Általános Netflix problémák hibák – Hogyan javítsunk ki

A Netflix az egyik legjobb globális streaming szolgáltatás. A Netflix jelenleg több mint 55 országban érhető el, és tervbe vették az új területekre való kiterjesztést 2016-ban. Ugyanakkor, akárcsak minden online szolgáltatás, a Netflix streamingjeivel hasonlóan problémákba ütközhet. Lehet, hogy pufferelési sebességek, bejelentkezési problémák, régióváltás vagy a leggyakoribb Netflix-probléma „A Netflix le”. Ebben a súgóban megtalálható a leggyakoribb Netflix problémák javítása iPhone, iPad, Android, Smart TV, PC, Mac, Roku, Xbox, Playstation, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV vagy Blu-ray lejátszó.


Általános Netflix problémák és azok kiküszöbölése

Általános Netflix problémák és azok kiküszöbölése

6 leggyakoribb Netflix probléma – A Netflix nem működik?

 • „Sajnáljuk, nem sikerült elérnünk a Netflix szolgáltatást. Kérjük, próbálkozzon később újra, vagy látogasson el a www.netflix.com webhelyre. ”
 • A Netflix nem érhető el.
 • Nem lehet csatlakozni a Netflixhez.
 • A Netflix nem érhető el.
 • Android hiba: A kapcsolat sikertelen.

1. Általános Netflix problémák: Hogyan változtassuk meg a Netflix régiókat?

Az egyik leggyakoribb kérdés, amelyet felteszek a Netflix kapcsán, az, hogy miként lehet váltani a Netflix régiókat. Míg az amerikai Netflix a legjobb a hatalmas film- és tévéműsor-könyvtárának köszönhetően, minden Netflix-régió más tartalommal rendelkezik, mint a túlnéző. Nagyszerű, hogy egy Netflix-fiókot használhat, és megváltoztathatja a kívánt Netflix-régiót. Nak nek feloldása USA, Egyesült Királyság, Kanada Netflix, kövesse e két módszer egyikét.

 • Intelligens DNS: Nak nek feloldja az American Netflix blokkolását az USA-n kívül Például be kell becsapnia a Netflixet arra gondolva, hogy az Egyesült Államokban található. Az intelligens DNS lehetővé teszi ezt. Az olyan intelligens DNS proxy szolgáltatás, mint például a Unlocator, lehetővé teszi a hozzáférést 25 különböző Netflix régió az összes streaming eszközén. Az ingyenes, 7 napos próbaverziónak köszönhetően kipróbálhatja Unlocator ingyen, hitelkártya nélkül.
 • VPN: Az USA Netflix blokkolásának másik megoldása egy VPN, a Virtual Private Network rövidítése, amely lehetővé teszi szerezzen amerikai IP-címet az USA-n kívül. Így úgy tűnik, hogy az összes forgalom az USA-ból származik. Feloldhatja az összes amerikai adatfolyam-csatornát, beleértve a Netflix-et is, olyan VPN-szolgáltatóval, mint a ExpressVPN.

A Netflix film- és TV-műsor címe régiónként elérhető

Netflix film & TV-műsor címe régiónként elérhető

2. Általános Netflix problémák: Hogyan javítsuk ki a Netflix streaming problémákat?

A lelassítja az internetkapcsolatot eredményezhet rossz minőségű videó és így kellemetlen Netflix streaming élmény. Ha a Netflix-en nézett videó van pufferelés néhány percenként követheti az alábbi megoldásokat, hogy megoldja az ügyet.

 • Állítsa le a más eszközökön végrehajtott letöltéseket.
 • Indítsa újra a streaming eszközt.
 • Indítsa újra a modemet / útválasztót.
 • Ha lehetséges, lépjen közelebb az útválasztóhoz.
 • Csatlakoztassa a streaming eszközt az útválasztóhoz vezeték nélküli kapcsolat helyett Ethernet kábellel. Ez a megoldás csak akkor alkalmazható, ha az eszköz rendelkezik Ethernet porttal.

Az internetes sebességet a webhelyek felkeresésével is mérheti SpeedTest.net. A megfelelő Netflix streaminghez legalább 2 MB / s vagy annál nagyobb letöltési sebességre van szüksége.

3. Általános Netflix problémák: Hogyan javítsuk ki a Netflix csatlakozási problémát?

