Hogyan tölthető le Netflix tartalom offline megtekintéshez

Megpróbáltad A Netflix offline megtekintése? Ha nem, akkor azonnal el kell kezdenie, mivel sok időt takarít meg, és segít a hirtelen kapcsolódási problémák elkerülésében streaming közben. Ha nem tudja, hogyan kell ezt megtenni, hadd mutassam meg hogyan lehet könnyedén letölteni a Netflix tartalmat.

Hogyan tölthető le Netflix tartalom offline megtekintéshez

Hogyan tölthető le Netflix tartalom offline megtekintéshez

A Netflix offline megjelenítése – egy gyors bevezetés

Ha még nem tudod ezt, a Netflix bemutatott minket egy új dologban offline megtekintési lehetőség. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi töltse le filmjeit vagy TV-műsorait és később offline állapotban nézheti meg őket.

Sajnos, ez a szolgáltatás néhány korlátozással jár, mivel nem engedheti meg, hogy töltse le a könyvtárban elérhető összes címet. Van néhány kiválasztott műsor és film, amelyek letölthetők, míg mások csak streaming céljából érhetők el.

Mivel néhány olyan filmre és műsorra, amelyek nem eredeti dokumentumok, ez a szolgáltatás vonatkozik, lehet, hogy a csatorna sokkal több címet ad a letöltési funkcióhoz, mint gondolnád.

Egy másik dolog, amit megemlíteni kell, hogy a A letöltött filmek és TV-műsorok a Netflix alkalmazáson kívül nem lesznek megtekinthetők. Ez azt jelenti, hogy te nem fogja tudni megnézni őket az eszköz alapértelmezett lejátszóján vagy más gyártóktól származó alkalmazásokon.

Ha a „Giving” hangulatban van, hadd mondjam el ezt szomorúan, A Netflix nem engedélyezi a letöltött információk megosztását a barátaiddal. Még ha az alkalmazást is használják, a fájlok nem jelennek meg a fájlrendszerben, és nem tartalmaznak megosztási lehetőséget.

Végül, ez a pont nagyon fontos, ha folyamatosan letöltöd. A letöltés prioritása nem alkalmazható a csatorna szolgáltatásában. A letöltések szüneteltetése mindent megszakít. A szüneteltetéshez nem választhat egyetlen letöltést amíg befejezi a másikkal.

Hogyan tölthető le Netflix tartalom az eszközön

A gombnyomással vagy a képernyő megérintésével bárhol és bármikor megnézheti kedvenc műsorait és filmjeit. Ehhez nem is kell internet kapcsolat. Csak töltse le a Netflix címet haza és menjen bárhova, ahol szórakoztató címeket kínál az úthoz. De ha nem tudod, hogyan kell ezt csinálni, hogyan fogod élvezni a Netflix kiemelkedő funkcióját? Ó, ezért érkezel először ide. Vessen egy pillantást a Netflix tartalom letöltésére offline megtekintésre.

iPhone / iPad

A letöltött Netflix tartalom streamálásához a legjobb megoldás az iPad használata. Először is, a képernyőt rendesen lehet repülőgépen, autón vagy bárhol megtekinteni. Ezen kívül az iPads ismert, hogy hosszú élettartamúak, ha az akkumulátor élettartamáról beszélünk. Mind az iPad, mind az iPhone készülékek ugyanazt az alkalmazást használják, azonos funkciókkal. Ezért ez a rész mindkét eszközhöz tartozik.

Most letölthet egy sorozatot, és élvezheti a rohanó néző Netflix eredeti példányokat az úton. Mielőtt még jobbra élveznénk a szórakozást, nézzük meg, hogyan töltheti le először a tartalmat.

 1. Első, indítsa el a Netflix alkalmazást az iPad vagy iPhone készüléken és Jelentkezz be a fiókodba. Ez természetesen akkor van, ha még nem jelentkezett be.
 2. Ez eljuttatja a Netflix főoldalára. Most válassza ki a filmet vagy show-t, amelyet letölteni szeretne.Netflix iPad
 3. Csak a cím jobb oldalán egy a “Letöltés” ikon. Olyan, mint egy nyíl dél felé.
 4. Ezután megkezdődik a letöltés. Ne feledje, ha ez egy TV-műsor, nem töltheti le az egész évadot, csak egy epizódot egy időben.
 5. A letöltés megkezdésekor a a folyamatkerék veszi a nyíl helyét.Töltse le az iPad készüléken
 6. Miután a letöltés befejeződött, bárhova tarthatja, bárhova is csatlakozhat, internetkapcsolat nélkül.

