A legjobb intelligens DNS-proxy az American Netflix számára

A legjobb intelligens DNS-proxy az American Netflix számára - Oldja fel az USA Netflix blokkolását külföldön


A legjobb intelligens DNS-proxy az American Netflix számára – Oldja fel az USA Netflix blokkolását külföldön

 • Intelligens DNS-proxy – az előnyök
 • A legjobb intelligens DNS-szolgáltatások
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
  5. Unlocator
 • Intelligens DNS-alternatíva
 • A legjobb intelligens DNS-proxy az American Netflix számára – Végső gondolatok

Az intelligens DNS előnyei

Mielőtt elmélyülnénk az intelligens DNS-ben, tudnunk kell, mi a DNS-kiszolgáló. A domain névrendszer olyan, mint egy telefonkönyv, amely a böngészőjében megadott URL-eket IP-címekké alakítja. Lehet, hogy nem tudja ezt, de a számítógépek nem kommunikálnak betűkkel, mint mi, számjegyekkel működnek – IP-címek. Miután beírta a webhely nevét, számítógépe elküldi egy DNS-kiszolgálóra, ahol megváltoztatja az IP-jét. Ezután visszakerül a készülékére, ahol az oldal betöltődik. Ez az.

A streaming csatornák másodpercen belül meg tudják határozni a helyét. Ha nem tartózkodik a lefedettségük területén, akkor a helyszínen elzáródnak. Ahol Intelligens DNS bejön. Megváltoztatja a tartózkodási helyét úgy, hogy úgy tűnik, hogy a csatornához fér hozzá a régiójában. Ez becsapja, hogy teljes hozzáférést nyújtson tartalmához.

Az Intelligens DNS-proxy az internetforgalom azon részét közvetíti, amely csak azért releváns, hogy máshol jelenjen meg. Minden más érintetlen marad, beleértve az Ön IP-címét. Más szavakkal, megváltoztatja az URL-ek azon részét, amely segít meghatározni a tényleges helyét. Végül, amikor az intelligens DNS-t konfigurálja az eszközén, akkor bármilyen csatornát képes streamálni.

Sőt, az intelligens DNS-szolgáltatások közismertek, hogy fenntartják a streaminghez való tökéletes sebességet. Nem is említve, hogy amikor földrajzilag blokkolt tartalmakat ér el, akkor továbbra is megnézheti a helyi csatornáit.

Mielőtt elkezdenénk a felülvizsgálatunkat, engedjék meg, hogy rávilágítson az intelligens DNS-szolgáltatásokra, amelyeket az American Netflix számára használhatunk.

Az intelligens DNS konfigurálása az eszközön

A folyamat nagyon egyszerű. Telepítési útmutatókat talál a szolgáltatója webhelyén, a használt készüléktől függően. Megmutatom egy példát arra, hogyan lehet megváltoztatni a DNS-t a Mac rendszeren, hogy kicsit elképzelést kapjon a konfigurációs technikáról. Így teheti meg ezt:

 1. Először regisztráljon egy intelligens DNS-szolgáltatásra, például Unlocator.
 2. Miután létrehozott egy fiókot, lépjen a Saját fiók oldalra.
 3. Megkapják a munka elvégzéséhez szükséges DNS-beállításokat.
 4. Most menjen a rendszerbeállításokhoz.Beállítások Mac
 5. Kattintson a Hálózat elemre.Válassza a Hálózat lehetőséget
 6. Válassza ki a Wi-Fi vagy az Ethernet hálózatot, a használt módszertől függően. Leginkább a Wi-Fi.
 7. Érintse meg a Speciális elemet.Haladó beállítások
 8. Most nyomja meg a DNS-t.
 9. Az „ablak” bal alsó sarkában található „+” jel. Kattintson rá.
 10. Írja be a Unlocator által biztosított DNS-beállításokat, és nyomja meg az Alkalmaz gombot.
 11. Sikeresen megváltoztatta a DNS-beállításait.

A legjobb intelligens DNS-szolgáltatás az American Netflix számára

A piacon olyan neveket találhat, mint az Overplay, a Getflix, az Unblock-US, a SmartyDNS és az UnoTelly. Őszinte legyek, ezek a szolgáltatások nagyon jók. Hiányzik azonban a listánkban szereplőké. Ki kell választania egy intelligens DNS szolgáltatást, amely biztosítja a tökéletes Netflix streaming élményt. Nem csak ezt, hanem ha bajba kerül, akkor a választott szolgáltatásnak képesnek kell lennie arra, hogy úgy vagy úgy javítsa. Mindazonáltal itt vannak a teteje Intelligens DNS-szolgáltatások az American Netflix számára.

