Česte pogreške Netflix problema – kako riješiti

Netflix je jedan od najboljih globalnih streaming servisa na zahtjev. Netflix je trenutno dostupan u preko 55 zemalja i postoje planovi za širenje na nova područja u 2016. godini. Međutim, kao i bilo koji internetski servis, i vi ćete se suočiti s problemima tijekom strujanja Netflixa. To bi mogle biti međuspremničke brzine, problemi s prijavom, promjena regije ili najčešći Netflixov problem od svih “Je li Netflix dolje”. U ovom vodiču za pomoć možete pronaći ispravke najčešćih problema s Netflixom na iPhone, iPad, Android, Smart TV, PC, Mac, Roku, Xbox, Playstation, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV ili Blu-ray uređaj.


Česti problemi s Netflixom i kako ih riješiti

Česti problemi s Netflixom i kako ih riješiti

6 najčešćih problema s Netflixom – Je li Netflix dolje?

 • “Žao nam je, nismo u mogućnosti doći do usluge Netflix. Pokušajte ponovo kasnije ili posjetite www.netflix.com ”
 • Netflix nije dostupan.
 • Ne mogu se povezati s Netflixom.
 • Netflix nije dostupan.
 • Android Greška: veza nije uspjela.

1. Uobičajeni problemi s Netflixom: Kako promijeniti Netflix regije?

Jedno od najčešćih pitanja koje mi se postavljaju o Netflixu je kako prebaciti Netflix regije. Dok je američki Netflix najbolji zbog svoje ogromne biblioteke filmova i TV emisija, svaka regija Netflix ima različit sadržaj za gledanje. Izvrsno je to što možete koristiti jedan Netflix račun i promijeniti se u bilo koju regiju Netflixa koju želite. Do deblokirajte SAD, UK, Kanadu Netflix, slijedite jednu od ove dvije metode.

 • Pametni DNS: Do deblokirajte američki Netflix izvan SAD-a na primjer, morate prevariti Netflix da misli kako se nalazite u SAD-u. Smart DNS vam to omogućuje. Korištenje Smart DNS proxy usluge poput Unlocatora omogućuje vam pristup putem 25 različitih regija Netflix na svim svojim uređajima za streaming. Zahvaljujući besplatnom 7-dnevnom probnom roku, možete isprobati Unlocator besplatno bez potrebe za kreditnom karticom.
 • VPN: Drugo rješenje za blokiranje američkog Netflixa je korištenje VPN-a, kratkog za Virtual Private Private Network, koji vam omogućuje dobiti američku IP adresu izvan SAD-a. Čini se da će sav vaš promet doći iz SAD-a. Možete deblokirati sve američke streaming kanale, uključujući Netflix, koristeći VPN davatelja ExpressVPN.

Netflix naslovi filmova i TV emisija dostupni su po regiji

Netflix Movie & Dostupni naslovi TV emisija po regijama

2. Uobičajeni problemi s Netflixom: Kako riješiti probleme s streamingom Netflixa?

usporava internetsku vezu može rezultirati u video loše kvalitete a time i neugodno iskustvo Netflix streaminga. Ako je video koji gledate na Netflixu poliranje svakih nekoliko minuta možete slijediti bilo koje od rješenja u nastavku da biste riješili problem.

 • Zaustavite preuzimanja koja možda izvodite na drugim uređajima.
 • Ponovo pokrenite uređaj za strujanje.
 • Ponovo pokrenite modem / usmjerivač.
 • Približite se usmjerivaču ako je moguće.
 • Povežite svoj streaming uređaj s usmjerivačem umjesto Ethernet kabela, a ne bežične veze. Ovo je rješenje primjenjivo samo ako uređaj ima Ethernet priključak.

Svoju brzinu Interneta možete izmjeriti i posjetom web-lokacijama poput SpeedTest.net. Za pravilno Netflix streaming potrebna vam je prosječna brzina preuzimanja od 2MB / s ili više.

