Hogyan lehet nézni az amerikai Netflix-et Norvégiában

Próbálta már valaha a Netflix műsorát keresni, de hiába? Legyünk őszinték, srácok, csakúgy, mint te norvég szalagok, nem érzem, hogy a Netflix előfizetésemből megérdemlik pénzemet. a földrajzi korlátozások jóvoltából. Az igazi „Csodák barlangja” a Amerikai katalógus. Szerencsére megtaláltam a módját, hogy megkerüljem ezt a kérdést, és hozzáférés az American Netflixhez Norvégiában. Szeretné megtudni, hogyan kell ezt megtenni? Kövess engem.


Hogyan lehet nézni az amerikai Netflix-et Norvégiában

Hogyan lehet nézni az amerikai Netflix-et Norvégiában

Az Egyesült Államokon kívül? Adjon meg egy másik katalógust

Nem utálja, amikor végül nézi a B-műsorot, miközben az amerikai lakosok teljes mértékben élvezik a Netflix könyvtárának teljes kapacitását? Igen, nagyon frusztráló.

Egy ideje voltam abban a hangulatban, hogy nézzek valami jó idegen romantikát. Amikor kerestem Csillag keresztbe, megmutatta a nevet, de nem a ténylegesen átáramolható címet. Látszólag, a műsor csak az Egyesült Államokban érhető el. El tudod képzelni, hogy ment az utóbbi éjszaka.

Sajnálom, Netflix, de nem akarunk ragaszkodni az eredeti műsorokhoz, még azok is hiányozhatnak régiónk katalógusából a szerzői jogi megállapodások miatt. Patak akarunk lenni Csillagkeresztű országunkban is.

A probléma itt az elosztási folyamatban rejlik. A világ minden országa saját régió által kiválasztott tartalommal rendelkezik a streaming óriáson. Nagyon nagy a különbség a tartalom száma között. Minél többet szerezhetünk, annál kellemesebb, nem?

Ne aggódjon, ha elkészíti ezt a cikket, akkor otthon ül otthon Norvégiában, és azonnal megnézheti a teljes Netflix katalógust.

A Netflix geo-hibája és a VPN Ban

Ha véletlenül amerikai lakos vagy, és úgy döntött, hogy külföldre utazik, elveszíti a hozzáférést a regionális fiókjához. Más szavakkal: Nem számít hol vagy, a Netflix bejelentkezést belép a Netflix helyi katalógusába.

Ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, akkor megkapja a szolgáltatás brit verzióját. Ugyanez vonatkozik Norvégiára. Ha véletlenül letöltött egy videót, miközben még az Egyesült Államokban volt, majd megpróbálta megnézni a tengerentúlon, akkor kap egy geo-hibaüzenet, amely azonnal blokkolja a megtekintést.

“Ez a cím nem érhető el a jelenlegi régiójában.”Netflix letöltési hiba

Mint már említettük, a A VPN tökéletes módja a Netflix USA feloldásának Norvégiában. Gondoskodnod kell arról, hogy a VPN együtt működjön az streaming óriás mint A Netflix manapság képes blokkolni a VPN-ket.

Felejtsd el az ingyenes VPN-ket. Ezek tehetetlenek. Még a prémium VPN-k, mint például az IPVanish, estek e tilalom áldozatává. Ha a Netflix észleli, hogy egy bizonyos feloldót használ, akkor erről azonnal értesítést kap.

Én személy szerint nem hibáztathatom a csatornát ilyen drasztikus fellépések miatt. Ez egyszerűen megfelel a tartalom licencszerződéseivel vállalt kötelezettségeknek.

De ahogy már mondtam neked, segíteni foglak. Nézni fogja az amerikai Netflix-et Norvégiában, bármi is legyen. Görgessen egy kicsit tovább délre, és derítse ki, hogyan kell ezt megtenni.

Hogyan nézhetem meg az amerikai Netflix-et Norvégiában a VPN segítségével

A Virtuális magán hálózat egy olyan internetes szoftver, amely megváltoztatja online helyét és úgy tűnik, hogy úgy néz ki, mintha egy másik ország weboldalait látogatná meg.

Ez csak attól a kiszolgálótól függ, amelyhez csatlakozik. Ha a VPN szerver az Egyesült Államokban található, úgy tűnik, hogy a forgalom erről a területről származik, teljes hozzáféréssel rendelkezik az Egyesült Államok által kínált lehetőségekhez amikor az online tartalomról van szó, beleértve az USA Netflix-et is. Is:

 • VPN a forgalmat egy titkosított alagúton továbbítja. Ez azt jelenti, hogy a az adatok teljesen biztonságossá válnak a MITM és a számítógépes támadások ellen is.
 • VPN-k is elrejteni az IP-címét, ami teljesen böngészi az internetet névtelen. Még az internetszolgáltató sem kémkedhet azon, amit online tesz.
 • Mint fentebb említettük, egy VPN megváltoztatja a jelenlegi helyét. Azt ideiglenes IP-címet rendel hozzá attól függően, hogy hol található a kiszolgáló, amelyhez csatlakozik. Ha az Egyesült Államok, akkor közvetítheti a kedvelőit HBO Now, USA Netflix, Starz, és több.
 • Hiteles VPN nem vezet naplókat a böngészési tevékenységek közül. Ilyen módon, amikor a kormány össze akarja gyűjteni az Ön adatait, a társaság nem lesz mit adni. Más szavakkal, végső magánélet.
 • Jó hírű VPN-ajánlatok korlátlan sávszélesség és tisztességes visszatérítési irányelvek. A legtöbb jó VPN-nek van egy 30 napos készpénz-visszafizetési garancia.

