Az étel fejlődése – Nézze meg a Netflix-et a TV-n

Az utazás sok ember életének része most. A munka és az öröm érdekében utazás nagyon szokásos, és azokkal az emberekkel, akik most a munka miatt családtól távol élnek, manapság meglehetősen gyakori a szeretteikkel való utazás. A szállodai tartózkodás utazás közben vegyes tapasztalatokkal járhat. Egyesek szükséges gonosznak tartják, míg mások megpróbálják a lehető legjobban kihozni otthoni távollétüket. A streaming központi szerepet játszik a mindennapi életben, és a szállodák lemaradtak az osztályon. A Dish Network azonban végre innovatív megoldást talált ki.


Az étel fejlődése - Nézze meg a Netflix-et a TV-n

Az étel fejlődése – Nézze meg a Netflix-et a TV-n

Unalmas!

Míg egyesek szeretik a képzeletbeli szállodába történő elhelyezés és a néhány napra kényeztetés élményét, mások panaszkodnak, hogy a szállodák nem kínálnak elegendő lehetőséget a tartózkodásuk izgalmasabbá tételéhez. Egyes esetekben a szálloda WiFi-hez való csatlakozás akár veszélyeztetheti az online biztonságot.

Természetesen a szállodai szobában nincs semmi tennivaló, kivéve az újságok átlapolását, amelyeket az éjjeliszekrényre dobtak. Abban a pillanatban, amikor éjszaka nyugdíjba vonul, elmulasztja kedvenc Netflix showját, például a Cards House, a Orange Is The New Black, vagy akár az Stranger Things!

Igen, az emberek laptopokkal, telefonokkal és táblagépekkel utaznak, de a Netflix gyakran nem érhető el minden régióban. Például, ha amerikai előfizető, aki Európába utazik és szállodába száll, akkor előfordulhat, hogy nem fér hozzá a Netflix alkalmazáshoz.

Ennek eredményeként azok, akik gyakran utaznak, nemcsak hiányzik a kedvenc műsoraikról, hanem el is veszítik előfizetésüket. Amit az emberek néznek a szállodai szobákban, az az a régió Netflix, ami azt jelenti, hogy nem nézheti meg, amit akar.

Ez az oka annak, hogy a Dish műholdas TV-szolgáltató olyan megoldást hozott, amely a kurátorainak figyelési listáit, javaslatait és az előrehaladás előrehaladását a saját eszközéről a szállodai szobára továbbítja..

Mi az Evolve??

Az Dish hosszú ideje mindig is népszerű műholdas TV-szolgáltató volt. De a zsinórvágási trend elindulása óta megpróbálta megtalálni a szalagkocsi átugrásának módját és a jelenség túlélését.

Az egyik kezdeményezés az Evolve streaming platform, amely nagyban hasonlít minden más streaming szolgáltatáshoz, de csak a szállodák számára. A szállodák vendégei személyre szabott szórakozást keresnek, ami az oka annak, hogy utazásuk során több eszközt hordoznak, hogy saját magukkal hozzák magukat.

Az Evolve működését az Android TV hajtja, beépített Chromecast segítségével, így a vendégek könnyedén közvetíthetik kedvenc zenéiket, filmjeiket és műsoraikat a szálloda TV-jébe. A vendégek ezer népszerű alkalmazáshoz is hozzáférhetnek, bejelentkezve a Google Playbe, letöltve a kívánt alkalmazásokat, és hazautazva kedvenc filmeiket és alkalmazáson belüli vásárlásaikat, amikor elhagyják a szállodát..

Lehetőség van élő TV és prémium csatornák nézésére is, a felhasználói vendégek élményével összpontosítva. Az EVOLVE intuitív műsorfüzettel és könnyen kezelhető távirányítóval is rendelkezik, a HD csatornák legnagyobb választékával együtt. Az egyszerű navigáció, a szűrők és a csatorna-előnézetek megkönnyítik a vendégek által kívánt tartalom felfedezését.

Az EVOLVE könnyen integrálható a szállodai rendszerbe. Ez a PMS-beépített megoldás lehetővé teszi a személyre szabást és az elkötelezettséget. Ezzel a rendszerrel a vendégeket név szerint fogadhatják a szobájukba, és a felhasználói hitelesítő adatok jelszavait a pénztárnál törölhetik. Az EVOLVE komplett vendéglátási megoldás, amely kényelmesebbé, élvezetesebbé, személyre szabottabbá és otthonosabbá teszi a vendégeket a szállodában.

Netflix integráció

Bárki, aki tartalom streamingbe megy, a Netflixhez van kapcsolva. Kétségtelen, hogy a Netflix a legnagyobb szereplő ezen a piacon, a műsorok, filmek és az eredeti tartalom széles választékával mindenki számára kemény versenyt biztosít. A Netflix a legrégebbi streaming szolgáltatás is.

Népszerűsége egyértelmű az, ahogy a Netflix szó igevé vált, hasonlóan a Google-hoz. Noha a Netflix szintén az egyik drágább lehetőség, az emberek továbbra is mások számára kedvelik, a sokféle tartalom miatt. Egyeseknek sikerült még egy VPN-t használni a Netflix régió megváltoztatásához, és a folyamat szélesebb körű eléréséhez.

Különböző csatornák

Az EVOLVE különféle csatornákat kínál, mint például a YouTube és a Sling TV. A beépített Chromecast segítségével a telefonon vagy a laptopján lévő tartalmakat a hotel TV-jére is streamingre válthatja. Sőt, ha a szobája képes, az EVOLVE doboz a 4K lejátszást is támogatja.

Mindezek ellenére a Netflix hiánya volt észrevehető. Ezért Dish bejelentette, hogy az EVOLVE most támogatja a Netflixet is, többek között a csatornákon keresztül. A vendégek a Netflixhez közvetlenül az Evolve útmutató menüből férhetnek hozzá, ha fiókjukkal bejelentkeznek.

Ha még nem rendelkezik Netflix-fiókkal, akkor lehetősége van arra is, hogy könnyen regisztráljon. Miután bejelentkeztek, a vendégek ott vehetik fel a show-kat, ahol otthon hagyták el.

Ez ígéretesnek bizonyul, hogy kényelmes módon élvezheti kedvenc tartalmát zökkenőmentesen a saját készüléke és a szálloda TV-je között.

De ha attól tart, hogy véletlenül megoszthatja Netflix adatait más vendégekkel abban az esetben, ha elfelejti kijelentkezni, akkor az a lehetőség, hogy automatikusan eltávolítja adatait az Evolve eszközről pénztárnál, a pénzt takarítja meg. Ez a biztonsági intézkedés figyelemre méltó beillesztés és megkönnyíti a magánélet és az adatlopások aggodalmát.

A Dish az elkövetkező hónapokban megkezdi a Netflix integrációt az összes Evolve eszközön. Készüljön fel élvezni kedvenc előadásait, még utazás közben is.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me