Hogyan juthat el a Brit Netflixhez az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Ausztráliában?

Hogyan lehet nézni a British Netflix-et az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában vagy bárhol másutt az Egyesült Királyságon kívül? Most már tudjuk, hogy mit gondolsz, mi lehet a Netflix UK számára, amit a Netflix USA nem? Természetesen az összes legnépszerűbb film és sorozat megtalálható a Netflix USA könyvtárában, de ha megnézzük a többi Netflix verziót, észreveszi, hogy a Netflix USA nem rendelkezik az összes tartalommal. A Netflix előfizetői tudják, hogy az engedélyezési és terjesztési problémák miatt könyvtáraik különböznek attól függően, hogy melyik országban vannak.

Előfordulhat, hogy az Egyesült Királyság változatában még nem létezik az, ami az Egyesült Királyság könyvtárában megjelenik. Az Egyesült Királyság könyvtárában a címek 31% -a nem található az Egyesült Államokban. Sajnos a Netflix UK blokkolva van és elérhetetlen Nagy-Britannián kívül, ami azt jelenti, hogy a brit Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Államokban nem fér hozzá. Ha bármiféle vágyuk van a Netflix UK nézésére, telepíteniük kell egy VPN szolgáltatót. Ez a VPN lehetővé teszi számukra, hogy megkerüljék a Netflix UK-re előírt földrajzi korlátozásokat, ezáltal lehetővé téve számukra a tartalom elérését, bárhol is legyenek. A műsorokat és filmeiket streamálhatják a számítógépen, a Mac, az Android és az iOS operációs rendszeren is.

Hogyan szerezzük be a Netflix UK-t Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Államokban

Hogyan szerezzük be a Netflix UK-t Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Államokban

Hogyan lehet felszabadítani a Netflix UK blokkolását az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Ausztráliában

A különféle országok könyvtárainak összehasonlításakor az Egyesült Királyság a negyedik helyen helyezkedik el az 5 052 címmel, közvetlenül az Egyesült Államok és Kanada mögött. Ez nem túl kopott. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Királyság könyvtárának rendkívül jó tartalma van. E statisztikai adatok alapján úgy gondoljuk, hogy a brit emigránsok és az utazók meg akarják őrizni hozzáférésüket ehhez. A rágógumit, a Happy Valley-t és a Robozunát továbbra is megnézhetik az Egyesült Királyságon kívül, de csak VPN-sel.


A Netflix UK feloldása az USA-ban, Kanadában vagy Ausztráliában egy VPN használatával

A virtuális magánhálózat alagutat hoz létre, amelyen keresztül eszköze az Internet eléréséhez használja. Az ezen az alagúton átvitt adatok titkosítva lesznek oly módon, hogy egyetlen internetszolgáltató vagy harmadik fél sem tudja megszerezni a kezüket. A VPN a választott ország kijelölt szerverén keresztül is átirányítja a kapcsolatot, ezzel biztosítva a magas szintű adatvédelmet és biztonságot. Mivel pedig az IP-címe megadja a tartózkodási helyét, akkor ezt meg kell változtatnia, természetesen egy VPN-sel. Így teheti meg ezt:

 1. Először regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatást. Olyan VPN-ket ajánlunk, mint az ExpressVPN.
 2. Most, hogy létrehozta a VPN-fiókját, töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást arra az eszközre, amelyen a Netflix UK-t streamálni szeretné.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Királyságban.
 4. Miután csatlakozott egy brit szerverhez, egy ideiglenes Britsih IP-címet kapsz, amely úgy néz ki, mintha az Egyesült Királyságban lenne..
 5. Most, hogy rendelkezik brit IP-vel, könnyen elérheti a Netflix UK-t, mintha fizikailag Nagy-Britanniában tartózkodna.

A legjobb VPN a Netflix számára

A megbízható VPN kiválasztása az eljárás legfontosabb lépése. Noha sok megbízható VPN található a piacon, ExpressVPN messze a legjobb, főleg a feloldó tartalom esetén. Az ExpressVPN rendkívül gyors VPN-kiszolgálóival 94 országban, azonnal hozzáférhet az összes szeretett webhelyhez, csatornához, szolgáltatáshoz és alkalmazáshoz. Vessen egy pillantást más VPN-szolgáltatókra, amelyek segítenek a Netflix UK megszerzésében Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Államokban.

VPN előnyei

Ha a biztonság és az adatvédelem elérésének módját keresi, akkor a VPN-re van szüksége. A VPN létrehozza ezt a magánhálózatot, amelyen keresztül az adatok továbbításra kerülnek. Az Ön adatai titkosítva és karbantartva vannak online állapotban. Anonim vagy és nem észlelhető az interneten, amely lehetővé teszi olyan dolgok elvégzését, amelyeket soha nem gondolhatott volna valódi IP-címével csinálni. A tartalom feloldásának feloldása a VPN számos funkciójának és előnyeinek egyike, tekintse meg most a többieket is:

 • A helyi hálózatok és az internetszolgáltatók böngészési tevékenységeinek elrejtése.
 • Lehetővé teszi a torrent és a fájlmegosztást.
 • A VPN használatával az emberek távolról is elérhetik a fájlokat, akár otthonról, akár más helyről.
 • Kikerülje az internetes cenzúrát és kerülje körül a tűzfalakat.
 • A VPN védi az internetkapcsolatot, megvédi adatait a hackerektől és a megfigyeléstől.
 • Takarítson meg felhasználói pénzt a határokkal kapcsolatos vásárlásokkal.
 • A VPN szolgáltatást akkor használják, amikor egy csoportnak fájlokat kell megosztania hosszú ideig.

Szerezze be a Netflix UK-t Ausztrálián, Kanadán és az Egyesült Államokon kívül

Hozza ki a legtöbbet a Netflix streaming tapasztalatairól, amikor VPN-hez csatlakozik. Nem csak a Netflix brit verzióját kaphatja meg, hanem az összes többi verziót is, amely a saját országán kívül is megtalálható. Britsih emigránsok, az amerikaiak, ausztráliai és kanadaiak élvezhetik olyan műsorokat, mint a hiányzó és a kakukk, mihelyt elindítják VPN-alkalmazásukat. Ez a legegyszerűbb dolog valaha. Mondja el nekünk, hogy melyik VPN-t fogja igénybe venni annak érdekében, hogy a Netflix UK-t Nagy-Britannián kívül helyezze el. Ossza meg tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me