Hogyan szerezzünk amerikai Netflix-et az Apple TV-n az USA-n kívül

Ha a sajátod van Apple TV és él az USA-n kívül, talán észrevetted, hogy a Netflix könyvtár nem a könyvtár, amire vártál. Ennek oka az, hogy a Netflix könyvtár megjelenik 10-szer kevesebb tartalom mint az amerikai Netflix könyvtár.


Most mi lehet jobb kiegészítés az Apple TV-hez, mint az USA Netflix streamingje? Bár azt gondolhatja Az American Nexflix az Egyesült Államokon kívül nem érhető el, tévedsz. Kétféleképpen használhatja az American Netflix beszerzését Apple TV-jére külföldön, és az alábbiakban mindent elmondok nekem.

Ebben a cikkben elmagyarázom nektek, hogyan tudsz változtassa meg a Netflix régiót, hogy az amerikai verzió streaming legyen az Apple TV-n. 

Nézze meg az American Netflix-et az Apple TV-n

Nézze meg az American Netflix-et az Apple TV-n

Nézze meg az American Netflix-et az Apple TV-n – The Intro

Ahhoz, hogy megkapja a Netflix USA-t, megváltoztathatja iTunes-fiókját az USA-ra. A következőket kell tennie:

 1. Menj a beállításokhoz > Tábornok > iTunes áruház > Elhelyezkedés.
 2. Most, változtassa meg a helyét az USA-ra.
 3. A Netflix USA elérése és közvetítése bárhonnan. 

Most, ha a Netflix könyvtár tartalma korlátozott, akkor használhatja VPN vagy Intelligens DNS. Tehát, ha úgy dönt, hogy a teljes Apple TV iTunes helyét az Egyesült Államokra változtatja, hozzáférhet az alább felsorolt ​​csatornák valamelyikéhez:

 • Netflix
 •  Történelmi csatorna
 • WWE hálózat
 • Hulu
 • HBO Go
 • Nézd meg az ABC-t
 • Disney Channel
 • MLB
 • NHL
 • NBA

Hogyan szerezzünk amerikai netflix-et az Apple TV-n külföldön

Kövesse ezeket az utasításokat a Netflix régióját az Egyesült Államokra változtassa az Apple TV-n:

 1. Keressen egy VPN szolgáltatót megéri az előfizetését.
 2. Szerezze be a VPN alkalmazást a számítógépen, Mac, Android, iOS készüléken.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és akkor Bejelentkezés.
 4. Most, keresse meg a kiszolgálók listáját egy amerikai számára.
 5. Csatlakozás egy amerikai szerverhez az Ön választása szerint.
 6. Végül, látogasson el a Netflixre webhelyen vagy elérheti a Netflix alkalmazást.
 7. Most már megteheted stream Netflix USA az Apple TV-n.

A Netflix USA legjobb VPN-je az Apple TV-n

ExpressVPN lefedi az összes alapot sebesség a biztonsághoz. a a feloldó képességek páratlanok és bármilyen tartalmat elérhet földrajzi helyzetétől függetlenül. Az ExpressVPN 30 napon belül bármilyen kérdés feltevése nélkül visszatéríti a pénzt.

A szolgáltató egy lenyűgöző számú szerver stratégiailag elosztott helyek. a gyors szerversebesség és megbízható hírnév a Netflix-szel ezt a szolgáltatót érdemes megfontolni. Az ExpressVPN nem az olyan drága, mint amilyennek látszik. Az ExpressVPN által nyújtott szolgáltatások szintje bizonyítja, hogy pénze nem pazarol el.

Ha más lehetőségeket szeretne megvizsgálni, ez a táblázat segítséget nyújt a VPN-keresés során.

Nézze meg az American Netflix-et az Apple TV-n – a VPN Way

A virtuális magánhálózat VPN nem támogatja az Apple TV, azaz nem tudja közvetlenül konfigurálni az Apple készüléken. Ha VPN-módszert szeretne alkalmazni, rendelkeznie kell VPN-kompatibilis útválasztókkal; jó példa erre a DD-WRT. Most, ha nem tudja, mit jelent ez, ugorjon az alábbi intelligens DNS opcióra. Ha tudod, miről beszélek, itt többet olvashat a VPN-ről.

 • tudsz könnyen telepíthet és használhat VPN-t olyan jelentős eszközökön, mint az „iPhone, iPod, Ipad, Android, Mac és PC.”
 • A szoftver robusztus és ellenálló az ISP-vel szemben korlátozások és ellenőrzések.
 • A VPN megadja Önnek magas szintű magánélet és biztonság a teljes forgalmi titkosítás miatt.

Ha úgy dönt, hogy ezt végzi, akkor az útválasztót a VPN-beállítással kell konfigurálnia. A folyamat szolgáltatónként változik. Tehát olvassa el a dokumentumokat, és ha szükséges, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatával. Mindent összevetve, nem lehet több, mint 10 perc. A jó dolog az, hogy miután ezt megtették, nem kell további változtatásokat végrehajtania Apple TV-jén.

Netflix USA az Apple TV-n – a DNS útja

A SmartDNS beállítása ugyanolyan egyszerű, mint a tíz számlálása. Csak annyit kell tennie, hogy módosítsa a DNS IP-címeit, és mindenki készen áll. Szeretné megtenni, amit még egy intelligens DNS-proxy kínálhat? Olvassa el az alábbi listát.

 • A bolondbiztos beállítás amely támogatja a piacon elérhető eszközök többségét.
 • tudsz könnyen válthat a Netflix régiók között az eszköz beállításainak megváltoztatása nélkül.
 • Nincs sávszélesség-büntetés mivel a sávszélesség-áramlásnak csak egy kis részét irányítják át.
 • Az egyik hátránya Intelligens DNS az, hogy könnyen befolyásolhatja olyan internetszolgáltató korlátozások, mint például átlátszó proxyk és DNS-eltérítés.

Ha Ön a megbízható intelligens DNS szolgáltató, érdemes megnézni Unlocator. Ez a szolgáltató kínál több mint 200 csatorna, egy 7 napos ingyenes próbaverzió, és a legnagyobb DNS-sebesség az iparban. Nem hibázhatsz ezzel.

Amerikai Netflix az Apple TV-n az Egyesült Államokon kívül – feloldás és nézés

A lényeg az, hogy Dániában, Finnországban, Svédországban, Írországban, az Egyesült Királyságban, Brazíliában, Kanadában, Peruban, Mexikóban vagy Hollandiában tartózkodik-e, hozzáférés és stream az American Netflix. A személyes tapasztalatok alapján magabiztosan tudok ajánlom az ExpressVPN-t.

Tehát, ha érdekli, hogy az USA Netflix-t néz az Apple TV-n az Egyesült Államokon kívül, akkor használhatja a VPN vagy Intelligens DNS. Szeretném tudni, hogy mit döntenek, ezért hagyja a választásait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me