Američki Netflix i kanadski Netflix – u čemu je razlika?

Nekada sam mislio da su sve verzije Netflixa iste u svakoj zemlji. Ispada, nisam mogao više biti u krivu. Priča se da je Netflix US najbolji od svih, a to je ono što sam ovdje da bih otkrio i dokazao. Neka započne bitka verzija Netflixa. Koja će verzija zasjeniti drugu? I kako različite mogu biti ove dvije verzije?


Istražimo kako Kanadski Netflix uspoređuje s Netflix US u sljedećem članku. Krajem kraja proglasit ću pobjednika.

Netflix US vs Netflix Canada

Bilo koji pretplatnik Netflixa razumije borbu za prolazak kroz nacionalne kataloge za emisije i filmove koje oni žele. Svaka država nudi različitu biblioteku zahvaljujući problemima s licenciranjem. Pa gdje to ostavljaju Netflix Canada i Netflix US? Ono što je najvažnije, kako se Netflix Canada oblikuje u streaming svijetu? Ako ste mislili da su kanadski Netflix i američki Netflix isto, mislili ste pogrešno.

I ne samo to Američki Netflix imaju puno bolje emisije i filmove, ali također imaju tisuće više predstava i filmova. Netflix Kanada ima otprilike 5.460 filmova i prikazuje ukupno, dok Netflix USA nudi više 5.609 naslova. Dvije verzije mogu se činiti identične, no brojke dokazuju suprotno. Sada je jedino pitanje preostalo za odgovor je koja je verzija bolja. Netflix US vs Netflix Canada, koji je pobjednik?

Netflix US vs Netflix Canada – Tablica usporedbe

Provjerite kako Netflix US se razlikuje iz Kanadski Netflix u kategorijama cijena, sadržaja i datuma pokretanja u tablici ispod:

Netflix USANetflix Kanada
Datum lansiranjaTravnja 1998Rujna, 2010
cijena$ 7,99 / mjesec$ 8.99 / mjesec
Filmovi43393998
TV emisije13261462
Sadržaj 4KDaDa
Sadržaj HDRDaDa

Američki Netflix – najbolja Netflix verzija koja postoji?

Netflix US sadrži 7000 naslova u svojoj biblioteci. 14. travnja 1998. Netflix je predstavljen kao prva svjetska internetska trgovina za iznajmljivanje DVD-a. Tvrtka se sastojala od samo 30 zaposlenika koji nude 925 naslova.

U travnju 2018. američka je knjižnica imala 4052 filmova i 1580 prikaza. Prekrižene zvijezde i Nova djevojka serije su koje se ne mogu pronaći nigdje osim u američkoj Netflix knjižnici. Dugotrajni sitcom “Nazdravci” i njegov jednako dugotrajan nastavak “Frasier” i “Californication” dostupni su na američkoj usluzi, ali ne u Kanadi.

Kako nabaviti Netflix US u Kanadi

Kanađani se dugo žale kako njihova verzija Netflixa ne zadovoljava njihove potrebe. Za one Kanađane koji žele djelić onoga što američki Netflix može ponuditi, mora se koristiti VPN. Da biste deblokirali Netflix US u Kanadi, morat ćete spojite se na davatelja VPN usluga. To je daleko najbolji način za deblokiranje sadržaja širom svijeta.

VPN je alat koji stvara siguran i šifrirani tunel preko ne tako sigurne mreže koja je internet. Dakle, ne samo da VPN štiti prolaz vaših podataka s jednog poslužitelja na drugi, već se mijenja i odakle vaši podaci putuju. Umjesto da izgleda da dolazite s vaše fizičke lokacije, čini se da se povezujete s internetom odakle je poslužitelj na koji ste se povezali.