ExpressVPN

ExpressVPN áttekintés

ExpressVPN az iparág egyik legfontosabb VPN-szolgáltatója. Kíváncsi lehet, miért van egy VPN a listánkban, amikor az intelligens DNS-szolgáltatásokra terjedünk ki. Nos, a listánkban szereplő nevek többsége VPN, amelyek valóban kiemelkedő intelligens DNS-proxyt kínálnak. Vegye figyelembe az ExpressVPN-t, és nem csak a világ több mint 2000 szerverét kínálja, hanem a legújabb biztonsági technológiával is védi készülékeit.

Másrészt, intelligens DNS funkciója – a MediaStreamer – jobb, mint a legtöbb tiszta DNS-proxy. Ez lehetővé teszi a csatornák százaihoz való hozzáférést, függetlenül attól, hogy hol vannak. A hivatalos weboldalukon elérhető tucatnyi konfigurációs útmutatónak köszönhetően nagyon könnyű beállítani. Még akkor is, ha nem vagy szakértelem, könnyen navigálhat.

Ha még többet keres, nézd meg ezt a teljes képet ExpressVPN áttekintés.

NordVPN

NordVPN áttekintés

Hozzáférés az amerikai Netflix kedvelőinek egy darab sütemény, amikor egy olyan szolgáltatóra vonatkozik, mint például NordVPN. A VPN azon kevés szolgáltatók egyike, akik megkerülhetik a Netflix VPN blokkjait. Ráadásul a VPN szolgáltatás az egyik legbiztonságosabb. Dupla VPN-t kínál, ahol az adatokat egy szerver helyett két szerveren továbbítja. Ily módon dupla titkosítást kap a forgalmán, hogy megvédjen mindenféle számítógépes fenyegetéstől.

Most beszéljünk az intelligens DNS-szolgáltatásukról, a SmartPlay-ról. Könnyedén beléphet a Netflix amerikai katalógusába, bárhol is lehet. Csak néhány DNS-módosítás az eszközén, és azonnal lejátszani fogja.

Abban az esetben, ha azon tűnődött, vajon az intelligens DNS biztonságos-e vagy sem, mindig használhatja a CyberSec-t tartalmazó VPN-szolgáltatást. Ily módon a készülék védve lesz a vírusok, rosszindulatú programok és bármilyen rosszindulatú szoftver ellen.

Ha többet szeretne megtudni erről a VPN-ről, tekintse meg a NordVPN áttekintés.

BulletVPN

BulletVPN áttekintés

BulletVPN egy új VPN-szolgáltató, tisztességes szerverhálózattal. Több mint 50 szervert talál, amelyek szétszórva vannak több mint 30 országban szerte a világon. A többivel összehasonlítva ez kevés szerver. Ennek ellenére hozzáféréssel rendelkezik a Netflixhez, annak ellenére, hogy a csatorna mindent megtesz a VPN-k blokkolására.

A BulletVPN páratlan sebességet kínál, ami kritikus tényező az adat-nehéz streaming szolgáltatások megfontolásakor – gondoljon HD videóra. Ezért feliratkozhat a Netflix HD tervére anélkül, hogy aggódnia kellene a pufferolással kapcsolatos problémák miatt. Ez a VPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál. Tehát kipróbálhatja szolgáltatásait, és visszatérítheti pénzét, ha az nem felel meg az elvárásainak.

Ez a VPN szolgáltató bekerült a listánkba, mert tartalmazza az ingyenes DNS-proxyt is. Több tucat csatorna feloldására képes lesz, tekintet nélkül a lefedettség területére. Csak kövesse a weboldalon található útmutatásokat, és bárhol is nézheti az USA Netflixét. További információkért lásd a A BulletVPN teljes áttekintése.

SurfShark

SurfShark VPN áttekintés

SurfShark VPN áttekintés

Korlátlan eszköz. Ez az első dolog, amely felhívja a figyelmet, amikor kijelentkezik SurfShark. Ez a VPN szolgáltató nagyon jó benyomást kelt, amikor megnézi a webhelyüket. Barátságos ügyfélszolgálatot és több mint 800 szervert kínálnak 50 országban.

Mint már említettem, korlátlan számú eszközön használhat VPN-kapcsolatot egy fiókot használva. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet a legjobb szolgáltatók nem kínálnak a felhasználók számára.