Android

Az Android használata közben a műsor letöltése ugyanolyan egyszerű, mintha megérinti a letöltés gombot, és hagyja, hogy a Netflix kezelje a többit. Csak internetkapcsolatra és természetesen érvényes előfizetésre van szüksége. Ha Android tulajdonosa van, és még mindig kíváncsi, hogyan lehet navigálni a letöltési folyamatban, akkor tegye a következőket:

 1. Első, indítsa el a Netflix alkalmazást a készüléken. Ha már be van jelentkezve, itt leszel.Netflix Android főoldal
 2. Utána, válassza ki a műsort vagy a filmet szeretné letölteni. Példámban Lucifer-et fogom használni.Netflix Válassza a Show lehetőséget
 3. Most nyomja meg a letöltés ikont az az epizód mellett, amelyet el szeretne érni.Netflix Nyomja meg a Letöltés gombot
 4. Végül, a fájl a letöltési szakasz.Az Ön eleme letöltődik
 5. Várja meg, amíg ez befejeződik, és offline módban is nézheti.

Windows PC

A műsorokat offline is nézheti a Windows PC-jén, de a böngészőben nem, a barátaim. Noha a Netflix streaminghez elérhető egy böngészővel, a letöltési funkció csak az alkalmazáson belül használható. Nem számít a helyzet, ez remek hír azoknak a PC-felhasználóknak, akik sorozataikat és filmeiket 14 ″ -es képernyőn élvezik. Gyere, szerezze be a Netflix Windows alkalmazást, és kövesse az én vezetésemet, mivel pontosan megmutatom, hogyan kell letölteni néhány címet a közelgő közúti utazáshoz:

 1. Ha még nem rendelkezik az alkalmazással, lépjen a Windows Store-ba, és töltse le.
 2. Jelentkezzen be Netflix hitelesítő adataival. Ezzel eljut a fő képernyőre.Netflix WIndows
 3. Most, válassza ki a címet szeretné letölteni. Ez elég egyszerű, a letöltési ikon közvetlenül látható lesz.
 4. Például az Underworld-t választottam, ott van a letöltés gombra.Netflix Windows letöltése
 5. Végül, nyissa meg a menü részt a képernyő bal felső részén, válassza a Saját letöltések lehetőséget, és ellenőrizze a letöltési folyamatot.Kattintson a Saját letöltések elemre

Mac operációs rendszer

Sajnos nem minden Apple terméknek volt annyira szerencsés, hogy ilyen szolgáltatást kínál a Netflix segítségével. Az a probléma az alkalmazás még nem is létezik letöltésre Mac-eszközökön. Pár másodperc alatt pontosan elmondom neked, miért. Egyelőre itt van ez, amit megkaptam, amikor a Netflix alkalmazást kerestem a macomhoz.Netflix app Mac

Nyilvánvalóan a A Netflix alkalmazás csak az iPhone-ra, az iPadre és az Apple TV-re vonatkozik amikor az Apple termékekről van szó. Nagyon nehéz megérteni, miért, de néhány okot tudok kitalálni. Néhány része magában foglalhatja az úgynevezett termékek licencét. A Netflix úgy véli, hogy megóvja tartalmát a kalózkodástól. Lehet, hogy nem tudja ezt, de a tartalom streamingje a Mac-en nagyon megkönnyíti a tartalom kalózkodását.

Még később sem kell letöltenie a műsort, hogy megnézhesse. Csak annyit kell tennie, hogy beállít egy felvételt a kívánt videóhoz, és ez minden a tied. Rendben, tudom, hogy át kell játszania az egész videót, mielőtt megvan, de nem ez a következő legjobb dolog? Miután megszerezte a videó rögzítéséhez a tökéletes eszközt, elmentheti, és offline módban bármikor megnézheti. Véleményem szerint pontosan ez az, amiért a Netflix nem engedélyezi a Mac felhasználók számára az alkalmazás letöltését.

Nem ösztönzem az ilyen akciókat mert ellentétes a szerzői jogi törvényekkel. Tehát, ha Mac felhasználó, akkor csak ragaszkodjon a Netflix webhelyéhez, hogy tartalmát legálisan továbbadja.

Netflix intelligens letöltés

Ez csak az Android és iOS felhasználók számára. Van egy szolgáltatás, az úgynevezett Intelligens letöltések. Ennek az opciónak a bekapcsolásával automatikusan törölheti az elvégzett epizódokat. Beállíthat egy bizonyos sorozatot, és további részeket tölthet le anélkül, hogy Ön részt venne a folyamatban.

Csak annyit kell tennie, hogy menjen az alkalmazásbeállításokhoz, és csúsztassa az Intelligens letöltések kapcsolót az „On” oldalra. Intelligens letöltés

Azt javaslom, hogy tartsa be a „Csak Wi-Fi” részt, mivel az intelligens letöltés több epizódot is letölthet, attól függően, hogy mit néz. Ha 3 epizódot figyelt meg, a telefon legközelebb az internethez csatlakozva eltűnnek, és 3 másik személy megkezdi a letöltést.

Meddig tart egy letöltés?

Ha úgy gondolja, hogy miután a letöltés megtörtént, a világ tulajdonosa volt, gondoljon újra. A Netflix letöltési címeinek korlátozott ideig van idő, mielőtt lejárnak a letöltési szakaszból. Az időzítő leginkább akkor indul, amikor megvan kevesebb, mint 7 nap filmet vagy show-t nézni.