Sljedeći koraci vodit će vas kroz postupak dobivanja Netflix US u Kanadi:

 1. Prvo trebate prijavite se za VPN uslugu.
 2. Sada kada ste stvorili svoj VPN račun, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaju na koji želite prenositi Netflix USA.
 3. Pokrenite aplikaciju i povežite se na VPN poslužitelj u SAD-u.
 4. Nakon što se povežete s američkim poslužiteljem, dobićete privremeni Američka IP adresa zbog čega izgleda kao da se nalazite u SAD-u.
 5. Sad kad imate an Američki IP, možeš lako pristupite Netflix US kao da ste fizički u Americi.

Netflix Canada – je li to dobro?

Candian knjižnica ima 3.998 filmova i 1.462 emisija. Kanađani imaju pristup vrhunskom sadržaju koji nije dostupan u SAD-u. Na primjer, “Star Wars Episode VII: The Force Awakens” bio je dostupan samo kanadskim pretplatnicima Netflixa neko vrijeme..

Netflix proširuje svoj kanadski sadržaj. Udružila se s CBC-om kako bi koproducirala “Anne” i “Alias ​​Grace”, a nastavila je s dugogodišnjom komedije “Trailer Park Boys.”

Kako nabaviti Netflix Canada u SAD-u

Kandijanski emigranti redovito posjećuju SAD i iako imaju pristup američkoj verziji Netflixa, neki se radije drže verzije svog rodnog grada. Baš kao Netflix US je ograničen geografskim ograničenjima izvan SAD-a, Netflix Canda je nedostupan u Americi bez VPN-a.

VPN djeluje zamjenjujući američku IP adresu korisnika kanadskom. Nakon što se izvrši promjena, korisnici ISP-a i Netflix Canada otkriti će samo zahtjev koji dolazi iz Kanade. Kao rezultat, Kanađani smješteni u Americi mogu pristup kanadskom sadržaju, uključujući Netflix Canada. To je ono što morate biti svjesni da biste mogli gledajte Candian Netflix u SAD-u:

 1. Za prvi korak morate to učiniti nabavite sebi pretplatu za VPN.
 2. Dalje gore, stvorite svoj VPN račun, a zatim preuzmite VPN aplikaciju.
 3. Sada, pokrenite aplikaciju na bilo koji uređaj koji odaberete.
 4. Pronađite VPN poslužitelj u Kanadi i povezati se s njom.
 5. Ta će veza biti pružiti vam privremeni IP adresa Kanade.
 6. Pojavivši se da ste u Kanadi, hoćete lako dobiti pristup Netflixu u Kanadi.

Imajte na umu da vam neće dopustiti sve VPN-ove pristup kanadskoj knjižnici Netflix. Pogledajte naše preporučene VPN-ove za Netflix Canada da biste bolje shvatili s kojim se treba prijaviti.

Najbolji VPN za Netflix

Plasirali smo se ExpressVPN na vrhu popisa naših dobavljača VPN usluga u utrci za najbolji VPN za Netflix. Na konkurentnom tržištu takvo je, što je usluga brzina, sigurnost, i jednostavnost što ExpressVPN čini jedinstvenim i posebnim. Iako ima puno dobrih VPN pružatelja usluga, ExpressVPN ostaje najbolji odabir.

Može deblokirajte sve vrste sadržaja iz cijelog svijeta sa svojim super brzi poslužitelji koji obuhvaćaju 94 zemlje. Osim toga, ovaj je pružatelj usluga idealno za streaming svrhe. Traženje drugih davatelja VPN usluga može vam pomoći formulirati bolju ideju prema kojem VPN-u biste trebali ići nabavite Netflix Canada ili Netflix USA na bilo kojem mjestu.

Netflix US vs Netflix Canada – Pobjednik

Netflix je započeo u SAD-u, a zatim se proširio na druga područja. Prvo je stigla do Kanade, zatim nekih latinoameričkih zemalja. Iako je Kanada drugi primatelj verzije Netflixa, američki Netflix još uvijek ima bolje revije te da sve ima veze sa ugovorima i autorskim pravima.

To samo daje Netflix US prednost i stavlja ga iznad svih ostalih verzija. To nije razum, pobjednik je Netflix US. Što mislite tko je pobjednik? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map