3. Uobičajeni problemi s Netflixom: Kako riješiti problem s Netflix vezom?

U nekim se slučajevima ne možete prijaviti na Netflix ili strujati bilo koje videozapise zbog problema s vezom. Netflix kodovi pogrešaka koji počinju s UI, AIP, ili NW obično ukazuju na problem veze. Ako se takav problem pojavi, provjerite je li uređaj za streaming pravilno spojen na vaš usmjerivač i ima li internetska veza. Možete izvršiti jednostavnu provjeru otvaranjem web-preglednika ili korištenjem drugog kanala za strujanje. Možete se prebaciti i s mobilnog interneta LTE / 4G / 3G na WiFi internetsku vezu. Uvijek pazite da koristite najnoviju verziju aplikacije Netflix.

4. Uobičajeni problemi s Netflixom: Kako popraviti pogrešku Netflixa “Previše korisnika”

Pogreška ‘Previše korisnika’ ukazuje da dijelite svoje Netflix lozinke s drugima. Postoji ograničenje koliko ljudi može istovremeno koristiti isti Netflix račun. Kad dosegnete maksimalni iznos, Netflix će vam pokazati sljedeću poruku o pogrešci: ‘Vaš Netflix račun koristi se na drugom uređaju. Prekinite reprodukciju na drugim uređajima da biste nastavili. Posjetite Netflix.com/help za više informacija. “Evo kako možete riješiti problem.

 • Prijavite se na svoj Netflix račun.
 • U Postavkama odaberite “Odjava sa svih uređaja”.

Ako lozinku za Netflix račun niste podijelili s drugima, bilo bi najbolje da zajedno promijenite svoju lozinku za Netflix.

5. Uobičajeni problemi s Netflixom: Kako promijeniti / resetirati lozinku Netflix

Ako želite promijeniti lozinku za Netflix, to možete učiniti s vašeg Netflix računa.

 • Idite na svoj Netflix račun. Pored “Članstvo & Naplata “, odaberite” Promijeni zaporku “.
 • Unesite svoju trenutnu i novu lozinku koju želite koristiti.
 • Kliknite “Spremi”.

Kako promijeniti lozinku za Netflix

Kako promijeniti lozinku za Netflix

U slučaju da ste zaboravili lozinku za Netflix, možete koristiti funkciju resetiranja zaporke. Da biste to učinili, koristite ove korake.

 • Idite na stranicu za prijavu na Netflix.
 • Kliknite “Zaboravili ste e-poštu ili lozinku?”.
 • Na sljedećoj stranici prikazat će vam se tri izbora za resetiranje vaše Netflix lozinke.
  • E-poštom.
  • SMS-om
  • Glasovnim pozivom.
 • Odaberi najpovoljniju metodu. Ako se odlučite putem e-pošte, Netflix će vam poslati vezu koja će vam omogućiti resetiranje zaporke.

6. Uobičajeni problemi s Netflixom: Problem s crnim ekranom Netflix – Kako riješiti

Korisnici Netflixa uglavnom se susreću s problemom crnog zaslona prilikom upotrebe njihovih IE, Firefox, Safari, Chrome web preglednik na Windows PC ili OS X Mac. Da biste riješili problem s crnim zaslonom, upotrijebite jedno od tih rješenja.

 • Očistite predmemoriju preglednika ili pokušajte zajedno upotrebljavati neki drugi preglednik.
 • Također možete očistiti sve kolačiće Netflix ako posjetite ovu službenu stranicu Netflix.
 • U težim slučajevima možda ćete trebati deinstalirati Microsoft Silverlight i zatim ga ponovo instalirati. Upute možete pronaći na kako ukloniti Microsoft Silverlight s računala koristeći ove upute.

Greška na crnom zaslonu Netflix - Kako to popraviti

Greška na crnom zaslonu Netflix – Kako to popraviti

Najčešći problemi s Netflixom – kontaktirajte Netflix podršku

Uvijek se možete obratiti za Netflix podršku putem telefona, chata ili čak Twittera. Netflixova podrška na Twitteru je @NetflixHelps. Ako ste se suočili sa sličnim problemima s Netflixom ili možete predložiti druge ispravke, molimo ostavite komentar ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me