Általános Netflix problémák hibák – Hogyan javítsunk ki

A Netflix az egyik legjobb globális streaming szolgáltatás. A Netflix jelenleg több mint 55 országban érhető el, és tervbe vették az új területekre való kiterjesztést 2016-ban. Ugyanakkor, akárcsak minden online szolgáltatás, a Netflix streamingjeivel hasonlóan problémákba ütközhet. Lehet, hogy pufferelési sebességek, bejelentkezési problémák, régióváltás vagy a leggyakoribb Netflix-probléma „A Netflix le”. Ebben a súgóban megtalálható a leggyakoribb Netflix problémák javítása iPhone, iPad, Android, Smart TV, PC, Mac, Roku, Xbox, Playstation, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV vagy Blu-ray lejátszó.

Általános Netflix problémák és azok kiküszöbölése

Általános Netflix problémák és azok kiküszöbölése

6 leggyakoribb Netflix probléma – A Netflix nem működik?

 • „Sajnáljuk, nem sikerült elérnünk a Netflix szolgáltatást. Kérjük, próbálkozzon később újra, vagy látogasson el a www.netflix.com webhelyre. ”
 • A Netflix nem érhető el.
 • Nem lehet csatlakozni a Netflixhez.
 • A Netflix nem érhető el.
 • Android hiba: A kapcsolat sikertelen.

1. Általános Netflix problémák: Hogyan változtassuk meg a Netflix régiókat?

Az egyik leggyakoribb kérdés, amelyet felteszek a Netflix kapcsán, az, hogy miként lehet váltani a Netflix régiókat. Míg az amerikai Netflix a legjobb a hatalmas film- és tévéműsor-könyvtárának köszönhetően, minden Netflix-régió más tartalommal rendelkezik, mint a túlnéző. Nagyszerű, hogy egy Netflix-fiókot használhat, és megváltoztathatja a kívánt Netflix-régiót. Nak nek feloldása USA, Egyesült Királyság, Kanada Netflix, kövesse e két módszer egyikét.

 • Intelligens DNS: Nak nek feloldja az American Netflix blokkolását az USA-n kívül Például be kell becsapnia a Netflixet arra gondolva, hogy az Egyesült Államokban található. Az intelligens DNS lehetővé teszi ezt. Az olyan intelligens DNS proxy szolgáltatás, mint például a Unlocator, lehetővé teszi a hozzáférést 25 különböző Netflix régió az összes streaming eszközén. Az ingyenes, 7 napos próbaverziónak köszönhetően kipróbálhatja Unlocator ingyen, hitelkártya nélkül.
 • VPN: Az USA Netflix blokkolásának másik megoldása egy VPN, a Virtual Private Network rövidítése, amely lehetővé teszi szerezzen amerikai IP-címet az USA-n kívül. Így úgy tűnik, hogy az összes forgalom az USA-ból származik. Feloldhatja az összes amerikai adatfolyam-csatornát, beleértve a Netflix-et is, olyan VPN-szolgáltatóval, mint a ExpressVPN.

A Netflix film- és TV-műsor címe régiónként elérhető

Netflix film & TV-műsor címe régiónként elérhető

2. Általános Netflix problémák: Hogyan javítsuk ki a Netflix streaming problémákat?

A lelassítja az internetkapcsolatot eredményezhet rossz minőségű videó és így kellemetlen Netflix streaming élmény. Ha a Netflix-en nézett videó van pufferelés néhány percenként követheti az alábbi megoldásokat, hogy megoldja az ügyet.

 • Állítsa le a más eszközökön végrehajtott letöltéseket.
 • Indítsa újra a streaming eszközt.
 • Indítsa újra a modemet / útválasztót.
 • Ha lehetséges, lépjen közelebb az útválasztóhoz.
 • Csatlakoztassa a streaming eszközt az útválasztóhoz vezeték nélküli kapcsolat helyett Ethernet kábellel. Ez a megoldás csak akkor alkalmazható, ha az eszköz rendelkezik Ethernet porttal.

Az internetes sebességet a webhelyek felkeresésével is mérheti SpeedTest.net. A megfelelő Netflix streaminghez legalább 2 MB / s vagy annál nagyobb letöltési sebességre van szüksége.

3. Általános Netflix problémák: Hogyan javítsuk ki a Netflix csatlakozási problémát?