Bármit is választ, akkor ellenőriznie kell, hogy a telepített VPN valóban feloldja-e a Netflix blokkolását. Szerencsére léteznek ilyen hiteles szolgáltatók ExpressVPN például. Ezt a VPN-t tekintik a legjobb VPN-nek az USA Netflix feloldásához. Kínál gyors kapcsolatok, csúcsminőségű adatvédelem és átfogó ügyfélszolgálat abban az esetben, ha nehézségekbe ütközik a beállításával. Ugyanakkor nem csak a piacon tartja számon a figyelmet. Ellenőrizze másokat a legjobb VPN-k a Netflix számára a következő táblázatban.

Az amerikai Netflix feloldásának feloldása Norvégiában – lépésről lépésre

Ahhoz, hogy hozzáférjen a Netflix amerikai katalógusához, úgy kell látnia, mintha belépne a webhelyére vagy alkalmazásába az Egyesült Államokból. Ez egyszerű, ha VPN-vel működik.

Éppen csatlakozni egy amerikai szerverhez. Ez ad egy ideiglenes amerikai IP-cím és a közvetlen jegy a Netflix amerikai könyvtárába másodpercek alatt. Átfogóbb képet fogok adni az ügyről, ne aggódjon.

Tehát kezdjük el az üzletet?

 1. A folyamat elindításához hiteles VPN-re van szüksége, amelybe befektetni kell. Nagyon ajánlom ExpressVPN. 
 2. A saját honlapjukon, iratkozzon fel és töltse le alkalmazását. Kompatibilis ügyfeleket talál a legtöbb fő operációs rendszerhez, beleértve az iOS, a PC, a MacOS, az Android és a Fire TV.
 3. Most, indítsa el az alkalmazást és keressen egy Amerikai szerver. Használhatja a keresősávot a gyorsabb megközelítéshez.
 4. Találat connect és várjon néhány másodpercet, amíg a kapcsolat létrejön.
 5. Ellenőrizze, hogy megszerezte-e az új amerikai IP-címet ezzel IP-hitelesítő.
 6. Végül, aktiválja a Netflix-et és közvetítsd a Star-Crossed, a About a Boy és még több száz is, Norvégiában.

Mondtam, hogy megvan a hátad. Most megnézheti az amerikai Netflix-et Norvégiában, ami azt jelenti, hogy minden, amit a Netflix kínálhat, az Ön rendelkezésére áll.

Netflix USA Norvégiában – Mit kell nézni

Ha nincs ötlete arról, hogy mit nézzen a streaming óriáson, ha a kezét a teljes könyvtárhoz veszi, én is itt vagyok, hogy segítsek. Látja, a Netflix hatalmas számú lenyűgöző show-val büszkélkedhet, köztük a Netflix Originals. Szombat este több száz olyan címet talál, amelyek érdemes megfigyelést igényelni. Ezért nézzük meg, hogy mit kezdhet:

 • Csillag keresztbe.
 • Egy fiúról.
 • Fekete párduc.
 • Séf asztala
 • Vakmerő
 • Jessica Jones
 • Luke Cage
 • Vas ököl
 • A védők
 • Kártyavár
 • barátok
 • Föld bolygó
 • Idegen dolgok
 • Fekete tükör
 • A korona

A Netflix kompatibilis eszközei

Egy olyan streaming óriás, mint a Netflix, nem lesz elérhető csak egy vagy két eszközön. Szó szerint streaming a legcsodálatosabb tartalmat tucatnyi platformon, köztük:

 • Chromecast
 • Play Station
 • Xbox egy
 • Xbox 360
 • Intelligens TV-k
 • Apple TV
 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Mac
 • Windows Phone
 • PC

Hogyan szerezzünk amerikai Netflix-et Norvégiában?

A tartalmi különbség óriási az amerikai Netflix könyvtár és a norvég Netflix között. Ezért nem igazán meglepő, hogy oly sokan – lelkes szalagok – szeretnének szerezz egy amerikai Netflix-et. Ez már nem jelent problémát VPN segítségével. Ahogy javasoltam, próbálkozzon ExpressVPN és tudassa velem az alábbi megjegyzés szakaszban, hogy milyen volt az Ön tapasztalata.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map