A Netflix ezt mondja webhelyükön:

„Miután letöltött egy címet a készülékére, korlátozott ideig van lehetősége arra, hogy megnézze azt, mielőtt lejár. Az idő hossza az egyes licencektől függ, és címenként változhat. Azok a címek, amelyek kevesebb, mint 7 nap alatt járnak le az eszközétől, megjelenítik azt az időtartamot, amelyet a Netflix alkalmazás Letöltések oldalán töltöttek..

Egyes címek 48 óra múlva járnak le miután megnyomta a lejátszást. Miután elkezdte lejátszani a fenti címek egyikét, láthatja, hogy hány órája van hátra a Letöltések oldalon. A letöltött címet annyiszor nézheti meg, amennyit csak szeretne, mielőtt lejár. ”

Egy másik kérdés, ami kísért minket: “Meg lehet nézni a letöltött fájlokat akkor is, ha előfizetésed lejárt?” Biztos vagyok benne a válasz nem. Az alkalmazás eléréséhez aktív felhasználónevére és jelszavára van szükség. Aktív előfizetés nélkül, meg fogják tagadni minden olyan kiváltságot, amely régen volt.

Új a Netflixnél? Előfizetés

Ritka, hogy manapság olyanokat találunk, akiknek még nincs Netflix-fiókja. Azonban, ha Ön egy ilyen, Így hozhat létre Netflix-fiókot:

 1. Először menj ide A Netflix hivatalos weboldala majd kattintson a „Próbálja ki a 30 nap ingyenes” gombot.Iratkozzon fel ingyenes próbaverzióra
 2. Ezután kattintson a következő oldalon a „Lásd a terveket” elemre.
 3. 3 terv közül választhat. Mindegyiknek megvannak a sajátosságai. Választhat Alapvető (8,99 $), Alapértelmezett12,99 USD), vagy Prémium ($ 15.99).Válasszon egy tervet
 4. Most küldje el e-mail címét és jelszavát egy fiók létrehozásához.Netflix Küldje el e-mailjét
 5. Válasszon fizetési módot. Több lehetősége van, beleértve Hitel- vagy betéti kártya (Visa, Mastercard, Amex vagy Discover), PayPal, vagy Netflix ajándék kártya.Válassza a Fizetési mód lehetőséget
 6. Végül érintse meg a gombot „Start tagság” és a Netflix legújabb előfizetője leszel.

További címek VPN-sel

A Netflix-fiókkal a legmegfelelőbb Netflix-eredetik széles skáláját használhatja. A VPN-rel azonban eljuthat férjen hozzá a Netflix teljes amerikai könyvtárához, bárhol is lehet. Bár a streaming szolgáltatás manapság szinte mindenhol elérhető, tartalomkönyvtára régiónként változik. 

Más szavakkal, amit az Egyesült Királyságban kapsz, annyira különbözik, mint amit Franciaországban kaphat. Eddig a Az amerikai régió élvezi a Netflix által kínált lehetőségeket. De mi teszi őket jobbá, mint te?

Te is képesnek kell lenned arra, hogy a legjobban nézze meg a streaming óriást, mint bármely más amerikai. Ezért van szüksége VPN segítségére változtassa meg a helyét, és úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok régiójában böngészi az internetet. Tehát, további beavatkozás nélkül, íme, hogyan teheti meg az American Netflix elérése a világ bármely pontján:

 1. Ahhoz, hogy elinduljon, meg kell iratkozzon fel egy VPN-sel, amely valóban működik a Netflix-rel. Nagyon ajánlom ExpressVPN.
 2. Miután feliratkozott, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást egy kompatibilis eszközön. Az ügyfelek a következő oldalon találhatók Android, iOS, PC, Mac, valamint a FireStick.
 3. Most, jelentkezzen be VPN-fiókjával és lépjen tovább a szerver listára.
 4. Keressen egy amerikai szervert, és nyomja meg a connect lehetőséget.
 5. Dob A Netflix weboldala vagy annak dedikált alkalmazás.
 6. Végül, Star-Crossed keresése. Ha a cím elérhető, akkor az US Netflix megvan.

VPN védi személyazonosságát amikor az internetet böngészi az IP-cím elrejtése. Nem csak ezt, hanem amikor csatlakozik egy VPN szerverhez, megkapja titkosítsa az adatait megvédve minden olyan számítógépes támadástól, amely az eszközét megcélozhatja. Még mindig zavaros, és nem tudom kitalálni, hogy melyik VPN-szolgáltatót használja? Ne aggódj, megkaptam a hátad. Az American Netflix eléréséhez az Egyesült Államokon kívül használnia kell ezek egyikét legfontosabb VPN-k a Netflix számára.

Hogyan lehet letölteni a Netflix tartalmat offline megtekintésre – Záró gondolatok

A Netflix még soha nem volt ilyen egyszerű a tartalom streaming útján. Most valóban letölthet filmeket és műsorokat a Netflixről offline megtekintés céljából. Csak kövesse ezt az átfogó útmutatót, és jó úton haladsz. Élvezd.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me