mreži.

Da li smatrate ovaj vodič korisnim? Molimo, podijelite svoje misli s nama u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me