Hogyan blokkolja a Netflix a VPN-t és hogyan lehet megkerülni a Netflix VPN-t

Gondolkozott már azon, hogyan blokkolja a Netflix a VPN-t, és vajon még mindig lehetséges-e megkerülni a Netflix VPN-tilalmát? Ebben a digitális korban a televízió egyre népszerűbbé vált, és utat tett a szórakoztatás más formáira. Ha nem tévénéző, de a napi műsoridő nélkül sem tudsz élni, akkor a Netflixnek kiemelkedően fontosnak kell lennie a prioritások listájában. Azon exkluzív műsorok és filmek esetében, amelyek nem jelennek meg a tévében, a Netflix a legmegfelelőbb úticél. Valószínűleg létfontosságú erőforrás a fiatalabb generáció számára.


A Netflix egyik legnépszerűbb előadása a House of Cards. Ez a show egy politikai házasságon alapszik, amelyben két szociopata és erkölcstelen ember (vagy szörny) van az élvonalban. Csak magukról törődnek, és bárki, aki útjában áll, vagy szó szerint, vagy ábrázoltan ölik meg.

Hogyan blokkolja a Netflix a VPN-t és hogyan lehet megkerülni a Netflix Ban alkalmazását

Hogyan blokkolja a Netflix a VPN-t és hogyan lehet megkerülni a Netflix Ban alkalmazását

A Netflix régió korlátozott

A Netflix egyik nagy hátránya, hogy régióspecifikus. Tehát ha Indiában vagy, akkor nem fér hozzá az American Netflixhez, vagy ha az Egyesült Államokban van, akkor nem nézheti meg a Netflix UK-t. Csak azt kell megnéznie, ami elérhető az Ön országa számára.

Természetesen korábban volt megoldás erre a kérdésre, amíg a Netflix nem lett okos, és el nem kezdte blokkolni az IP-címeket titkosító virtuális magánhálózatot (VPN). Most a nézők továbbra is megragadják a regionális Netflix figyelését.

Nem lehet megkerülni ezt a fenyegetést??

Olvassa tovább, hogy megtudja.

Mi a Netflix??

A Netflix egy 1997-ben alapított amerikai szórakoztató társaság és streaming szolgáltatás, bár a közelmúltban népszerűsége növekedett, annak köszönhetően, hogy a szolgáltatás jelenleg a világ minden táján elérhető. A Netflix előfizetéssel a nézők exkluzív és díjnyertes TV-műsorokat, filmeket és dokumentumfilmeket nézhetnek az internethez csatlakoztatott készülékeken, a számítógépről az okostelefonra, a táblagépre és a Smart TV-re..

Az egyetlen kérdés az, hogy a Netflix országspecifikus szolgáltatásokat kínál. Tehát, ha meg akarja nézni a más országokban elérhető műsorokat, akkor nem teheti meg. De volt mód arra, hogy megkerüljék egy VPN szolgáltatást egyszerűen. Míg a VPN-szolgáltatások lehetővé teszik, hogy egy másik országból hozzáférjen a Netflixhez, a műsor nézésekor a következő hibaüzenetet kap:

„Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használsz. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

Miért történik ez??

A VPN szolgáltatás titkosítja az Ön IP-címét, és a böngészési munkamenetet titokban tartja. Ez volt a preferált módszer a Netflix hozzáférés-vezérlés megkerülésére a közelmúltig, amikor a streaming szolgáltatás észlelte és blokkolta a VPN-ket.

A Netflix minden országban különálló entitásként működik, mert amikor filmvásárlási jogokat vásárol, külön szerződést kell írnia minden ország számára. Ezért jogilag kötelező korlátozni a határokon átnyúló hozzáférést.

A VPN-szolgáltatás e korlátozás megkerülésére történő felhasználása bizonyos mértékig törvénytelen. A Netflix szigorúan ellenőrzi a VPN-eket, és könnyen észlelheti és blokkolja ezeket a proxyszervereket. Ez nem akadályozta meg az embereket abban, hogy más megoldásokra törekedjenek. Amikor a Netflix blokkolja az egyik megoldást, a VPN-szolgáltatások egy másikval lépnek fel.

Hogyan lehet megkerülni a Netflix VPN tilalmat, akkor?

Két lehetőség van az előfizetők számára: Csak nézze meg, hogy mi elérhető az Ön országában, vagy használjon még működő VPN szolgáltatást. Az első opcióra való ragaszkodás jobb, mert soha nem tudhatja, mikor blokkolja a VPN a Netflix.

Ha érdekli a második lehetőség, itt található a Netflix számára továbbra is működő VPN-szolgáltatások listája.

ExpressVPN: Ez a gyors és megbízható VPN szolgáltatás lehetővé teszi a Netflix USA, a Netflix Kanada és a Netflix Germany elérését..

PrivateVPN: Ez a svéd VPN szolgáltatás a világ minden tájáról kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek akár 13 különböző Netflix régió elérését teszik lehetővé..

StrongVPN: A névvel ellentétben ez egy fantasztikus VPN-szolgáltató, ha hozzáférni akar az amerikai és a brit Netflixhez. Nagy sebességű és nagyszerű VPN szolgáltatást kínál.

BulletVPN: Ez a VPN szolgáltatás tökéletes azok számára, akik át akarnak váltani az American Netflix-re az USA-n kívül.

Mit csinál a Netflix??

Utoljára hallottam, hogy a Netflix a világ minden tájáról való globális hozzáférés biztosításával foglalkozik ezzel a kérdéssel, így az előfizetőknek nem kell VPN-t vagy más módszert igénybe venniük, hogy más országokban műsorokat nézzenek. Ha ez a dolog megoldódik, akkor az emberek teljes hozzáférést kaphatnak a Netflix összes műsorához, függetlenül attól, hogy melyik országban voltak. De legalább egyelőre nem minden Netflix régió kínál azonos tartalmat..

Hogyan lehet megkerülni a Netflix VPN-t – végső szó

Amíg a Netflix nem találja a probléma megoldásának legális módját, más régiókban nem érhető el más módszer a Netflix elérésére, kivéve a továbbra is működő VPN szolgáltatások segítségével. A VPN kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy a Netflix még nem blokkolja-e őket. A legtöbb VPN-szolgáltató hazudni fog arról, hogy a szolgáltatást megvásárolja. A korlátlan Netflix VPN-n keresztüli nézéséhez hajtsa végre házi feladatát, mielőtt felugrott a sávvagonra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me