Hogyan lehet megnézni az American Netflix-et az Egyesült Arab Emírségekben (Dubai Abu Dhabi)

A Netflix nemrég indult a Közel-Keleten és Észak-Afrikában. Arab országok szeretik Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, Egyiptom, Szíria, Libanon, Jordánia, Morroco, Algéria és Tunisz most már hozzáférhet a Netflixhez. Ugyanakkor, miután ellenőrizte a Netflix UAE-ben elérhető filmeket, nyugodtan mondhatjuk, hogy a jelenleg elérhető film- és TV-sorozat-választás a legkevésbé kíváncsi. Szerencsére van egy gyors javítás, amely lehetővé teszi változtassa meg Netflix régióját, és engedje fel az amerikai Netflix blokkolását az Egyesült Arab Emírségekben. A VPN és az intelligens DNS-proxy egyaránt kínál megoldást, amely lehetővé teszi váltson a Netflix országára és több ezer filmhez férhet hozzá a Netflix-en.


Az amerikai Netflix feloldásának és figyelésének feloldása az Egyesült Arab Emírségek VPN DNS-proxyjában

Hogyan lehet feloldni & Nézze meg az American Netflix alkalmazást az Egyesült Arab Emírségek VPN DNS-proxyjában

Hogyan lehet nézni az American Netflix-et az Egyesült Arab Emírségekben a VPN-sel

Mielőtt a Netflix az Egyesült Arab Emírségekben elindult, egy üzenetet kap, amelyben kijelenti, hogy a Netflix még nem jött ide a világ ezen részén. Most, amikor meglátogatja a Netflix webhelyet, feliratkozhat Emirátus Netflix számla. Ugyanaz a fiók használható wAtch más Netflix régiók, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Kanadát, Ausztráliát vagy Spanyolországot. Nak nek kapcsolja át Netflix régióját amerikaira, neked kell hamis vagy elrejti online helyét. Ezt megteheti a VPN használatával. A VPN lehetővé teszi a Netflix összes régiójának feloldását.

 • Csatlakozás egy amerikai VPN szerverhez feloldja az USA Netflix, HBO GO, Hulu, Showtime, Crackle feloldását, és más geoblokkolt tartalom.
 • A VPN feloldja a Dubaiban vagy Abu-Dzabiban más webhelyek blokkolását is.
 • A Netflix UAE-ra való visszatéréshez egyszerűen válassza le a VPN-kiszolgálót, amelyhez csatlakozik.
 • A VPN könnyen telepíthető iPhone, iPad, Android, PC, vagy Mac még akkor is, ha a VPN-alkalmazásoknak köszönhetően nem vagy ilyen tech-hozzáértő.

A VPN kipróbálásához regisztráljon a ExpressVPN. ExpressVPN van VPN szerverek 78 különböző országban beleértve az Egyesült Államokat, Ausztráliát, Kanadát és az Egyesült Királyságot, ami azt jelenti, hogy feloldhatja ezeket a Netflix régiókat. Az alábbiakban megtalálja az első három VPN szolgáltatót feloldja az amerikai Netflix blokkolását az Egyesült Arab Emírségekben.

RankVPN SzolgáltatóLink
rangvpn-szolgáltató
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan sávszélesség
 • Alkalmazások az összes eszközéhez
 • 24/7 élő támogatás
 • Exkluzív 49% kedvezmény!

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a BulletVPN oldalra
rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a NordVPN oldalra
4vpn-szolgáltatóLátogasson el a Surfsharkba

Az USA Netflix feloldásának feloldása az Egyesült Arab Emírségekben az intelligens DNS-proxy segítségével

frissítés: A Unlocator már nem működik az American Netflixnél. Az ExpressVPN használatával ehelyett a Netflix USA-t kapja az Egyesült Arab Emírségekben.

A Netflix régiók megváltoztatása és a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldása az intelligens DNS proxyk segítségével is megtehető. A Netflix régiókat, valamint a többi blokkolható streaming csatornát a használt Smart DNS proxy szolgáltatás határozza meg. A Unlocator például jelenleg 28 különböző Netflix régió feloldását támogatja.

 • tudsz iratkozzon fel egy ingyenes Unlocator próbaverzióra – Nincs szükség hitelkártyára.
 • Miután létrehozta a Unlocator fiókot, kövesse a telepítési útmutatásokat és a videókat az Unlocator DNS konfigurálásához a streaming eszközén. Szinte minden eszközt támogat. A lista tartalmazza PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Roku, Smart TV, PS3, PS4 és Xbox.
 • A VPN-től eltérően, az intelligens DNS használatakor a forgalom nincs titkosítva. A fejjel az is, hogy az Internet sebessége sem változik.
 • Számos emirátusbeli internetszolgáltató DNS-eltérítést vagy átlátszó proxykat használ. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy nem tudja teljes mértékben kihasználni az intelligens DNS előnyeit, és jobb lenne, ha a VPN-t használja az Egyesült Arab Emírségek Netflix feloldásának feloldásához..

Összességében több mint 218 streaming csatorna feloldható a használatával Unlocator. A támogatott csatornák listája tartalmazza Netflix, HBO GO, Showtime, Hulu, Crackle, ABC, BBC iPlayer, ITV és Sky GO.

Nézze meg az American Netflix-et az Egyesült Arab Emírségekben a VPN vs Smart DNS Proxy segítségével

Tekintettel arra, hogy a Közel-Keleten a legtöbb internetszolgáltató, beleértve az Emirátust is, átlátszó proxykat használ, a VPN nak nek változtassa meg Netflix régióját valószínűleg inkább ajánlott. Figyelembe véve a tényt A Unlocator ingyenes 7 napos próbaverziót kínál, akkor semmit nem veszíthet, ha meg akar próbálni feloldja az amerikai Netflix alkalmazását az Egyesült Arab Emírségekben intelligens DNS használatával.

Kapcsolódó hozzászólások

 • Az ExpressVPN telepítése a Kodi Android TV Boxon

  Az ExpressVPN telepítése az Android TV Boxra

  1 megjegyzés | 2017. október 12

 • Hogyan nézheti meg a Telecinco-t Spanyolországon kívül

  Hogyan nézheti meg a Telecinco-t Spanyolországon kívül

  Nincs hozzászólás | 2018. augusztus 24

 • Hogyan nézhetem a J sportokat Japánon kívül

  Hogyan nézhetem a J sportokat Japánon kívül

  Nincs hozzászólás | 2018. augusztus 10

 • Hogyan telepítsük a Netflix-et a Kodi 17 Krypton-ra

  Hogyan telepítsük a Netflix-et a Kodi-ra?

  28 megjegyzés | 2017. március 27

A szerzőről

Károly

Streaming modulok geek. Minden érdeklődés, amit tudni kell a regionális korlátozások megkerüléséről. A lelkes hívő az online magánélet védelmének jogában. Charles számos VPN szolgáltatót is áttekintett, és tudja, hogyan lehet elválasztani a jó almát a rosszatól.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me