TVAddons se vratio na mreži – Fusion Returns

U posljednjih nekoliko dana pojavile su se velike vijesti. TVAddons se vratio na mrežu. Kodijevo najpoznatije spremište treće strane vratilo se pod novom domenom. Nakon što se TVAddons misteriozno ugasio prije nekoliko tjedana, sada je ponovno na mreži, iako pod novom domenom. Umjesto TVAddons.ag, vlasnik web lokacije sada koristi TVAddons.co. Čini se da nekoliko kanadskih tvrtki tuži TVAddons zbog navodne nezakonite distribucije programskih dodataka Kodi. Više o tome u nastavku.


TVAddons se vratio - Fusion se vraća

TVAddons se vratio – Fusion se vraća

TVAddons se vratio

TVAddons je otišao izvan mreže još u lipnju. Nitko uistinu nije znao pravi razlog iza iznenadnog nestanka, ali bilo je mnogo nagađanja da je američka tužba glavni faktor iza gašenja. Sada, gotovo dva mjeseca kasnije, konačno se otkriva istina. Prema TorrentFreak-u, gašenje TVAddons-a nije imalo nikakve veze s američkom akcijom i sve veze s odvojenom tužbom podnesenom u Kanadi. Ukupno 18 glavnih dodataka detaljno je obuhvaćeno pritužbom, uključujući 1Channel, Exodus, Phoenix, Stream Svi izvori, SportsDevil, cCloudTV i Alluc, nabrojati nekoliko. Kanadske tvrtke koje stoje iza nove tužbe su Bell Canada, Bell ExpressVu, Bell Media, Videotron, Groupe TVA, Rogers Communications i Rogers Media.

Što sada?

Adam Lackman, vlasnik TVAddonsa rekao je TorrentFreaku da nema drugog izbora nego da se bori s telekomunikacijskim kompanijama, jer to ne učini, rezultiraće gubitkom neispravne presude. U nadi da će dobiti financijsku podršku, pokrenuo je kampanju za prikupljanje sredstava kao i novu verziju web stranice koju možete posjetiti na TVAddons.co.

Što to znači za Kodi korisnike koji koriste Fusion?

Pravna pritužba tvrdi da „Oko 40 milijuna jedinstvenih korisnika koji se nalaze širom svijeta aktivno koriste Addons za vrijeđanje koje svaki mjesec hostuje TVAddons, a otprilike 900.000 kanadskih kućanstava koristi dodatke koji vrijede za pristup televizijskim sadržajima. Količina korisnika dodataka koji vrijeđaju TVAddons koji krše stalno se povećava. “

Nije točno poznato kako su kanadske tvrtke došle do tih brojeva. Međutim, sa sigurnošću možemo pretpostaviti da oni i ostali neprestano prate Kodijeve korisnike koji koriste neslužbene dodatke za gledanje “piratskih” filmova, TV emisija i prijenosa uživo na svojim uređajima FireStick, PC, Mac i Android.

Kanadska tužba također tvrdi da su TVAddons prenijeli TV emisije zaštićene autorskim pravima, uključujući Igra prijestolja, Zatvorska provala, Teorija velikog praska, Amerika ima talent, i dalje u korak sa Kardashianima i mnoge druge za javnost kršeći autorska prava.

Kako ostati na sigurnoj strani prilikom upotrebe dodataka treće strane?

Izuzetno je važno korištenje VPN-a kad god strujirate sadržaj na Kodi-ju. Na taj način možete sakriti svoju stvarnu IP adresu i spriječiti da provajderi internetskih usluga kao i parovi za autorska prava špijuniraju ono što radite na mreži. Sav vaš internetski promet bit će sigurno šifriran nakon što se povežete s VPN poslužiteljem. Evo što trebate učiniti.

 1. Idi preko ExpressVPN i prijavite se za VPN račun.
 2. Preuzmite / instalirajte VPN softver na svom Kodi uređaju.
 3. Nakon otvaranja VPN aplikacije, spojite se na VPN poslužitelj.
 4. Na kraju, otvorite Kodi i gledajte bilo koji film, TV emisiju ili prijenos uživo potpuno anonimne.

ExpressVPN su najbolja Kodi VPN usluga koju možete koristiti za anonimno strujanje sadržaja iz neslužbenih dodataka na Kodi-ju. To je uglavnom zbog toga što su njihove VPN aplikacije optimizirane za rad sa Kodi-jem. Međutim, možete se prijaviti i kod drugih pružatelja VPN-a.

Kako instalirati novo Fusion spremište

U slučaju da na Kodi 17.3 Krypton želite instalirati novi Fusion repo, slijedite ove korake.

 • Prvo što trebate učiniti nakon lansiranja Kodi Krypton je kliktanje na postavke Ikona u gornjem lijevom kutu.
 • Zatim, idite na Postavke sustava -> Stručna razina -> addons.
 • Obavezno uključite ‘Nepoznati izvori.’ Inače nećete moći instalirati dodatke drugih proizvođača.
 • Kada se pojavi okvir upozorenja, kliknite ‘Da’.
 • Vratite se na početni zaslon Kodi i kliknite ikonu “Postavke”.
 • Odavde idite na Upravitelj datoteka -> Dodajte izvor.
 • Odaberite None, a zatim upišite sljedeću stazu bez navodnika „Http://fusion.tvaddons.co”.
 • Dajte mu naziv “Fusion” i kliknite “OK”.
 • Na početnom zaslonu Kodi odaberite Dodaci.
 • Klikni na Ikona alata za instalaciju paketa u gornjem lijevom kutu.
 • izabrati “Instaliraj iz Zip datoteke” -> fuzija -> Kodi Repos -> Engleski
 • Odaberi repository.xbmchub-x-x-x.zip i instalirajte ga.
 • Pričekajte dok ne vidite obavijest o omogućenom spremištu TVAddons.
 • Sada odaberite Instalirajte iz spremišta.
 • izabrati TVAddons.co skladište dodataka da ga otvorim.
 • Kliknite na Video dodaci -> USTVNow Plus i pritisnite instalacija.
 • Pričekajte dok ne vidite USTVNow Plus Addon Omogućeno obaveštenje.
 • Vratite se na početni zaslon Kodi i na lijevoj koloni odaberite karticu “Addons”.
 • Svi video dodaci koje instalirate, uključujući USTVNow Plus, pojavit će se ovdje.

TVAddons se vratio – završne misli

U usporedbi s tisućama dodataka treće strane, samo je nekoliko dodataka uključeno u novo spremište TVAddonsa. Možete pogledati slijedeći vodič za instalaciju iznad. Ali zapamtite da ne preuzimate nepotrebne rizike. Uvijek se povežite s VPN poslužiteljem prije upotrebe Kodi-ja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map