Kako gledati američki Netflix na Amazon Fire TV kocki

Kako gledati američki Netflix na Fire TV kocki izvan SAD-a? „Alexa, uključi televizor “,” Alexa, otvori Netflix “, zamisli sebe kako razgovara u kocku i naloži mu da igra bilo koji Netflix film ili emisiju koju želiš. Pametan zvučnik Echo sa svojim virtualnim pomoćnikom Alexa i Fire TV set-top video spojem spojio se u obliku novog proizvoda pod nazivom Amazon Fire TV Cube. Nakon uključivanja u televizor, Amazon Fire TV Cube pruža vam sve usluge koje biste očekivali od redovnog FireSticka, uključujući Netflix, Hulu, HBO i Sling TV. Najbolje od svega je što korisnicima omogućuje pristup Alexa. Fire TV Cube vas čuje iz bilo kojeg smjera, tako da ako tražite od Alexa da struji Netflixovu kuću iz cijele sobe, hoće. Fire TV Cube prva je handsfree uređaja sa strujom Alexa i 4K Ultra HD. Ako se koristi s VPN-om, iskustvo streaminga doseglo bi potpuno novu razinu. U vodiču ispod saznajte kako dobiti Netflix USA na vašoj Amazon Fire TV kocki.

Kako gledati Netflix na TV-u Fire Cube

Kako gledati Netflix USA na Fire TV kocki

Kako gledati američki Netflix na vatrenom TV kocku pomoću VPN-a

Ako tražite medijsku kuću jednostavnu za korištenje, onda je Netflix mreža za vas. Nitko se ne može raspravljati o popularnosti koju je Netflix stekao zahvaljujući klasičnim, suvremenim i zabavnim TV emisijama. Međutim, nije svaki Netflixov promatrač za sebe može reći isto jer svaki ima drugačije iskustvo. Netflix ima različitu verziju s katalozima u svakoj zemlji, a svaka se država razlikuje u svojim restriktivnim stupnjevima. Dakle, ako ste izvan SAD-a, onda ste jedna od onih zemalja kojoj su čizme poklonile visokokvalitetni premium sadržaj. Sada čak i ako nemate pristup američkoj biblioteci za streaming filmova i emisija, pomoću VPN-a možete si odobriti taj pristup. VPN-ovi su poput privatnih internetskih mreža koje sprječavaju snoopy trećih strana čime čuvaju privatnost vaših podataka. I ne samo to, VPN može vam pomoći da nabavite Netflix US i svaki drugi ograničeni kanal u svijetu. Pročitajte dalje kako biste saznali kako.

 1. Prvo se prijavite kod pružatelja VPN-a.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
 4. Sada se povežite na američki VPN poslužitelj.
 5. Na kraju, idite na web mjesto Netflix ili pokrenite Netflix aplikaciju.
 6. Gledajte Netflix izvan SAD-a.

ExpressVPN je najbolja VPN usluga koju možete koristiti s Fire TV Cubeom. ExpressVPN 6.7 sada radi na Amazon Fire TV Stick i Android TV i Fire Cube TV što ga čini savršenom VPN aplikacijom za strujanje medija. Ako se pitate o nekim najboljim VPN-ovima za Fire TV Cube, kliknite ovdje saznati.

Najbolji VPN za Fire TV kocku

Postoje mnoge geoblokirane aplikacije poput Netflixa USA kojima je potreban VPN. Ljudi u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Kanadi i Australiji ne mogu gledati Netflix USA ako ne dobiju američku IP adresu. Oni koji žele zaobići geo-ograničenja i gledati uživo i sadržaje na zahtjev na bilo kojem kanalu – a ne samo na Netflix USA -, moraju prevariti svoju internetsku lokaciju. Nakon pretplate na VPN, korisnici preuzimaju aplikaciju i zatim se povezuju s poslužiteljem države u kojoj ne postoje ograničenja za njihov željeni kanal ili uslugu. Nakon što je to učinio, korisnicima se pruža IP adresa koja im omogućuje pristup materijalu s ograničenjima. Ovo je samo jedna od usluga koje VPN može ponuditi. Zamislite to, mnogo je koristi od korištenja VPN-a. Evo nekih od njih:

 • Deblokirajte geografski ograničene aplikacije: Odblokirajte i gledajte aplikacije za streaming kao što su Netflix, HBO, Amazon Prime i Hulu.
 • Najviša razina privatnosti: Dodajte sloj privatnosti i sigurnosti svim aktivnostima koje se provode na mreži.
 • VPN aplikacije: Sve su aplikacije prilagođene korisnicima i rade na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u i FireSticku.
 • Zaobići ISP protocanje: VPN-ovi sprečavaju davatelje internetskih usluga da umanjuju vašu internetsku brzinu kako biste mogli bez prekida uživati ​​u mrežnom streamingu videa.
 • Smanjite troškove. Trošak održavanja je vrlo nizak nakon uspostavljanja VPN mreže.
 • Online anonimnost. Upotreba VPN-a omogućava vam pregledavanje weba u potpunoj anonimnosti.

Značajke vatrene TV kocke

 • Kutija sadrži: adapter za struju, Alexa Voice Remote, brzi vodič, 2 AAA baterije, marketinški vodič, infracrveni (IR) produžni kabel, Amazon Ethernet adapter (10/100)
 • Sada uključuje 16 GB interne pohrane umjesto samo 8 GB.
 • Uključuje Alexa s 8 ugrađenih mikrofona s prepoznavanjem glasa na daleko polje.
 • Glasovna kontrola Fire TV Cube moguća je bez daljinskog upravljača.
 • Uređaj ima IR tehnologiju koja omogućuje kontrolu televizije, zvučne trake, kabela ili satelitskog uređaja i prijemnika.
 • Ima ugrađeni zvučnik.
 • Uključeno je jednogodišnje ograničeno jamstvo i usluga. Dvije godine produženo jamstvo dostupno je američkim kupcima.

Nabavite američki Netflix na Fire TV kocki

Iako do sad nisu podržane razmjene poruka i glasovne pozive Amazon FireStick, nema sumnje da je Amazon svoju zabavu dobio kao prioritet broj jedan. Proizvod se isporučuje 21. lipnja, a očekuje se da će dobiti puno glas s obzirom na njegove jedinstvene karakteristike i praktičnost. Kao što bi moglo biti i bolje od upotrebe daljinskog upravljača za prelistavanje kanala – ne samo bilo kojeg kanala – govorimo o Netflixu u SAD-u. Možete proći kroz TV kanale bez podizanja prsta i gledati Netflix USA na vašoj TV TV kocki koristeći VPN. Ne može biti bolji od ovoga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me