Nemrégiben ez a VPN elindította az intelligens DNS szolgáltatást, ami azt jelenti, hogy olyan csatornákhoz férhet hozzá, mint például az American Netflix, anélkül, hogy a titkosítás miatt alacsony internetes sebességgel kellene átmennie. De még VPN-ként is egyike volt azoknak a kevésnek, akik képesek voltak feloldni az USA Netflix blokkolását külföldön.

Ezért ez a VPN olyan sok szerver tiszteletet szerzett, akik eleinte kételkedtek az újonnan jövevényen. Ezen felül kínálnak könnyen használható alkalmazásokat a Windows PC, Mac, Android és iOS rendszerekhez. Ha többet szeretne tudni, itt van A SurfShark teljes beszámolója.

Unlocator

Unlocator áttekintés

Unlocator egy dán intelligens DNS szolgáltatás, amelyet a Linkwork üzemeltet. Teljesen intelligens DNS szolgáltatás voltak, amíg VPN szolgáltatást nemrégiben hozzáadtak. Intelligens DNS-nek köszönhetően a Netflix régióját oda-vissza kapcsolhatja. Egy Netflix-fiókkal megteheti hozzáférhet az USA Netflixhez az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában, Németországban és másutt külföldön.

Ha úgy gondolja megváltoztatja a készülékek DNS-ét kicsit félelmetes lehet, a Unlocator rendelkezik videók és beállítási útmutatók az összes streaming eszközhöz hogy segítsen. Csak a forgalom egy részét irányítja. Ezért nulla internetes sebesség veszteség tapasztalható meg.

Több mint 230 csatorna, A Unlocator rendelkezik a fel nem blokkolt streaming szolgáltatások legnagyobb listájával. A listájuk tartalmazza Netflix, WWE Network, Hulu, Vudu, Sling TV, BBC Iplayer, HBO GO, CBS All Access.

az ingyenes 7 napos próbaverzió azt jelentette, hogy nincs mit veszíteni. Ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom őket. Számos okból lenyűgözött a szolgáltatásuk. A Unlocator DNS-kódjai minden streaming eszközön működnek. Feloldhatja az American Netflix blokkolását Android, iOS, PC, Mac, Xbox, PS4, Chromecast, Apple TV, Fire TV és Roku eszközökön..

A Unlocator intelligens DNS-szolgáltatása nem változtatja meg az Ön IP-címét. Így továbbra is hozzáférhet minden helyi webhelyhez és online szolgáltatáshoz. Nézd meg A Unlocator áttekintése és adjon neki tesztvezetést, ha akar.

VPN az American Netflix számára – Intelligens DNS-alternatíva

Néhány internetszolgáltató használja DNS-eltérítés vagy átlátszó proxy (Mexikó, Thaiföld és Szingapúr). Használhat olyan VPN szolgáltatót, mint a ExpressVPN “30 napig nincs kérdés feltett pénz-visszafizetési garancia” Az intelligens DNS helyett a Netflix külföldi országainak feloldásához. A VPN használata növeli a biztonságot, tehát két kígyót fog megölni.

Az amerikai Netflix blokkolását csak az amerikai szerverre kattintva szabad feloldani. Ezt követően kap egy amerikai IP-címet, amely lehetővé teszi a Netflix amerikai könyvtárának bejutását. Ne felejtsük el, hogy a listán szereplő összes VPN jól működik a Netflix-szel, tehát ne menjen és válasszon egy ingyenes szolgáltatást.

Néhányan jobban érdekli az online biztonságot, mint a streaming-et. Ezért használnak VPN szolgáltatást. Az intelligens DNS biztonságos? Nos, ez nem ad kiegészítő védelmi réteget, de veszélyezteti az Ön adatait? Ez olyan, mintha VPN nélkül fér hozzá az internethez, ez minden. Ez önmagában nem árt.

A legjobb intelligens DNS-proxy az American Netflix számára – Összegzés

A Netflix egyes országokban kínált szolgáltatásai teljesen különböznek attól, amit az Egyesült Államok felhasználói számára kínálnak. Minden országnak megvan a saját tartalmi katalógusa. De miért választana valaki egy kis katalógust, ha megkaphatja a legnagyobbat? Csak annyit kell tennie, hogy konfigurálja az intelligens DNS-t az egyik szolgáltatás segítségével, amelyet ebben a felülvizsgálatban tárgyaltunk, és kész. Ha azt szeretné ellenőrizni, hogy működött-e vagy sem, keresse meg a Star-Crossed – CW sorozat elemet. Ha megtalálta, akkor sikeresen feloldotta az USA Netflix feloldását a régiójában.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me