Bizonyos esetekben csatlakozási problémák miatt egyáltalán nem jelentkezhet be a Netflixbe, és semmilyen videót nem streamíthet. A Netflix hibakódok, amelyek kezdődik UI, AIP, vagy NW általában a kapcsolat problémáját jelzik. Ha ilyen probléma merül fel, ellenőrizze, hogy a streaming-eszköz megfelelően csatlakozik-e az útválasztóhoz, és hogy van-e internetkapcsolata. Egy egyszerű ellenőrzést elvégezhet a böngésző megnyitásával vagy más streaming csatorna használatával. Válthat az LTE / 4G / 3G mobil internetről a WiFi internetkapcsolatra is. Mindig ellenőrizze, hogy a legújabb Netflix alkalmazás verziót használja-e.

4. Általános Netflix problémák: Hogyan javítsuk ki a „Too many users” Netflix hibát

A ‘Túl sok felhasználó’ hiba azt jelzi, hogy megosztja másokkal a Netflix jelszavait. Korlátozott, hogy hány ember használhatja egyszerre ugyanazt a Netflix-fiókot. Amikor eléri a maximális összeget, a Netflix a következő hibaüzenetet jeleníti meg: „Netflix-fiókod egy másik eszközön van használatban. Kérjük, hagyja abba a lejátszást más eszközökön a folytatáshoz. További információkért keresse fel a Netflix.com/help webhelyet. ”Így állíthatja be ezt a problémát.

 • Jelentkezzen be Netflix-fiókjába.
 • A Beállítások alatt válassza a „Kijelentkezés az összes eszközről” lehetőséget..

Ha még nem osztotta meg másokkal a Netflix-fiókja jelszavát, akkor a legjobb, ha a Netflix-jelszavát együttesen megváltoztatja..

5. Általános Netflix problémák: Hogyan módosíthatjuk / állíthatjuk vissza a Netflix jelszavát

Ha meg akarja változtatni a Netflix jelszavát, akkor ezt megteheti Netflix fiókjából.

 • Nyissa meg Netflix-fiókját. A ‘tagság & Számlázás ”, válassza a„ Jelszó megváltoztatása ”lehetőséget..
 • Írja be a jelenlegi és a használni kívánt új jelszót.
 • Kattintson a “Mentés”.

Hogyan lehet megváltoztatni a Netflix jelszót

Hogyan lehet megváltoztatni a Netflix jelszót

Ha elfelejtette Netflix jelszavát, használhatja a jelszó visszaállítás funkciót. Ehhez hajtsa végre ezeket a lépéseket.

 • Lépjen a Netflix Bejelentkezés oldalra.
 • Kattintson az “Elfelejtette e-mail címét vagy jelszavát?”.
 • A következő oldalon három választási lehetőség jelenik meg, amelyekkel visszaállíthatja a Netflix jelszavát.
  • Emailben.
  • SMS-ben
  • Hanghívással.
 • Válassza ki a legkényelmesebb módszert. Ha e-mailben választja, a Netflix küld egy linket, amely lehetővé teszi a jelszó visszaállítását.

6. Általános Netflix problémák: Netflix fekete képernyő probléma – Hogyan lehet megjavítani

A Netflix felhasználók többnyire a fekete képernyő problémájával szembesülnek, amikor használják IE, Firefox, Safari, Chrome böngésző tovább Windows PC vagy OS X Mac. A fekete képernyő problémájának megoldásához használja ezeket a javításokat.

 • Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát, vagy próbáljon meg egy másik böngészőt együttesen használni.
 • Az összes Netflix-sütiket törölheti a hivatalos Netflix-oldal felkeresésével is.
 • Több súlyos esetben el kell távolítania a Microsoft Silverlight szoftvert, majd újra telepítenie. Útmutatásokat találhat a következő címen: a Microsoft Silverlight eltávolítása a számítógépről ezen utasítások felhasználásával.

Netflix fekete képernyő hiba - Hogyan javítsunk ki

Netflix fekete képernyő hiba – Hogyan javítsunk ki

A leggyakoribb Netflix problémák – Vegye fel a kapcsolatot a Netflix támogatással

Bármikor felveheti a kapcsolatot a Netflix ügyfélszolgálatával telefonon, csevegőn vagy akár a Twitter segítségével. A Netflix támogatás kezelője a Twitteren a @NetflixHelps. Ha hasonló Netflix problémákkal szembesült, vagy más javításokat javasolhat, kérjük, hagyjon megjegyzést az alábbiakban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map