Bizonyos esetekben csatlakozási problémák miatt egyáltalán nem jelentkezhet be a Netflixbe, és semmilyen videót nem streamíthet. A Netflix hibakódok, amelyek kezdődik UI, AIP, vagy NW általában a kapcsolat problémáját jelzik. Ha ilyen probléma merül fel, ellenőrizze, hogy a streaming-eszköz megfelelően csatlakozik-e az útválasztóhoz, és hogy van-e internetkapcsolata. Egy egyszerű ellenőrzést elvégezhet a böngésző megnyitásával vagy más streaming csatorna használatával. Válthat az LTE / 4G / 3G mobil internetről a WiFi internetkapcsolatra is. Mindig ellenőrizze, hogy a legújabb Netflix alkalmazás verziót használja-e.

4. Általános Netflix problémák: Hogyan javítsuk ki a „Too many users” Netflix hibát

A ‘Túl sok felhasználó’ hiba azt jelzi, hogy megosztja másokkal a Netflix jelszavait. Korlátozott, hogy hány ember használhatja egyszerre ugyanazt a Netflix-fiókot. Amikor eléri a maximális összeget, a Netflix a következő hibaüzenetet jeleníti meg: „Netflix-fiókod egy másik eszközön van használatban. Kérjük, hagyja abba a lejátszást más eszközökön a folytatáshoz. További információkért keresse fel a Netflix.com/help webhelyet. ”Így állíthatja be ezt a problémát.

 • Jelentkezzen be Netflix-fiókjába.
 • A Beállítások alatt válassza a „Kijelentkezés az összes eszközről” lehetőséget..

Ha még nem osztotta meg másokkal a Netflix-fiókja jelszavát, akkor a legjobb, ha a Netflix-jelszavát együttesen megváltoztatja..

5. Általános Netflix problémák: Hogyan módosíthatjuk / állíthatjuk vissza a Netflix jelszavát

Ha meg akarja változtatni a Netflix jelszavát, akkor ezt megteheti Netflix fiókjából.

 • Nyissa meg Netflix-fiókját. A ‘tagság & Számlázás ”, válassza a„ Jelszó megváltoztatása ”lehetőséget..
 • Írja be a jelenlegi és a használni kívánt új jelszót.
 • Kattintson a “Mentés”.

Hogyan lehet megváltoztatni a Netflix jelszót

Hogyan lehet megváltoztatni a Netflix jelszót

Ha elfelejtette Netflix jelszavát, használhatja a jelszó visszaállítás funkciót. Ehhez hajtsa végre ezeket a lépéseket.

 • Lépjen a Netflix Bejelentkezés oldalra.
 • Kattintson az “Elfelejtette e-mail címét vagy jelszavát?”.
 • A következő oldalon három választási lehetőség jelenik meg, amelyekkel visszaállíthatja a Netflix jelszavát.
  • Emailben.
  • SMS-ben
  • Hanghívással.
 • Válassza ki a legkényelmesebb módszert. Ha e-mailben választja, a Netflix küld egy linket, amely lehetővé teszi a jelszó visszaállítását.

6. Általános Netflix problémák: Netflix fekete képernyő probléma – Hogyan lehet megjavítani

A Netflix felhasználók többnyire a fekete képernyő problémájával szembesülnek, amikor használják IE, Firefox, Safari, Chrome böngésző tovább Windows PC vagy OS X Mac. A fekete képernyő problémájának megoldásához használja ezeket a javításokat.

 • Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát, vagy próbáljon meg egy másik böngészőt együttesen használni.
 • Az összes Netflix-sütiket törölheti a hivatalos Netflix-oldal felkeresésével is.
 • Több súlyos esetben el kell távolítania a Microsoft Silverlight szoftvert, majd újra telepítenie. Útmutatásokat találhat a következő címen: a Microsoft Silverlight eltávolítása a számítógépről ezen utasítások felhasználásával.

Netflix fekete képernyő hiba - Hogyan javítsunk ki

Netflix fekete képernyő hiba – Hogyan javítsunk ki

A leggyakoribb Netflix problémák – Vegye fel a kapcsolatot a Netflix támogatással

Bármikor felveheti a kapcsolatot a Netflix ügyfélszolgálatával telefonon, csevegőn vagy akár a Twitter segítségével. A Netflix támogatás kezelője a Twitteren a @NetflixHelps. Ha hasonló Netflix problémákkal szembesült, vagy más javításokat javasolhat, kérjük, hagyjon megjegyzést az alábbiakban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me