Hogyan nézhetjük meg az American Netflix-et az Amazon Fire TV Cube-on

Hogyan nézhetjük meg az amerikai Netflixet a Fire TV Cube-on az Egyesült Államokon kívül? „Alexa, kapcsolja be a tévét ”,„ Alexa, nyissa meg a Netflixet ”, képzelje el magát, hogy egy kockaként beszél, és elrendelte, hogy játssza le a kívánt Netflix filmet vagy műsort. Az Echo intelligens hangszóró, virtuális asszisztensével, az Alexa-val és a Fire TV set-top video boxjával összeolvadt egy új termék formájában, az Amazon Fire TV Cube néven. A TV-hez csatlakoztatva az Amazon Fire TV Cube minden olyan szolgáltatást nyújt Önnek, amelyet elvárhat egy szokásos FireStick-től, beleértve a Netflix, Hulu, HBO és Sling TV készülékeket. A legjobb, hogy hozzáférést biztosít a felhasználók számára az Alexa szolgáltatáshoz. A Fire TV Cube bármilyen irányból hallgat téged, tehát ha megkéri Alexát, hogy a szobából távozzon a Netflix Kártyák Házában, akkor az meg fog történni. A Fire TV Cube az első hands-free eszköz, amely Alexa és 4K Ultra HD streaming készülékekkel rendelkezik. Ha VPN-sel használják, a streaming élmény egy teljesen új szintet ér el. Az alábbi útmutatóban megtudhatja, hogyan lehet Netflix USA-t szerezni az Amazon Fire TV Cube-on.

Hogyan nézhetem a Netflix-et a Fire Cube TV-n

Hogyan nézhetem a Netflix USA-t a Fire TV Cube-on

Hogyan nézhetjük meg az amerikai Netflixet a Fire TV Cube-on a VPN használatával

Ha egyszerűen használható médiaalkalmazást keres, akkor a Netflix a hálózat az Ön számára. Senki sem vitathatja a Netflix népszerűségét, amelyet klasszikus, kortárs és szórakoztató TV-műsorának köszönhetően szerzett. Ugyanakkor nem minden Netflix figyelő mondhatja el ugyanazt a saját számára, mivel mindegyikük eltérő tapasztalattal rendelkezik. A Netflixnek más változata van, az egyes országok katalógusaival, és minden ország korlátozott mértékben változik. Tehát ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, akkor Ön egyike azoknak az országoknak, amelyeknek kiváló minőségű prémium tartalmat indítottak el. Még akkor is, ha nincs hozzáférése az USA filmek és műsorok streaming-műsorához, VPN-t használhat saját magának a hozzáférés biztosításához. A VPN-k olyanok, mint a magán internetes hálózatok, amelyek megakadályozzák a szellemi harmadik feleket, megőrizve ezzel az adatok adatvédelmét. Nemcsak hogy a VPN segíthet Önnek a Netflix USA és a világ minden más korlátozott csatornájának megszerzésében. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan.

 1. Először jelentkezzen be egy VPN-szolgáltatónál.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 4. Most csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez.
 5. Végül, lépjen a Netflix webhelyre, vagy indítsa el a Netflix alkalmazást.
 6. Nézze meg a Netflixet az Egyesült Államokon kívül.

ExpressVPN a legjobb VPN-szolgáltatás, amelyet a Fire TV Cube-hoz használhat. Az ExpressVPN 6.7 mostantól az Amazon Fire TV Stick és az Android TV, valamint a Fire Cube TV rendszereken működik, és ez tökéletes VPN alkalmazás a média streamingjéhez. Most, ha kíváncsi a Fire TV Cube legjobb VPN-jére, kattintson a itt utána járni.


A legjobb VPN a Fire TV Cube-hoz

Számos geoblokkolt alkalmazás létezik, például a Netflix USA, amelyhez VPN szükséges a hozzáféréshez. Németországban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában az emberek csak akkor tekinthetik meg a Netflix USA-t, ha amerikai IP-címet kapnak. Azoknak, akik meg akarják kerülni a földrajzi korlátozásokat, és bármilyen csatornán – és nem csak a Netflix USA-ban – élő és igény szerint megnézhetik tartalmukat, online kell csalniuk a helyüket. A VPN feliratkozásakor a felhasználók letöltik az alkalmazást, majd csatlakoznak egy ország szerveréhez, ahol a kívánt csatornára vagy szolgáltatásra nincs korlátozás. Ezt követően a felhasználók kapnak egy IP-címet, amely lehetővé teszi számukra a korlátozott anyaghoz való hozzáférést. Ez csak egy a VPN által kínált szolgáltatások közül. Gondolj rá, sok előnye van az A VPN használatának. Íme néhány ezek közül:

 • Földrajzilag korlátozott alkalmazások feloldása: Feloldhatja és nézze meg az olyan streaming alkalmazásokat, mint a Netflix, HBO, Amazon Prime és Hulu.
 • Legmagasabb adatvédelmi szintek: Adjon hozzá egy réteg adatvédelmet és biztonságot az online tevékenységekhez.
 • VPN alkalmazások: Az összes alkalmazás felhasználóbarát és PC-n, Mac-en, Androidon, iOS-en és FireStick-en működik.
 • Bypass ISP fojtószelep: A VPN-k megakadályozzák, hogy az internetszolgáltatók fojtsa az internet sebességét, hogy megszakítás nélkül élvezhesse az online video streaming-t.
 • Csökkenteni a költségeket. A karbantartási költségek nagyon alacsonyak a VPN-hálózat létrehozása után.
 • Online névtelenség. A VPN használatával teljes névtelenséggel böngészhet az interneten.

Tűz TV kocka jellemzői

 • A dobozban található: hálózati adapter, Alexa Voice Remote, gyors üzembe helyezési útmutató, 2 AAA elem, marketing útmutató, infravörös (IR) hosszabbító kábel, Amazon Ethernet adapter (10/100)
 • Most 16 GB belső tárhelyet tartalmaz, a 8 GB helyett.
 • Tartalmazza az Alexát 8 beépített mikrofonnal, távoli terepi hangfelismeréssel.
 • A Fire TV Cube hangvezérlése távirányító használata nélkül lehetséges.
 • A készülék infravörös technológiájával rendelkezik, amely lehetővé teszi a TV, hangsor, kábel vagy műholdas doboz, valamint a vevő vezérlését.
 • Beépített hangszóróval rendelkezik.
 • Egyéves korlátozott jótállás és szervizcsomag tartozik. 2–3 éves meghosszabbított garancia érhető el az Egyesült Államok ügyfeleinek.

Szerezz amerikai Netflixet a Fire TV Cube-ra

Bár az üzenetküldést és a hanghívásokat az Amazon FireStick jelenleg nem támogatja, nem kétséges, hogy az Amazon a szórakoztatást elsődleges prioritásaként kezeli. A termék június 21-én érkezik, és várhatóan sok érdeklődést fog szerezni, tekintettel egyedi tulajdonságaira és praktikájára. Mint ami jobb is lehet, ha nem kell távirányítót használni a csatornák átvágására – nemcsak minden csatornára -, a Netflix USA-ról beszélünk. Megnézheti a TV-csatornákat anélkül, hogy ujját felemelne, és VPN segítségével nézheti meg a Netflix USA-t a Fire TV Cube-on. Ennél semmi nem jobb.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me